Черно море-Левски КБ/реванш/ 15.12.2012г. /0:4/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Черно море-Левски КБ/реванш/ 15.12.2012г. /0:4/
Ми значи предстои да видим част от юношите титуляри 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
Някой случайно да е разбрал нещо за феновете на Левски ? Къде се събират преди мача утре, колко билета ще има и т.н. ?! Не намирам нищо за това питам,ако някой има инфо да пише на лично !
-
- Контакти:
Няма ли да има пресконференция да видим Илиян какво ще каже за мача и колко пари ще бъдат билетите ? Отново ли 8 лева ?
- Joro_Barca
- Контакти:
-
- Контакти:
Ще дават ли мача по телевизията? 

ralka_levskarka написа:Ми значи предстои да видим част от юношите титуляри
То хубаво, ама дано не се потрошат на оня терен...
- Levski4Ever
- Контакти:
Не, че нашият мач ще е нещо особено заради терена, преднината от първия мач и грубият стил на игра на моряците, но от какъв зор ще дават мач на ЦСКА с Чавдар? Та те си взимат играчи без пари от тях, пък мача ли няма да вземат..? Жалко, защото ми се искаше да видя юношите.

Levski4Ever написа:Не, че нашият мач ще е нещо особено заради терена, преднината от първия мач и грубият стил на игра на моряците, но от какъв зор ще дават мач на ЦСКА с Чавдар? Та те си взимат играчи без пари от тях, пък мача ли няма да вземат..? Жалко, защото ми се искаше да видя юношите.
Съгласен съм, нашия мач определено ще е по-интересен, ама какво да се прави

CHELSEA
-
- Контакти:
"Двубоят между Черно море и Левски от турнира за Купата на България няма да е предава по телевизията. Първоначално бе обявено, че реванша на Тича ще е предава пряко по БНТ, но в последствие телевизионерите решиха да излъчват двубоя на ЦСКА и Чавдар Етрополе. Това е първият мач на Левски от старта на излъчването на двубоите, който няма да може да се наблюдава по телевизията."
Само не ми е ясно ще го дават ли някъде, няма ли?! БНТ уж щяха, сега взели ЦСКА - Чавдар, че не им се дават пари за път до Варна....
Само не ми е ясно ще го дават ли някъде, няма ли?! БНТ уж щяха, сега взели ЦСКА - Чавдар, че не им се дават пари за път до Варна....
В никакъв случай не трябва да се пускат голобради юноши срещу тези ръгачи на това жалко подобие на игрище,което на всичкото отгоре било и заледено
Морето е един от бившите червени сателити,които най-много мразят отбора на Левски София,затова мисля е справедливо да играят Башлиев,Димов и сие.Надявам се Симо Райков да получи шанс за изява.
Прогноза:Х,а е твърде вероятно и да загубим минимално срещу главорезите от Варна

Прогноза:Х,а е твърде вероятно и да загубим минимално срещу главорезите от Варна

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"