Левски - Етър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Obektiven1

Re: Левски - Етър

Мнениеот Obektiven1 » 27 ное 2012 19:24

zlobul написа:Златане ,
писал съм го веднъж , но пак ще го напиша , защото поста ти ме провокира :
След бойкота -Тампере , Левски попадна изцяло в лапите на "черно-тотовците" предвождани от агент тара .
Клубът умишлено се държи в калта ,защото така е по -лесен за манипулирани резултати .
Взимат се слаби футболисти само и само отборът да играе посредствени мачове , т.е. вече е възможно да паднем от всякакви отбори .
Защо му е на тара да създава школа , да чака 100 години за да продаде един качествен юноша , като е по лесно да падне от славия например .
Казанската афера и онуй 1-3 от "приятелките" говорят красноречиво за тенденцията в Левски . Това бяха и преломните моменти , в които се видя че
публиката не е узряла за каквато и да е реакция .никак не е случайно присъствието и на "жепееца" ...всички помним какви ги вършеше и в Надежда ..загуби от Борац (чачак) , загуби от пирин , ботев и т.н. ....онези 5 мача без победа , когато трябваше да предаде участието на локо в ЕКТ на Левски Незнам друг човек освен мен , който да е чакал тоньо пред стадиона за да му каже някои работи.
АЙДЕ НЕКА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ И ДА СМЕ ОРГАНИЗИРАНИ ...ТОГАВА И ОХРАНАТА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ . ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ , ЧЕ ДОКАТО НЕ ИЗЯДАТ ШАМАРИТЕ И КАМЪНИТЕ ПО КОЛИТЕ "ДУПЕТАТА" , КОИТО РЪКОВОДЯТ ЛЕВСКИ НЯМА ДА СЕ СТРЕСНАТ .

Браво пич :idea: Намери се човек които да каже нещата точно такива каквито са,без страх и притеснение.Аз също съм го казвал неведнъж и ще продължа да го говоря за заслепените,дори и примери мога да давам ако трябва.Докато Левски не заиграе ЧЕСТНО,нищо няма да е наред в тоя клуб.Това трябва да е базата,независимо от игри,резултати,треньори,играчи,титли,купи,евротурнири и т.н.За съжаление обаче веднъж като си попаднал във водовъртежа на схемите,и особено както всички Български клубове са замесени,излизането изобщо не е лесно,да се отлепиш от лапите на тото-мафията.Така че това ръководство да се омита по най-бързия начин колкото се може по-скоро,да дойдат хора с ясна визия и модерна представа за ръководене на клуб и Левски един ден да бъде онова което всички или повечето искаме,такъв какъвто беше преди 30,преди 20,преди 15 години :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 27 ное 2012 19:27

OOP написа: Тогава няма да сме публика, а банда вандали, които извършват купища престъпления. Това ли е публиката на Левски?!? Аз не мисля така....

:lol: Естествено че само с мизерии може да се постигне даден ефект над комунягата борат и мошеника тонев.Бомби на всеки мач,яко глоби за клуба,постоянни транспаранти на стадиона,акции и т.н.Това обаче няма как да стане докато едни определени хора са на стадиона,и по-специално в сектора и диктуват какво да се случва там,взимайки пари от ганьо отдавна са станали платени фенове :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 27 ное 2012 19:35

Къде ще дават мача?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 ное 2012 19:35

bardon_27 написа:Къде ще дават мача?

БНТ

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 ное 2012 19:41

Групата на Левски:
Вратари: Пламен Илиев, Ивайло Василев

Защитници: Дъстли Мюлдер, Ромен Ели, Нуно Пинто, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Даниел Димов

Полузащитници и нападатели: Роман Прохазка, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Антонио Вутов, Марсиньо, Владимир Гаджев, Жоао Силва, Кристовао Рамос, Базил Де Карвальо, Илиян Йорданов.

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 27 ное 2012 20:21

Днешните простотии на Илиев ме разбиха. Човека е изперкал :|

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 ное 2012 23:17

3:0
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 28 ное 2012 11:54

Прогнозирам измъчена победа. Няма ли да ги направим най-накрая мъченици тези п***и безподобни :?:

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 28 ное 2012 12:22

Айде, спрете да мислите с колко гола ще бием, а вземете си дигнете гъзовете и елате на Герена :geek:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Levskar76
Контакти:

Мнениеот Levskar76 » 28 ное 2012 16:12

И каква стана ТЯ??? онези дето през час фалирахме май ще зимуват на максимум 5 т след нас и то ако бием Славия??!!Пирин дето едва едва победихме като домакини онея мачкат като гости!!! Мен ми писна няма такава пародия!!!

Върни се в “Архив”