Край на сагата ! Мартин Камбуров е играч на ЦСКА София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Мартин Камбуров подписва с ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 16:20

JORO_BAD написа:
шивача написа:тоя ако дойде, ще подобри четворката на Ицо срещу отбора на Баба Цола, като очаквам да ушие поне 3 парцала на лилипута от 30-ия метър, 2-ка от 40 и един зад центъра, абе ще го шие докато невзрачния пребледнее и му прилошее, и започне да повръща топките :roll:

Даже мисля, че ще вкара и от 300 метра, можи би най-вече от панчарево, нооооо..... но в бунгалото. Ехххх розови сънища! :lol: :lol: :lol:

Ехх,сини притеснения... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 дек 2012 16:25

JORO_BAD написа:
шивача написа:тоя ако дойде, ще подобри четворката на Ицо срещу отбора на Баба Цола, като очаквам да ушие поне 3 парцала на лилипута от 30-ия метър, 2-ка от 40 и един зад центъра, абе ще го шие докато невзрачния пребледнее и му прилошее, и започне да повръща топките :roll:

Даже мисля, че ще вкара и от 300 метра, можи би най-вече от панчарево, нооооо..... но в бунгалото. Ехххх розови сънища! :lol: :lol: :lol:

Бе мани го тоя бе. Виж че до оня ден сънуваше и Газпром и Гришата и ицето и мачове от 21:45 и накрая па остана с безопасната игла в г..а. Камбура без пари не играе, така че до някой и друг месец ще е поредния избягал от "харизмата", който ще ги съди.

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 12 дек 2012 16:35

суперр за който и отбор да играе много му се кефя класата си е класа ако е за цска таман ще го гледам често по телевизията :P

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 12 дек 2012 16:36

Камбуров към момента представялва една голяма енигма. Нападател с безспорни качества и голмайсторски нюх, но не знаем в какво състояние е бил през последнатите две години, въпреки че според статистиката е вкарал в Китай 15 гола за 25 мача, което не е никак лош показател. Скоро е навършил 32, което не го прави престарял, но за атакуващ футболист не е в първа младост. Мнението ми е, че по-скоро ще ни свърши работа, без да имаме прекомерни очаквания. Със сигурност своенравният Платини е добре да има сериозен конкурент за да се вземе малко и той в ръце. Успех на Марто!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 дек 2012 16:48

Teo написа:

шивач нещо от тоя род викаш :lol:

Изображение

да, но умножено по две....а и не помня откъде им я заби тая тройка :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 дек 2012 16:53

JORO_BAD написа:

може и да вкара от 300 метра, но зависи от скоростта на вятъра(не ми се изчислява с ударът на Мартин, заедно със скоростта на вятъра, срещу ходът на костенурката отсреща)

делянски, бая работа ми се отвори до коледа, ама после съм на линия, надявам се :roll:
Последна промяна от шивача на 12 дек 2012 17:05, променено общо 2 пъти.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 дек 2012 16:56

Всеки коментира Камбуров и евентуална двойка с Платини...а кво стана с този дето вкара на ЛЕВСКИ ??Тоя за един мач ли беше в ЦСКА :o
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 12 дек 2012 16:56

Камбуров е класен нападател за България, но нищо повече!!! За да е отново фактор в България трябва много неща да се случат с него и с ЦСКА като цяло, така че, сега си чешете само езиците.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 16:56

шивача написа:
JORO_BAD написа:

може и да вкара от 300 метра, но зависи от скоростта на вятъра(не ми се изчислява с ударът на Мартин, заедно със скоростта на вятъра, срещу ходът на костенурката отсреща), но бфс няма да допусне да стреля от армията в посока извън центъра на градът, особено ако хората вече са извели рогатите по пасищата:roll:

[offtopic]Земи пиши по често,че ми харесва как им отговаряш! :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2012 17:03

шивача написа:
Teo написа:

шивач нещо от тоя род викаш :lol:

Изображение

да, но умножено по две....а и не помня откъде им я заби тая тройка :roll:

2009 година беше, а Камбуров сигурно изпусна още една камара положения!! Те са свикнали в подуяне на тяхното табло с 3-ки на него от кой ли не. :lol:

Върни се в “Архив”