zlobul написа:Златане ,
писал съм го веднъж , но пак ще го напиша , защото поста ти ме провокира :
След бойкота -Тампере , Левски попадна изцяло в лапите на "черно-тотовците" предвождани от агент тара .
Клубът умишлено се държи в калта ,защото така е по -лесен за манипулирани резултати .
Взимат се слаби футболисти само и само отборът да играе посредствени мачове , т.е. вече е възможно да паднем от всякакви отбори .
Защо му е на тара да създава школа , да чака 100 години за да продаде един качествен юноша , като е по лесно да падне от славия например .
Казанската афера и онуй 1-3 от "приятелките" говорят красноречиво за тенденцията в Левски . Това бяха и преломните моменти , в които се видя че
публиката не е узряла за каквато и да е реакция .никак не е случайно присъствието и на "жепееца" ...всички помним какви ги вършеше и в Надежда ..загуби от Борац (чачак) , загуби от пирин , ботев и т.н. ....онези 5 мача без победа , когато трябваше да предаде участието на локо в ЕКТ на Левски Незнам друг човек освен мен , който да е чакал тоньо пред стадиона за да му каже някои работи.
АЙДЕ НЕКА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ И ДА СМЕ ОРГАНИЗИРАНИ ...ТОГАВА И ОХРАНАТА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ . ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ , ЧЕ ДОКАТО НЕ ИЗЯДАТ ШАМАРИТЕ И КАМЪНИТЕ ПО КОЛИТЕ "ДУПЕТАТА" , КОИТО РЪКОВОДЯТ ЛЕВСКИ НЯМА ДА СЕ СТРЕСНАТ .
Браво пич