Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Azz » 17 ное 2012 13:51

vaskonti написа:
onegavon написа:Вие още ли чакате нови собственици? Това със сериозният спонсор са само фитили да ни успокоят заради лъжата с Газпром.Възраждане първи разбраха , че Газпром няма да идва и си подвиха опашките. На хоризонта няма нищо така , че свиквайте, ще трябва да търпим Титаничните боклуци за съжаление.

Едва ли хората, които пускат тези слухове си правят илюзията, че феновете ще се "успокоят", макар и временно.

хората, които пускат тия слухове целят да си продават новинарските сайтове на балъците :)))

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 ное 2012 14:02

Azz написа:
vaskonti написа:
onegavon написа:Вие още ли чакате нови собственици? Това със сериозният спонсор са само фитили да ни успокоят заради лъжата с Газпром.Възраждане първи разбраха , че Газпром няма да идва и си подвиха опашките. На хоризонта няма нищо така , че свиквайте, ще трябва да търпим Титаничните боклуци за съжаление.

Едва ли хората, които пускат тези слухове си правят илюзията, че феновете ще се "успокоят", макар и временно.

хората, които пускат тия слухове целят да си продават новинарските сайтове на балъците :)))

братле, ти доволен ли си от титановото управление за тези 4г, откакто ни управляват?.....отговори ми с да или не
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

indzaghi
Контакти:

Мнениеот indzaghi » 17 ное 2012 16:34

Някой може да даде категорично мнение–одобрение или пък пълно оплюване по тоя въпрос ,но аз не мога да съм категоричен,защото,както ни вкараха в калта,така от друга страна за момента изчистиха задълженията/поне пред ФИФА/.Мисля,че някой от доста по–високо ниво методично иска да съсипе клуба.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 ное 2012 16:41

indzaghi написа:Някой може да даде категорично мнение–одобрение или пък пълно оплюване по тоя въпрос ,но аз не мога да съм категоричен,защото,както ни вкараха в калта,така от друга страна за момента изчистиха задълженията/поне пред ФИФА/.Мисля,че някой от доста по–високо ниво методично иска да съсипе клуба.

в случая няма нужда от анализи, ясно е, че имат и положителни неща(някой трансфери, концесията на Армията), но ако те питат в блиц интервю- как би отговорил, с да или не?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

indzaghi
Контакти:

Мнениеот indzaghi » 17 ное 2012 18:41

cska - maina написа:
indzaghi написа:Някой може да даде категорично мнение–одобрение или пък пълно оплюване по тоя въпрос ,но аз не мога да съм категоричен,защото,както ни вкараха в калта,така от друга страна за момента изчистиха задълженията/поне пред ФИФА/.Мисля,че някой от доста по–високо ниво методично иска да съсипе клуба.

в случая няма нужда от анализи, ясно е, че имат и положителни неща(някой трансфери, концесията на Армията), но ако те питат в блиц интервю- как би отговорил, с да или не?

Ще ти кажа,че до преди да дойде Майкъла и същевременно ФИФА даде ултиматум,бях категорично противТитан.Лошото е ,че ние,феновете нямаме достоверна информация за нещата в клуба.Например Г.Илиев заяви,че са наливани много пари ,но и много е крадено.Аз не мога да знам,дали това е вярно,но я си представи,че примерно работите им в Либия тръгнат и се подобри финансирането,то как да отговоря еднозначно на тоя въпрос.В края на краищата,ако отбора дай боже тръгне добре,какво значение има,кой е собственик.Това го казвам не като анализ,а като аргумент в полза на Титан.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 18:54

indzaghi написа:
cska - maina написа:

Ще ти кажа,че до преди да дойде Майкъла и същевременно ФИФА даде ултиматум,бях категорично противТитан.Лошото е ,че ние,феновете нямаме достоверна информация за нещата в клуба.Например Г.Илиев заяви,че са наливани много пари ,но и много е крадено.Аз не мога да знам,дали това е вярно,но я си представи,че примерно работите им в Либия тръгнат и се подобри финансирането,то как да отговоря еднозначно на тоя въпрос.В края на краищата,ако отбора дай боже тръгне добре,какво значение има,кой е собственик.Това го казвам не като анализ,а като аргумент в полза на Титан.

Съгласен съм с теб!Мен лично не ме интересува кой е собственик!Искам Клубът да е подреден,работещ,играеш на нашия си стадион и естествено шампион!Ако Титан могат да осигурят финансите за това и намерят човек,може би Майкъла да реализира нещата кво ми пука кой се води собственик!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 ное 2012 18:59

Майкъла казва някои неща, които явно са верни и именно затова е нападан отвсякъде. Нямал образование, селянин бил и какво ли още не, ама за 2 месеца започна изграждането на 3 нови терена, оправяне на стадиона до колкото е възможно и евентуално намаляване на раздутия бюджет. Да не говорим, че от както е в отбора, футболистите започнаха да играят по-добре, поне според мен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 19:03

Янис Зику написа:Майкъла казва някои неща, които явно са верни и именно затова е нападан отвсякъде. Нямал образование, селянин бил и какво ли още не, ама за 2 месеца започна изграждането на 3 нови терена, оправяне на стадиона до колкото е възможно и евентуално намаляване на раздутия бюджет. Да не говорим, че от както е в отбора, футболистите започнаха да играят по-добре, поне според мен.

Със сигурност спира "кранчета",щом има толкова атаки срещу него!Колкото до образованието и селянията,ръководенето е нещо което е вътре в теб-или го можеш,или никой не може да те научи!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2012 19:35

BRF написа:
Янис Зику написа:Майкъла казва някои неща, които явно са верни и именно затова е нападан отвсякъде. Нямал образование, селянин бил и какво ли още не, ама за 2 месеца започна изграждането на 3 нови терена, оправяне на стадиона до колкото е възможно и евентуално намаляване на раздутия бюджет. Да не говорим, че от както е в отбора, футболистите започнаха да играят по-добре, поне според мен.

Със сигурност спира "кранчета",щом има толкова атаки срещу него!Колкото до образованието и селянията,ръководенето е нещо което е вътре в теб-или го можеш,или никой не може да те научи!

Да внимава с централния спирателен кран само :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 ное 2012 20:02

indzaghi написа:
cska - maina написа:

ама аз питам за дотук свършеното, за тея 4г.? Иначе за в бъдеще всичко може да стане, както да се подобри, така и да се влоши.

Върни се в “Архив”