Нека говорим и за спасението на душата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Нека говорим и за спасението на душата

Мнениеот South_Park » 25 ное 2012 23:28

Alex написа:
metodito написа:Ми че има "следсмъртен живот"...физически...и какъвто и да е.
Пукваш, цъфаш и увяхваш. Туй то.

И християнството отрича задгробния живот. Рай и задгробен (втори) живот (съзнателен. Не във формата на пъст.)не са едно и също.

Дооообре, може. Не съм пуквал да ти кажа, ма тва ми е идеята на мен.

Ама то не се определя от това дали го вярваш или не... смисъл така е устроен светът, ти не можеш да го промениш просто, защото не теб нещо не ти харесва (това правят религиозните фанатици и атеистите, избират си "факти", за да си защитят каквото на тях им харесва да е истина)

Просто, ако се огледаш около теб, няма никаква причина да си мислиш, че пукваш и толкоз... човечеството никога не го е вярвало, дори и сега огромната част от хората не го вярват, науката също не го подкрепя по никакъв начин... единствено малоумното консуматорско общество се радва на тая теория - ебете, харчете си парите и тва е, после няма нищо...

+1 , сам разбираш кой има интерес , както и от истерията по 21.12.12
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 ное 2012 23:37

metodito написа:Ти пуквал ли си, че знаеш? Не бе, всичко може в тоя свят, но не сме опитни в умирането засега (предполагам), че да кажа кое как е. Тва си е моята версия. Ако някой е пуквал за повечко време да каже. Една-две минутти не се брои.

Да, пуквал съм... нали ти казвам, че според мен така работят нещата...
Освен това аз и на Слънцето не съм бил, ама знам, че е горещо... просто човек има глава на раменете, получава някакви знания от околния свят и въз основа на тях си изгражда мнение... та моето е такова - най-логично и обосновано като факти е тук да сме само за малко, докато преживеем каквото трябва и така... но един ден, ако се видим от другата страна, ще черпиш една бира или каквото там пият ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2012 23:45

По тази тема няма какво да се обсъжда, но ако някой иска да се обогати от изложението в нея, може да го направи и от архива.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”