MuFc1878 написа:Бихме КПР.... дайте ни Реал М

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Бихме КПР.... дайте ни Реал М
vanessamorgan написа:MuFc1878 написа:Бихме КПР.... дайте ни Реал М
![]()
Браво, бихте страшните КПР!
![]()
Bianco написа:vanessamorgan написа:MuFc1878 написа:Бихме КПР.... дайте ни Реал М
![]()
Браво, бихте страшните КПР!
![]()
За разлика от Бетис и компания..в Мадрид утре ще е -11
t0bl3ro_bg написа:Ларго, ларго .. виждаш ли стилът Ви до както води - до "успехи" и то 1 след друг
LaRgO написа:t0bl3ro_bg написа:Ларго, ларго .. виждаш ли стилът Ви до както води - до "успехи" и то 1 след друг
В момента Реал няма стил, ама аз нито съм казвал, че ще спечелим ШЛ, нито пък, че със сигурност ще бием вас.
LaRgO написа:sMotLiO написа:Ти да не мастурбираш всяка вечер над тези 9 купи? Това ли ти е изречението запазена марка,с което печелиш споровете по интернет форумите? Те може да си имат 9 трофея ама ти нямаш нищо общо с тях,нито пък някога ще имаш. Ти си един мишкар,който се пише фен на някой си отбор,защото виждаш успеха и славата в тях,които ти някога няма да изпиташ в своя жалък живот. Опитваш се да летиш по форумите и да се правиш на тежък,но си прозрачен като прозореца до мен.. смешник.
Не ти се получи. И ако беше поне малко умен, щеше да разбереш защо съм писал за титлите. Сърбай си млякото и недей прави анализи, ниско ти е нивото, за да ги правиш.
AnalBreaker написа:ИСКАМ РЕАЛ !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта