Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сами срещу всички?Не съм съгласен!
ще ви видим след седмица...мах 40 мин и почвате с балтийте,щот играчите са мъртви...ще ви видим
emarkon написа:ще ви видим след седмица...мах 40 мин и почвате с балтийте,щот играчите са мъртви...ще ви видим
Ох,завалията...Ти мислиш,че сте физически подготвени и тактически готови да ни биете?Със селяните от Сливен,Пловдив и Делев-Платини?Пич,вярваш ли си наистина?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
emarkon написа:ще ви видим след седмица...мах 40 мин и почвате с балтийте,щот играчите са мъртви...ще ви видим
Чакай малко.. Вие за много велики нещо взехте да се имате?? Пак трябва да ви бием май, за да ви свалим на Земята? Много се възгордяхте напоследък - уникални футболисти имали, уникални футболисти взимали..

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СТАРТИРАТ SMS КАМПАНИЯ ЗА ПОМОЩ
Писнало ми е от циници,които ми обясняват на кой пълня джобовете с дарение,покупка и т.н. Истина е,че живееме в шибан и циничен свят,но без малко вяра не може. Ще изпратя смс и ще се почуствам много по-добре за себе си. Пък циниците да го мислят как да не финансират една или друга компания. Не ми пука дали човека е фен на Левски или ЦСКА,давал съм и преди без да ми е дремело за клубни пристрастия.
110 години любов!
- FCL-Energy
- Контакти:
Другари комунисти, точно вашите нежни принцеси всеки мач с нас след 70 минута започват да укапват ( и да се схващат ).

Чорбетата много ги бива в изхвърлянията и това е известно на всички. Биха Динамо и шефа им веднага каза, че ще печелят лигата... Миналата година бяха най-добрите и щяха да бият Левски с разлика. Но нищо хубаво не ги чака отново... Любо Пенев знае най-добре как да ги смаже. В Левски е жизнено необходимо освобождаването на някои играчи. Сърмов, Вагнер и Миланов на първо време... На техните постове да се вземат читави играчи и още един класен нападател, какъвто не можахме да вземем и това лято. Ако това се направи отново сме в шампионската лига догодина!
DukeUnv написа:emarkon написа:ще ви видим след седмица...мах 40 мин и почвате с балтийте,щот играчите са мъртви...ще ви видим
Чакай малко.. Вие за много велики нещо взехте да се имате?? Пак трябва да ви бием май, за да ви свалим на Земята? Много се възгордяхте напоследък - уникални футболисти имали, уникални футболисти взимали..
Паметта човешка е къса.... Всяка година да падат , пак ще разправят че са най-великите. Всичките така наречени ВЕЛИКИ играче на Левски - са просто непродаваеми (иначе казано "залежала стока").
Имам един въпрос - Кога Левски е би отбор който е по-силен от него?
Ако слушаш левскарите -НИКОГА - щото преди мачовете те толкова се надъхват , че не остава място за другите. После 3 дни срам , и айде на ново - все едно нищо не се е случвало.
А че трябва да се играе ферплей - спор няма. Но май точно в Левски натириха едно момче което ппреца два уредени мача с Родопа и Левски

joro_306 написа:Чорбетата много ги бива в изхвърлянията и това е известно на всички. Биха Динамо и шефа им веднага каза, че ще печелят лигата... Миналата година бяха най-добрите и щяха да бият Левски с разлика. Но нищо хубаво не ги чака отново... Любо Пенев знае най-добре как да ги смаже. В Левски е жизнено необходимо освобождаването на някои играчи. Сърмов, Вагнер и Миланов на първо време... На техните постове да се вземат читави играчи и още един класен нападател, какъвто не можахме да вземем и това лято. Ако това се направи отново сме в шампионската лига догодина!
Говориш революционни неща

Последна промяна от cvetan на 12 сеп 2009 00:37, променено общо 1 път.
ае знаеш ли ЦСКА загуби от Сливен в Сливен след "Грешки" на съдийте ??
ае знаеш ли че ЦСКА направи равен срещу Пирин като гост а след тва отпадна от пирин като домакин ??
ае махни си рогата и мисли като пишеш нещо
btw дори не съм прочел 1рвия коментар
ае знаеш ли че ЦСКА направи равен срещу Пирин като гост а след тва отпадна от пирин като домакин ??
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:ае знаеш ли ЦСКА загуби от Сливен в Сливен след "Грешки" на съдийте ??
АЕ потегляй към вашия форум и не се връщай повече тука?