Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината за Левски в турнирите за 10години назад
Ами това е тъжната истина за българския футбол! И ЦСКА и Левски, и националите ни са не един хал. Супер смешно ми става като чета някакви мнения, че сме били евробойци или че представянето на Левски в УЕФА и Лигата е геройство. Докато не си намерим Пипи Гершон за футбола, човек с програма за развитието му и хора които да инвистират, и докато не се разкарат хора като Д.Х. Селския от футбол и подобна паплач ще се радваме над победи над Баку чат-пат някое геройство на ЦСКА но нищо повече.
Последна промяна от graveworm на 12 сеп 2009 17:30, променено общо 1 път.
Победи над Дебрецен ли каза!!!Аз не си спомням такива.Виж за геройствата на ЦСКА всички са чували!!!
kikoff написа:Победи над Дебрецен ли каза!!!Аз не си спомням такива.Виж за геройствата на ЦСКА всички са чували!!!
Обърках се! :Д Имах в предвид Баку!
- blue_boy95
- Контакти:
Ти кога за последен път си стъпвал на мач на Левски? 

Срещу Удинезе 2:1 в София, и?
Ако предположа репликата "Ами ти тогава не си фен" ще ти кажа че понякога си е по-добре да го гледаш по телевизията, а и има фенове които отиват на стадиона за всичко друго, но НЕ и за да гледат мач. Да не обяснявам изпълненията, ние сме си с билети и седнала някаква ти ми групичка на местата ни и ни казва "НАшите места са еди къде си, вървете сядайте на тях". И няма как да си влезеш в правото да ползваш мястото, което си си платил. Джунгла... отвсякъде, защото просто те са повече на брой хора. Да добавя и фактора немалко мотаещи се "фенове" покрай стадиона преди мач, които явно си личи че са погълнали n литра алкохол...
Затова за да съм със здрава глава си седя спокойно в къщи и си гледам мача...
Друго "то като е празен стадиона футболистите нямат хъс да играят". Тука не знам какво да кажа, за парите които вземат нашите футболисти, на фона на 500лв средна заплата трябва да им се намира малко хъс. И при положение че с един гол срещу Бате /там в Беларус разбира се/ вземат още няколко милиона трябваше тревата да изорат от тичане...
Или пък "голямо удоволствие е да чуеш химна на ШЛ" на живо.
Дрън, дрън ние да си вкараме едно от три положения, които правим, да не си гоним футболисти като Емил Ангелов, а да търпим Йовов и т.н и т.н. па да видим тогава
Хора били на мачове с Бате и Тампере само са си късали нервите и са псували яко, по това което са ми казвали. Околните са правили същото както и поне 1,000,000 пред телевизорите... затова фена си е фен независимо дали си на стадиона или не.
На малкото домакински мачове на Левски на които съм бил мога да кажа че гостите идват като обречени и за цял мач едва ли правят и 2 удара към вратата на Левски, това е скука отвсякъде...
Фактите са си факти и те са, че докато първенството не стане 10 отбора с 36 кръга /по 4 мача/, докато треньори се сменят след два хикса в нашето първенство и докато играем страхливо няма да стане.
За момента ни липсва типична 10-ка и някой, който като излезе сам срещу вратаря 2 пъти да вкара един гол.
Ако предположа репликата "Ами ти тогава не си фен" ще ти кажа че понякога си е по-добре да го гледаш по телевизията, а и има фенове които отиват на стадиона за всичко друго, но НЕ и за да гледат мач. Да не обяснявам изпълненията, ние сме си с билети и седнала някаква ти ми групичка на местата ни и ни казва "НАшите места са еди къде си, вървете сядайте на тях". И няма как да си влезеш в правото да ползваш мястото, което си си платил. Джунгла... отвсякъде, защото просто те са повече на брой хора. Да добавя и фактора немалко мотаещи се "фенове" покрай стадиона преди мач, които явно си личи че са погълнали n литра алкохол...
Затова за да съм със здрава глава си седя спокойно в къщи и си гледам мача...
Друго "то като е празен стадиона футболистите нямат хъс да играят". Тука не знам какво да кажа, за парите които вземат нашите футболисти, на фона на 500лв средна заплата трябва да им се намира малко хъс. И при положение че с един гол срещу Бате /там в Беларус разбира се/ вземат още няколко милиона трябваше тревата да изорат от тичане...
Или пък "голямо удоволствие е да чуеш химна на ШЛ" на живо.
Дрън, дрън ние да си вкараме едно от три положения, които правим, да не си гоним футболисти като Емил Ангелов, а да търпим Йовов и т.н и т.н. па да видим тогава
Хора били на мачове с Бате и Тампере само са си късали нервите и са псували яко, по това което са ми казвали. Околните са правили същото както и поне 1,000,000 пред телевизорите... затова фена си е фен независимо дали си на стадиона или не.
На малкото домакински мачове на Левски на които съм бил мога да кажа че гостите идват като обречени и за цял мач едва ли правят и 2 удара към вратата на Левски, това е скука отвсякъде...
Фактите са си факти и те са, че докато първенството не стане 10 отбора с 36 кръга /по 4 мача/, докато треньори се сменят след два хикса в нашето първенство и докато играем страхливо няма да стане.
За момента ни липсва типична 10-ка и някой, който като излезе сам срещу вратаря 2 пъти да вкара един гол.
- ndrangheta
- Контакти:
Много си прав за много неща - масово имаме пораженческо, страхливо мислене.Не сме победители.Или когато победата е близо нас ни е страх да я вземем.В момента се сещам за една английска дума loser - май доста ни отива.Това не знам как се оправя - може би с чужденци, които да ни научат, а може би не.Тъпото е,че проблемът май не е само във футбола - все пак от тия 14 века история половината са ни робски.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- metodito
- Контакти:
Re: Труден тест за Ратко и отбора
В Р Ъ Щ А М С И Д У М И Т Е Н А З А Д!!! Ратко, не си за този отбор!!! Ако до 20-ти нямаме треньор - много лошо
Това не е ЛЕВСКИ
Това не е любимия ми клуб.Това не е Левски.Това не е игра.
И аз ще кажа на всички който ще се радват и злобеят-И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ.
Това не променя факта че сме шампиони и единствения стойностен отбор в БЪЛГАРИЯ
И аз ще кажа на всички който ще се радват и злобеят-И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ.
Това не променя факта че сме шампиони и единствения стойностен отбор в БЪЛГАРИЯ
Re: Това не е ЛЕВСКИ
може да е ''ботев'' и те се съмняват,че не е техния отбор 

Последна промяна от puffer на 12 сеп 2009 20:51, променено общо 1 път.
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Това не е ЛЕВСКИ
В момента отбора е една разпасана команда от 85мин станах от телевизора, да не се ядосвам повече 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини