dunavfc написа:grasiani написа:Аз като гледам сега какви ни управляват,представям си след 20 години какво ще е,щом най ценната ти книга която си прочел е за Винету какво да говорим и пишем ,това е достатъчно.
От поколение на поколение децата ни ще стават много по-интелигентни,способни,кадърни и оправни от нас,това е безспорен факт.Не подценявайте българските деца ! По БТВ имаше една хубава рубрика в която деца,коментираха разни неща от ежедневието ни,бяха на по 8-10 год. а се изразяваха и анализираха,като зрели хора.Аз на техните години си играех на билюри и карти покемон.Като добавя многобройните ни гений,които редовно обират медалите по олимпиади по информатика,математика,физика и т.н. аз съм повече от спокоен за бъдещето на страната си
Това което са го дали е за пред телевизия недей вярва така на тв-та, вестници,радиа,някои работи не са точно така както ги пресъздават медиите лично съм се убедил.Ето малък пример за така наречените интелигентни деца това е истински случай,8 клас нормално училище час по география учителя задава въпрос на ученичка пред картата на България коя е тази планина ,тишина няма отговор,учителя подсказва-Стара,ученичката довършва -Загора,учителя се хваща за главата,да се смееш ли да плачеш ли.И това не е единичен случай имам и още примери. А това че ти си играл на билюр си е твой проблем,други пък са чели книги,учели са , ходили са на кръжоци,тренирали са ,били са достатъчно ангажирани а и щом си играл с карти покемон значи и ти не много отдавана си бил ученик и ти си от системата,независимо че сега достъпът до информация е къде къде по голям аз не виждам младите хора да са много грамотни и знаещи като цяло сравнени с по минали поколения.