VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Re: Анкета: Vip Brother 2012 - кой трябва да спечели?

Мнениеот djambaza » 13 ное 2012 10:21

България, ако гласува за Къци, ще е поредната глупост на простичкия ни народ. Това чучело-антимъж, не показа за секунда нещо, което да ме впечатли, освен количеството на пучите му мрънкания. Такъв балък от оня ревльо дето спечели, мисля втория ББ, не бях виждал в къщата и да е толкова харесван. Не сте наред, чудно ми е какво харесвате в него?! :o Това че го коментирали какво-що, това е породено от "ББ дай ми това, ББ дай ми лай*а" леле, тоя шут ако спечели ще покаже какво е нивото на българина.
Гласувайте на Орлин и да ви е чиста съвестта. ;)

п.п. Замислете се, защо НИТО ЕДИН в къщата не иска да е приятел и да си говори с кУци? Ако беше интелигентен и готин, то щеше да намери общ език все с някой от другите. Той е пълна противоположност на това, което се опитват да го изкарат гостите в студиото, просто, защото няма какво друго да кажат за него. За мен - по-долен от амеба.

п.п.2. Спрях да гледам предаването заради него, че ми писна от него.

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 13 ное 2012 10:30

Въпроса който липсва е: Това ли е VIP-а на България. Аз го гледах в началото и ми направи впечатление, че те се запознаваха вътре и се питаха един друг: Ти кой си?

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 13 ное 2012 10:52

djambaza написа:България, ако гласува за Къци, ще е поредната глупост на простичкия ни народ. Това чучело-антимъж

И кое прави тебе по-голям мъж от него?Koгато ти отгледаш три деца и направиш собствена детска градина да гледаш децата на другите, тогава може да се наречеш ''мъж'' и да наричаш някото друг - ''антимъж''.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 13 ное 2012 10:55

djambaza написа: тоя шут ако спечели ще покаже какво е нивото на българина.

Ами че то си е баш такова. Навсякъде къцита, мишки и мрънкалници . И после защо всичко е мизерия.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 ное 2012 11:08

Къци или Орлин. Орлин е балансиран образ-нито е безличен, нито се набива на очи! Къцито и мен ме дразни понякога, но начина по който се държат останалите към него е просто отвратителен. То бива агресия, то бива вулгарност и озлобеност, ама тяхното е върхът. На оная пача Златка, най-добре й го каза Марияна Попова-"бургаски миндил"! Е това е "бляк злат", пълен отврат, селска пръчка отвсякъде! Да слага една забрадка, да хваща гегата и бегом след стадото-да вика, та да се навика на воля! Самоходната бъчва Митьо Ковачев /искам го на тепиха с/у Митьо Пищова :mrgreen: / какво да го коментираме - деградирал тип, пълен извратеняк! Бих повърнал отгоре му няколко пъти! Манипулаторите от Нова тв се убиха да излъчват кадри с Къци и неговите прищявки, а един път не показаха оная каца с лай*а как ежеминутно лочи водка и не се свени да иска още и още! Явно водката е по-полезна от мюслито и Къци трябва да бъде заклеймен, че яде такова! Останалите са на принципа "Преклонена глава сабя не я сече" - носят се по течението и толкоз! С една дума - медузи!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 13 ное 2012 11:10

bez-nick написа:
djambaza написа:България, ако гласува за Къци, ще е поредната глупост на простичкия ни народ. Това чучело-антимъж

И кое прави тебе по-голям мъж от него?Koгато ти отгледаш три деца и направиш собствена детска градина да гледаш децата на другите, тогава може да се наречеш ''мъж'' и да наричаш някото друг - ''антимъж''.

Направил е детска градина, ау че сладко и милооооо :) Да не би децата в нея да са на негова издръжка?

Хасан има 8 деца, когато изгледаш 9 ела ми се обади!

Аз съм помошник-капитан на кораб и мога да ти кажа, че думата мъжко, когато работиш подобна работа, има малко по-различен смисъл от баща на 3 деца и "направил детска градина"(да не мислиш че я е направил заради усмивките на малките сладурчета?!)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 ное 2012 11:12

Трябва да спечели Фънки, защото той най-точно олицитворява типичното българско поведение! :lol: А и е напълно нормално да е той, ако проследите хронологията на победителите във Биг Брадър досега - Найден, Близначките, сем. Кузмови..Какво да говорим повече? :lol:
Изображение
Изображение
Последна промяна от RedeviL на 13 ное 2012 11:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2012 11:16

Parmalat написа:Никол не е показала с нищо че заслужава да спечели.Реално Орлин или Къци това са най-точните хора.

Едно много точно мнение. Аз си предпочитам да е Къци- много готин тип! :) Какъв Gangnam style направи вчера и разлюти публиката направо, а вкъщи настана голям смях и викане, докато Орлин единственото добро и запомнящо в тоя вип брадър беше скока с парашут и изпълнението му на "Dragosteа din tei". Дано спечели Къци, той е повече мъж от всички нас, пичове, вие ще се подложите ли на униженията на които беше подложен той и ще кажете ли после: "Златка е добър човек :) , а Фънки е много готин" :lol: ? :) Не мисля... ;) Изкефи ме физиономията на Фънки вчера като казаха, че Къци остава- безценно! :lol: :lol: :lol: Аз лично щях да й налепя шамарите на Златка на втория-третия ден, ама това мъжко ли е? :lol: После ще следва нокаут от Багата, ама... кво ти пука! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 13 ное 2012 11:21

Дребен, това всичко е поза, 100 пъти той си каза, че всичко е премислил и работи по схема. Какъв по-добър PR от това да покаже, колко е великодушен и какъв Далай Лама е заселил къщата? За съжаление, винаги т.н. "жертви" печелят формата. Ако не друго признавам му, добре го е обмислил.

Ако може само малко грозденце така и малко люспички, биг брадър? Два пръста може ли, биг брадър, че нещо съм се запекъл?

Върни се в “Архив”