Въпрос относно Fifa 13

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levskisofia9
Контакти:

Re: Въпрос относно Fifa 13

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 22:21

Levskisofia9 написа:
McLovin написа:Този сайт го има от поне 5 години! http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Така и не се научихте... А гугъл? Бе маймуна да си ще намериш дали ще ти тръгне играта. Не мога да разбера как може да ти е по-лесно да се регистрираш във форума, да направиш тема и да се псуваш с хората вместо просто да използваш която и да е интернет търсачка :roll: От тук идва и недоумението на хората. За това и решиха, че се хвалиш с новото ПЦ. Ако е така - си е тъжно, предвид че моята машинка е на 2-3 години и пак е по-добра :lol:
Колкото до това кой е лапе и кой не - на 17 и по закон си още лапе. Вярно е, че сигурно като ти го кажат на теб ти гадно, но едва ли някой, който не е лапе ще се засегне при подобно обръщение :lol:

Аз този сайт не го знаех,и търсих в гугъла преди да пусна тема, и как да не псувам,кви сте вий да ме обиждате и псувате след като само влязох да попитам един въпрос?? сигурно се държите така с всеки нов. И за тези които си мислят че съм се хвалил ГРЕШЪТ и в случая не аз съм лапето,а тез дето ме обиждаха и подиграваха.

Levskisofia9
Контакти:

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 22:22

Levskisofia9 написа:
Levskisofia9 написа:
McLovin написа:Този сайт го има от поне 5 години! http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Така и не се научихте... А гугъл? Бе маймуна да си ще намериш дали ще ти тръгне играта. Не мога да разбера как може да ти е по-лесно да се регистрираш във форума, да направиш тема и да се псуваш с хората вместо просто да използваш която и да е интернет търсачка :roll: От тук идва и недоумението на хората. За това и решиха, че се хвалиш с новото ПЦ. Ако е така - си е тъжно, предвид че моята машинка е на 2-3 години и пак е по-добра :lol:
Колкото до това кой е лапе и кой не - на 17 и по закон си още лапе. Вярно е, че сигурно като ти го кажат на теб ти гадно, но едва ли някой, който не е лапе ще се засегне при подобно обръщение :lol:

Аз този сайт не го знаех,и търсих в гугъла преди да пусна тема, и как да не псувам,кви сте вий да ме обиждате и псувате след като само влязох да попитам един въпрос?? сигурно се държите така с всеки нов. И за тези които си мислят че съм се хвалил ГРЕШЪТ и в случая не аз съм лапето,а тез дето ме обиждаха и подиграваха.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 17 дек 2012 22:24

riak4 написа:Ей българите сме страшна нация. Човека пита вие го изядохте. Жалки сте.

И какво пита бе? Ако си купи играта, в което дълбоко се съмнявам, на дискът пише необходимите параметри. А във всеки един тракер, откъдето вероятно ще си я дръпне нелегално си пише каква конфигурация се изисква! Айде няма нужда.
slabia_forever

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 дек 2012 22:25

А мишката и клавиатурата какви са? Razer нещо? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 дек 2012 22:25

Levskisofia9 написа:Еми мерси тогаз...

Ако има и други идея, пишете на автора на ЛС.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”