Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VETERANI
Контакти:

Re: За вярващите на Селския

Мнениеот VETERANI » 12 сеп 2009 01:19

antonzzzz написа:
Един град-един отбор написа:ПОЗНАВАМ @yellow_major ЛИЧНО И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТОВА, С КОЕТО ВИ ЗАПОЗНАВА Е ИНФОРМАЦИЯ, ИЗТЕКЛА ОТ "ВАЖНА КЛЕЧКА" В РЪКОВОДСТВОТО НА ОТБОРА !

Сега и ако кажеш коя е тази важна клечка в ръководството на отбора....

Грилчо Арсов как кой,само той разправя на всеки,че сделката е факт.Даже новата екипировка е от миналата седмица на границата.
@yellow_major не се ли усещаш,че се излагаш само при споменаването на думата "важна клечка".Кой в отбора в момента е важна клечка?Може би Лилчо или Бекяров...все важни люде на които с чиста съвест може да се вярва.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: НИТО СТОТИНКА ЗА КРУМОВСКИЯ СЕЛЯНИН!!!

Мнениеот Alternative » 12 сеп 2009 01:20

Да,някои хора много бързо казват "Лека Нощ"!
Изображение
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 сеп 2009 01:24

Пичоне, каза че новите идват на 15, ако до тогава няма нови т.е. за мача с миньор никакво влизане, а на 16 трябва да си събере багажа или ако не иска ние ще му го съберем. Търпение още малко!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 12 сеп 2009 01:48

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВИ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ГО Е КАЗАЛ ? НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ... НАДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТНОВО ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ АКО ИМЕТО НА ИЗТОЧНИКА СЕ КАЖЕ ... ЗАЩОТО НЯМА ДА Е ПРИЯТНО ПОЛОВИН ПЛОВДИВ ДА СЕ ОБРЪЩА КЪМ ЧОВЕКЪТ ХИКС, ЗА ДА ГО ПИТА ЗА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ВИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОТХВЪРЛЯТЕ ... ЗА ДА РАЗСЕЯ ВСИЧКИ ВАШИ СЪМНЕНИЯ НЕ Е НИТО ЛИЛЧО, НИТО БЕКЯРОВ ! СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ПОСТ, КОЙТО СЪДЪРЖА НЯКАКВО ИНФО ! НА МАЧА С МИНЬОР СМЕ В СЪСТАВ - ОТ БЪЛГАРИТЕ - ЕТОВ, ВЕЛИНОВ, ГРИГОРОВ, ВАСИЛЕВ И КОЧЕВ + ШЕСТИМА ИТАЛИАНЦИ, КОИТО ВЕЧЕ СА КАРТОТЕКИРАНИ ! АКО НЕ Е ТАКА - АЗ СПИРАМ ДА ПИША ПОВЕЧЕ ТУК, КАКТО НАПРАВИ И КОМПЕТЕНТЕН И СИЛНООСВЕДОМЕН ЧОВЕК КАТО @yewoll_major ... АЙДЕ СЕГА ТЕМАТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

chiko
Контакти:

Мнениеот chiko » 12 сеп 2009 08:30

Момчета толкова време "търпяхме",нека изтърпим и мача с Миньор,може пък инфото което ни дават някой наши фенове да излезе вярно.От състава ще си проличи.Ако италианците вземат участие ,значи има някаква надежда селското недоразумение да отиде в миналото.Да изчакаме още няколко дни,едва ли ще се окажат толкова фатални ,в противен случай може да се получи ситуация с изваждане на отбора и тогава кой ще ни купи.Без да имам сериозна информация си мисля че селския е пътник.Вчерашния фалит на фамилната фирма за убувки е поредния признак за това.Свободен БОТЕВ.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 12 сеп 2009 08:34

Един град-един отбор написа: @bulgaro, СПОРЕД МЕН ДЪЛЖИШ НАЙ-МАЛКО ИЗВИНЕНИЕ, ЗАЩОТО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТОЙ БИ МОГЪЛ ДА ТИ БЪДЕ И БАЩА ПО ГОДИНИ, А МОЖЕ БИ И ПО ЗНАНИЯ ЗА ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ ... ПОЗДРАВИ ОТ МЕН, НО И АЗ ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ЩЕ СПРА ДА ПИША ТУК АКО ТАЗИ ЛУДОСТ ПРОДЪЛЖАВА :evil:

Чакай, за какво да се извинявам?
Попитах го : "Ти кой си и от кой ти е така сигурната информация ?" - мълчание и стойки ала ощипани комсомолки ! Като мълчиш като партизанин на разпит, ще си отнасяш и подозренията и оскърбленията, анонимни многознайковци бол.
Друго ме подразни.
Не може той, на когото никой не е виждал очите, да ми призовава публиката да подкрепя клуба. Спри се, ти кой си, новия месия може би или тартора "Х"? Като не знаеш, като не ти е ясно - попитай, поинтересувай се, а не да ми се изживява като лидер, човекът с незаменимото, винаги достоверно, инфо, и единственият милеещ, мислещ, и борещ се. Няма нужда от поредния форумен идеолог.
А, ако може да ми е баща, то значи може и да е дядо на сина ми, а едва ли чичок на 55 - 60 ще тръгне да се прави на интересен из форумите.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 12 сеп 2009 10:20

Ебати пародията сме. 8-)
Тоя имал сигурно инфо от отговорен ръководител(ние такива нямаме от години, ама нейсе), другия имал инфо от другаде, третия чул, че някой преразказал нещо си.
От вчера имам потвърдена информация от човек от фондацията, че човека(Ц.В.) платил депозита от 50000 лв., за да започнем първенството ще си изтегли парите, защото срещу тях, селяка е трябвало да ипотекира свои имоти в негова полза. Естествено "честния и почтения" е "пропуснал" да го направи, логично човека си изтегля парите. Ако БФС(доказани леки жени) вземат, че си спазят правилата, ние трябва да изхвърчим във В група. Това едва ли ще се случи, времето ще покаже.
А иначе за мача - решено е , че няма да се влиза в никакъв случай. Селския няма да пусне свободен вход, защото е виснал с купчина пари към х-л Империал за нощувките на макароните и разчита да има хора, за да може да плати.

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: НИТО СТОТИНКА ЗА КРУМОВСКИЯ СЕЛЯНИН!!!

Мнениеот Yobs1912 » 12 сеп 2009 10:59

говедата и буферите да ходят в други форуми да си лижат задниците.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 сеп 2009 11:00

христолов е умопобъркан, побърква и нас!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 сеп 2009 11:51

Току що го видях да се хили самодоволно в мерцедеса си.....

Върни се в “Архив”