[offtopic]
Teo написа:zlobul написа:Почна се с простотията

) ...вътрешни информации и тем подобни . Ае пич , след като си толкова сигурен за 1-2 , ходи си заложи апартамента и не се занимавай с бирата на ралка

)
Злобул, че ще станете шампиони, ще станете както и следващата година и да имам вътрешна информация за целия ви сезон всеки мач как ще завърши., може някой резултати да не излязат точно така, зависи от актьорчетата на терена, но за мача в Разград съм абсолютно сигурен в думите си.
Тоест, да рабирам, че победата на ЦСКА над Левски е уговорена предварително (аз бях подочул за уговорка за равен, то може и така да е било, ама Силва не уцели вратата

) и ти, като фен на ЦСКА, го обявяваш публично?
Казано по друг начин, се отказвате от твърденията, че сте ни били, защото ако резултата е бил ясен предварително, то си е било театър...[/offtopic]
Аз съм доволен от това, че наказаха Пламен, дано да му дойде акъла в главата.
Сега да видим след грешката, която направи Илиян да го пусне въобще в тоя мач, дали няма да направят грешката да го пазят без операция до края на първенството. По-добре да го пращат да се лекува още от сега, че да няма пролетта - ами той Пламен още не се е възстановил, новата защита не се е напаснала с него... Бла, бла, бла.