Защо Бербатов не се радва на първите си голове в Юнайтед?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Re: Защо Бербатов не се радва на първите си голове в Юнайтед?

Мнениеот SLAVMASTER » 01 окт 2008 14:38

Според мен не се радваше на головете заради това че почти никой не играе с него! така мисля вече 4 -ри мача го гледам просто го игнорират! но това ще се промени като вкара още голове..........ще го търсят! успех!браво митко!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 01 окт 2008 15:26

one_week написа:kvo zna4enie ima dali se radva ili ne ??? i za6to da se radva kato vkara gol i da promenia povedenieto si na terena. toi prez cialot vreme se darji taka siaka6 ne mu se igrae!!!!

Явно само си подсмърчал отстрани,когато батковците от махалата са играели футбол и въобще не са се сещали за теб...а по-късно биреното шкембе и цигарите не са ти позволявали да играш...Не се сърди,но само човек с този профил не знае каква емоция е голът,отбелязан от самия теб-дори и в селски мач,дори и на Каменица....дори и на площадката в кварталното училище...
От коментарите досега установих,че колкото и да се "мразят" сини и червени,колкото и да се обиждат на "говеда" и "прасета",когато стане реч за преуспял българин или тепърва преуспяващ,вади съвременния запалянко,без значение от боята,секирата и го почва,този преуспяващия....така по-лесно се преглъща собственото недоволство от мизерния ни живот,причинен от мързела,егоизма и безхаберието ни!И наистина са прави зевзеците за вицовете за БГ адът,където липсват дяволи....

archibalt777
Контакти:

Мнениеот archibalt777 » 01 окт 2008 17:23

Аре отворете youtube и вижте дали скача и размахва ръце като алтав след като отбелязва...просто това е неговият стил, не тръгва да прави калбета като бразилец и да тича през целия терен, на 27, 28 години е почти, олегнал футболист е. Много кефи:)

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 01 окт 2008 21:27

.така по-лесно се преглъща собственото недоволство от мизерния ни живот,причинен от мързела,егоизма и безхаберието ни!И наистина са прави зевзеците за вицовете за БГ адът,където липсват дяволи....

Пълни глупости.
Бербатов взима 100к паунда на седмица.
Имаш ли представа каква производителност на труда трябва да има всеки един редови работник независимо къде живее и работи за да постигне това заплащане?
Според теб колко стотин хиляди килограма картофи трябва да продаде на пазара днес стрина Пена за да може да постигне такова заплащане?
И колко стотин хиляди тона картофи трябва да изкопае от нивата си Бай Пешо за да може да постигне такова заплащане?

Безхаберни ли са те в това което вършат?
Безхаберни ли са професорите в университетите?
Безхаберни ли са твоите родители, които никога не биха имали такова заплащане?
Безхаберен ли си ти, аз, Драган, Цветан, Петкан и т.н.?

Айде направи си сметка какво работиш, какво количество работа извършваш, колко пари получаваш...и след това пресметни колко трябва да работиш и какво количество работа трябва да извършваш за да постигнеш същото ниво на заплащане.

При мен излезе че днес трябва да направя 96 машини готови за износ. По 1 на всеки 5минути. Всяка едно от тях тежи около 2 тона и правя на месец по 2. Безхаберен и мързелив ли съм?
Или чисто и просто Бербатов е нереално високо заплатен? Нереално до лудост? И не само той.

Мислете малко нещата преди да хвърляте определения и констатации.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Niks
Контакти:

Мнениеот Niks » 20 окт 2008 14:33

Питате защо не се радва Бербо?
Ами да ви кажа той се радва но него показва защото това е неговата игра, той не е такъв емоциоанален човек.Но да знаете че той в момента е най радостния мъж от България.Не всеки може да постигне това което той е постигнал.Евала за него винаги сам го подкрепял и сам знаел че един ден ще се говори много за него и ето че то вече е факт.Евала наистина :) Радостед съм че за един Българин се говори толкова много и се отделя време за него.Но трябва някои хора в България да разберат че Спорта издига страната и трябва да се вложат повече пари в Спорта а не в други глупости.Ако това стане 100% съм сигурен че от България ще излезнат страхотни млади момчета които ще станат звезди по нататък.И отново евала за Митко и само Манчестър Юнайтед :twisted:

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 20 окт 2008 17:23

SLAVMASTER написа:Според мен не се радваше на головете заради това че почти никой не играе с него! така мисля вече 4 -ри мача го гледам просто го игнорират! но това ще се промени като вкара още голове..........ще го търсят! успех!браво митко!

Напълно съм съгласен със SLAVMASTER .Кристиано Роналдо и Нани са най-големите егоисти в съвременния футбол според мен.С един колега днес коментирахме,че си пазят хляба и се страхуват от Бербатов.Явно и вътре на терена се вижда кой си го може ...
Бербатов се разбира най-добре май с Гигс,Парк и Руни.
Абе,времето ще покаже ... Важното е ,че и без много да го търсят започва да бележи вече . :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Архив”