cska - maina написа:indzaghi написа:Някой може да даде категорично мнение–одобрение или пък пълно оплюване по тоя въпрос ,но аз не мога да съм категоричен,защото,както ни вкараха в калта,така от друга страна за момента изчистиха задълженията/поне пред ФИФА/.Мисля,че някой от доста по–високо ниво методично иска да съсипе клуба.
в случая няма нужда от анализи, ясно е, че имат и положителни неща(някой трансфери, концесията на Армията), но ако те питат в блиц интервю- как би отговорил, с да или не?
Ще ти кажа,че до преди да дойде Майкъла и същевременно ФИФА даде ултиматум,бях категорично противТитан.Лошото е ,че ние,феновете нямаме достоверна информация за нещата в клуба.Например Г.Илиев заяви,че са наливани много пари ,но и много е крадено.Аз не мога да знам,дали това е вярно,но я си представи,че примерно работите им в Либия тръгнат и се подобри финансирането,то как да отговоря еднозначно на тоя въпрос.В края на краищата,ако отбора дай боже тръгне добре,какво значение има,кой е собственик.Това го казвам не като анализ,а като аргумент в полза на Титан.