Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Табаков и Васев!
А дали става само с една гола омраза към ЦСКА?
Fichango написа:А дали става само с една гола омраза към ЦСКА?
Понякога и това е достатъчно да ти даде криле и да полетиш
Nikona написа:Предпочитам юноши пред ортета, тиберканин и др. скъпи наемници. Иначе Табаков е голяма надежда ма доколкото разбирам при него проблема е манталитета и глупави изцепки. Дано се вземе в ръце, че точно в момента при нападателите които имаме може да се наложи.
True, true......

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
mitko_r написа:Nikona написа:Предпочитам юноши пред ортега, тиберканин и др. скъпи наемници. Иначе Табаков е голяма надежда ма доколкото разбирам при него проблема е манталитета и глупави изцепки. Дано се вземе в ръце, че точно в момента при нападателите които имаме може да се наложи.
True, true......

Ако изобщо изиграят някоя и друга минута в официален мач на Левски, то ще бъде в някое домакинство срещу някой от слабаците или евентуално в някой от първите мачове за купата на България.... Едва ли скоро ще се наложат, но при всички положения е добре, че ги викат в първия отбор!
Re: Билети за дербито
player255 написа:Вчера минах през Германос ,все още няма билети.
Аз минах през бакалията в нашия квартал и те нямали още.
Като видя продажба на билети за футболен мач в магазини за мобилни телефони всеки път ми става смешно.

jan-in написа:Ако изобщо изиграят някоя и друга минута в официален мач на Левски, то ще бъде в някое домакинство срещу някой от слабаците или евентуално в някой от първите мачове за купата на България.... Едва ли скоро ще се наложат, но при всички положения е добре, че ги викат в първия отбор!
Все пак трябва да се започне от някъде ,нали
Най-после светлина в тунела
. Много се радвам успех сини шампиони!

casualls написа:player255 написа:Вчера минах през Германос ,все още няма билети.
Първо щели да пускат за цс*ка - Фулъм .
билетите се пускат няколко дена преди мача !Какво очакваш ако отидеш месец по рано да ги има ли ?
Много добре знам,просто излезна такава информация,че ще има в тези магазини и то офицялна уж.,за тва проверих.
Много па сте отворени нещо
Билети за дербито има от понеделник (07.09). Днес ходих да си взема за Б и ми казаха в Германос, че нямало свободни места. После и в Пикадили отидох - същия отговор. Та в ивентим, Пикадили, Германос, Техномаркет и Мулти рама ще си продават само за останалите сектори, за Б - не. Другата възможност е наистина да са свършили, което не ми се струва реално, но... Ако някой има по-конкретна информация, нека сподели.