Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!

Мнениеот mistreated » 23 ное 2012 09:37

"Имаше затъмнение преди дербито, не знаехме как ще изглежда съперникът", оплака се Илиев
Параноята от „Армията“ изглежда вече се пренася и на „Герена“. Наставникът на Левски Илиан Илиев съзря конспирация за загубата на сините от ЦСКА във Вечното дерби. Специалистът обясни, че провалът на неговия отбор дошъл заради затъмнение, относно състоянието на съперника.

„Ние бяхме фаворит, а и имаше затъмнение и никой не знаеше как изглежда ЦСКА", обясни наставникът на отбора от „Герена“, който така и не изясни какви точно функции изпълнява скаутското звено в Синия клуб, което така и не му е дало информация за реалните възможности на червените.

Илиев обаче не пропусна да отдаде дължимото и на армейците. "Колкото до дербито с ЦСКА, те бяха по-нахъсани, отборът който повече искаше битката. Ние искахме да играем повече футбол, но като топката не е в нас нямаше как да стане“, заяви той.

Най-вероятно Стойчо трябваше да му се обади преди мача и да му каже с кои точно състезатели ще излезе с ЦСКА и с каква тактика :lol: :lol: :lol:

Верно Стойчо се оправдава за всичко с директивата, ама Илиян е просто майстор на оправданията. На него всичко му пречи :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 ное 2012 10:04

mistreated написа:
"Имаше затъмнение преди дербито, не знаехме как ще изглежда съперникът", оплака се Илиев
Параноята от „Армията“ изглежда вече се пренася и на „Герена“. Наставникът на Левски Илиан Илиев съзря конспирация за загубата на сините от ЦСКА във Вечното дерби. Специалистът обясни, че провалът на неговия отбор дошъл заради затъмнение, относно състоянието на съперника.

„Ние бяхме фаворит, а и имаше затъмнение и никой не знаеше как изглежда ЦСКА", обясни наставникът на отбора от „Герена“, който така и не изясни какви точно функции изпълнява скаутското звено в Синия клуб, което така и не му е дало информация за реалните възможности на червените.

Илиев обаче не пропусна да отдаде дължимото и на армейците. "Колкото до дербито с ЦСКА, те бяха по-нахъсани, отборът който повече искаше битката. Ние искахме да играем повече футбол, но като топката не е в нас нямаше как да стане“, заяви той.

Най-вероятно Стойчо трябваше да му се обади преди мача и да му каже с кои точно състезатели ще излезе с ЦСКА и с каква тактика :lol: :lol: :lol:

Верно Стойчо се оправдава за всичко с директивата, ама Илиян е просто майстор на оправданията. На него всичко му пречи :)

Че е мрънкалник, мрънкалник е, но още доста хляб трябва да изяде за да стигне по мрънкане и оправдания ревльото Тройчо

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 ное 2012 10:09

terata написа:Че е мрънкалник, мрънкалник е, но още доста хляб трябва да изяде за да стигне по мрънкане и оправдания ревльото Тройчо

Е чакай де, дай му време малко. Все пак Стойчо е доста по-напред във времето от Илиян. Убеден съм, че "героят на Берое" ще го задмине по мрънкане. Поне дава обещаващо начало. :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 ное 2012 10:13

СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2012 10:17

И какво излиза ?
Че Илиан искал Левски да играе хубав, бърз агресивен и пресиращ футбол ... Ама след половин година не се вижда и 1% наченки на това. :roll:

И преди съм го писал ...
Който има претенциите да е добър треньор ... До толкова, че да работи в един от двата Гранда на България, трябва още след 2 месеца да се види философията му за футбола.
Ако не да се представя добре от отборът, то поне да има някакви наченки ...

Явно Илианчо иска ( идеите му са добри ) ... Ама неможе !
Желанието му се разминава с възможностите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 ное 2012 11:23

delpi написа:Като видях въпросите на dennis да попитам и аз:
Според фенове на Левски присъствали на мача в Разград, Гаджев и Старокин не са спрели цял мач да псуват съотборниците си на терена. Г-н Илиев съмнително е да не сте чули тези псувни при положение, че на трибуните се чуват.
Ще вземете ли някакви мерки за това при положение, че споменатите 2-ма футболисти са сред най-слабите като цяло за полусезона?

Извинявам се, че се намесвам в тема, която не ме засяга, но това което казваш за Гаджев и Старокин е абсолютно вярно! Местото от което гледах мача се вижда и чува много добре. Тия двамата просто не спряха да псуват и унижават съотборниците си. Това става пред погледа на толкова хора и пред публиката, дори на мен ми стана гадно! Няма да ви кажа пък Илиян Илиев колко беше блед. Имах чувството, че не знаеше какво да им каже...изпусна нещата. За Йовов предполагам чухте....хвърли бутилка с вода по фотографа ни. Не знам...не мисля, че това е нормално поведение.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

fil_colins
Контакти:

Мнениеот fil_colins » 23 ное 2012 16:59

Въпрос към Гугутляка и дрогите от сектор Б. Що се продадохте на герберите бе пут*ки заспали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 ное 2012 18:27

Илиан каза нещо доста тревожно, не че не се вижда и отстрани, но от устата на треньра звучи наистина сериозно: "Футболистите са смачкани психически"
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 23 ное 2012 21:53

Не успях да чуя шоуто,но съдейки по коментарите, Илиан пак е дрънкал глупости.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 ное 2012 12:29

TristaNNN написа:Илиан каза нещо доста тревожно, не че не се вижда и отстрани, но от устата на треньра звучи наистина сериозно: "Футболистите са смачкани психически"

И веднага изниква резонният въпрос: Защо са смачкани психически? Отборът е на 1 точка от първото място. Не играят добре, но въпреки това печелят точки. Или точките са спечели от Тоньо, а не от тях, или футболистите не стават, или и двете. Повечето от тези футболисти не ставаха и при Ясен, и при Гонзо, сега и при Илиян. Явно вината не е само в треньора. Пълен отбор с пенсионери, които не могат да тичат, а чакат някой друг да свърши тяхната работа. Няколко "тартора", които са бабаити само в съблекалнята, а на терена са най-големите мишки - Йовов, Гаджев, Пелето, Старокин. Когато някой от малките се опита да прави нещо крилата му биват пречупени веднага от тази света четворица. Това наистина се забелязва само когато си на стадиона или на тренировка. Няма лошо да има тартори в отбора, но както се казва "кажи ми кои са тарторите, за да ти кажа какъв отбор си". Леке до леке, мила моя майно льо. Това в момента е Левски. Още малко за средната линия - в целия свят нормалните отбори използват черните за разбивачи, за дефанзивни халфове или за крила и нападатели - да бягат, те без това само това могат, а за майсторската работа, за последния голов пас, за организатор - бял, само нашите хубостници имат за организатор на играта Марсиньо, които хем няма въздух за повече от 40 минути, хем го мързи да бяга, дори когато все още има сили. Сбъркана работа.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Архив”