Кашчей написа:Присо е велик и неудържим?
Че Присо си е велик и неудържим... Само ще трябва да го пускаме срещу юноши... вчера например ги развинти всичките, нищо че развинти и себе си де!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Присо е велик и неудържим?
dreben23 написа:Кашчей написа:Присо е велик и неудържим?
Че Присо си е велик и неудържим... Само ще трябва да го пускаме срещу юноши... вчера например ги развинти всичките, нищо че развинти и себе си де!На мен Присо си ми харесва- ние по-добър от него не можем да вземем, така че си е идеален за мен.
Сензациите в пресата днес: Трима попаднаха на мушката на Мъри
На мушката на Мъри на първо време са попаднали трима чужденци.
Става въпрос за бразилците Вандер Виейра и Артур Енрике и вратаря Ернестас Шеткус. Последният загуби титулярното си място още при Ферарио Спасов по средата на полусезона.
Стоилов също не е останал впечатлен от изявите му и стражът почти сигурно ще бъде освободен. Вандер и Енрике все пак ще започнат подготовка с тима и ще получат известен шанс да се докажат, но се очаква и те да бъдат освободени.
Янис Зику написа:Присо например нямаше да вкара.. Както и ако вместо Присо с топката беше Долапчиев при пропуска, дето беше на 1 метър от вратата.. Мислиш ли, че малкия щеше да пропусне такава възможност?
А и един Станко е по-продуктивен този сезон от Присо. Прави сметка за какво недоразумение става въпрос.
гражданин от село написа:Ако бяхме Син Сити щеше да е навалица от "млади български таланти".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта