Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Левски - ЧЕРНО МОРЕ За купата на Р.България

Мнениеот Apostola » 26 ное 2012 14:17

Гочето1913 написа:Правим катеначо в София удържаме 0:0 , и във Варна ги бием 1:0 и продължаваме напред! :twisted:

Гоче, честно, ако е такава тактиката на любимия ми отбор, по-добре камъка, въжето и от най-близката за целта буна. Не вярвам да има фен, който да желае отборът му да играе по-този начин! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 ное 2012 14:21

Не ми се мисли каква кал ще е в средата на декември...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 ное 2012 14:22

W84me написа:Не ми се мисли каква кал ще е в средата на декември...

...а ние ще трябва да поритваме май с белите екипченца...прелест! :D
Дела трябват,а не думи!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 26 ное 2012 14:28

Apostola написа:
Гочето1913 написа:Правим катеначо в София удържаме 0:0 , и във Варна ги бием 1:0 и продължаваме напред! :twisted:

Гоче, честно, ако е такава тактиката на любимия ми отбор, по-добре камъка, въжето и от най-близката за целта буна. Не вярвам да има фен, който да желае отборът му да играе по-този начин! ;)

Целта оправдава средствата , но като гледам каква е защитата ви , защо да не тръгнем малко по смело още на Герена! А пък Интер 2010г. също играха катеначо както и Челси 2012 г. , ама взеха ШЛ! Ама феновете питаха ли "Защо играем катеначо"? Не радваха се на успехите!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 ное 2012 14:31

Гочето1913 написа:
Apostola написа:

Целта оправдава средствата , но като гледам каква е защитата ви , защо да не тръгнем малко по смело още на Герена! А пък Интер 2010г. също играха катеначо както и Челси 2012 г. , ама взеха ШЛ! Ама феновете питаха ли "Защо играем катеначо"? Не радваха се на успехите!

Ако щеш ми вярвай, колега, ама точно за конкретните срещи се сетих и аз и понеже съм фен на каталунците никак не ми беше приятна гледката. За мен това не е начин да покажеш, че си по-добър от противника. Съгласен съм, че опира до хитрост тук, но все пак футбола според мен е преди всичко да радва феновете, а аз лично, ако бях фен на Челси и да победя така, нямаше да съм много горд. Мое мнение, разбира се! ;)
Дела трябват,а не думи!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 26 ное 2012 14:38

Apostola написа:
Гочето1913 написа:
Apostola написа:

Ако щеш ми вярвай, колега, ама точно за конкретните срещи се сетих и аз и понеже съм фен на каталунците никак не ми беше приятна гледката. За мен това не е начин да покажеш, че си по-добър от противника. Съгласен съм, че опира до хитрост тук, но все пак футбола според мен е преди всичко да радва феновете, а аз лично, ако бях фен на Челси и да победя така, нямаше да съм много горд. Мое мнение, разбира се! ;)

Ако 2006 бяхте играли катеначо срещу Барса или Челси и ги биете 1:0 пак ли ще се срамуваш? Резултатът остава в историята , а не играта!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 ное 2012 14:46

Ами съвсем честно ти отговарям. ДА! Левски игра така както трябваше да играе. За мен беше гордост любимия отбор да успее до етапа да играе с подобни отбори и определено съм горд, че излезе открито да играе срещу тях. Така се добива респект и уважение. Самите мнения на треньори и футболисти на грандовете след мачовете тогава бяха много добри за отбора на Левски точно поради начина, по който са играли. Аз имам такова мислене и смятам, че с доказване и себераздаване можеш да побеждаваш, не да се криеш и да бъркаш бетони.
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 ное 2012 14:47

ralimavridov написа:Има нещо от което трябва да са възползват нашите.Левски имат впечатление от нас след мача,който ни разгромиха,но тогава състава беше един,а сега ще е друг,а и не са ни гледали по ТВ защото нямаше предавания на нашите мачове.Ако играем с титулярите не виждам как ще вкарат гол през Росен и Александров.А за мотивацията няма какво да говорим,Жоро Илиев и компания ще искат да завършат годината с пълни джобове.Разбирам,че левскарите искат разгром и го очакват,но да не стане нещо ...

Левски играе трудно на "Тича" , но не и на Герена. Първият мач ние сме домакини, така че ще се улесним, ако ви боднем една тройка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 26 ное 2012 14:50

Нинджа , те тогава ви направиха криви и се отървахте само с това не разбрах с какво си горд , с това , че ви развинтиха ли . Зетя не знаеше на кой свят е милото поне за него не ти ли беше жал :)
ex Popeye

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 ное 2012 14:55

Ron Jeremy написа:Нинджа , те тогава ви направиха криви и се отървахте само с това не разбрах с какво си горд , с това , че ви развинтиха ли . Зетя не знаеше на кой свят е милото поне за него не ти ли беше жал :)

Попайчо, ти да не мислиш, че ако забъркаш бетон на Барса ше извадиш хикс! Хахаха! Аре ела си пак от Мелмак! Развинтили, развинтили - толкоз си можем, важното е, че са излезли да играят футбол, а не бяха докарали бетонпомпата. :)
Дела трябват,а не думи!

Върни се в “Архив”