Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_zara
Контакти:

Re: живко миланов

Мнениеот blue_zara » 07 сеп 2009 14:47

ЛИТЕКС,
И аз съм на мнение, че контузени играчи, не бива да бъдат викани. Но, ако не се лъжа, процедурата е следната - всички викнати се явяват на лагер-сбора и след преглед от лекара на нац. отбор, се освобождават, ако няма шанс да играят. Всичко друго си е решение на треньора. И не мисля, че пускането на Киш като ляв бек беше треньорската грешка на вечерта. И Бербатов не беше играл като втори нападател, докато не отиде при САФ, но никой не го отчита като грешка.
А колкото до поста на левия бек, аз наистина не виждам кой би се представил добре. И ако е бил предпочетен тинката, то е най-вече заради опита, който притежава.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Помощ!

Мнениеот DukeUnv » 07 сеп 2009 17:22

Blue_Lion написа:http://zamunda.net/details.php?id=93449&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=52064&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=50077&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=93872&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=82386&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=75221&hit=1

http://zamunda.net/details.php?id=74065&hit=1
Wallpaper-и и песни на феновете на Левски,както и песни за любимия син отбор ! Качвам ги тук,за да може всеки който ги иска,да ги свали !

[offtopic]Изображение Изображение[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот moonlight » 07 сеп 2009 18:54

groti написа:Да,Херо има място. Много ми беше тъпо когато Сафарито го уволни без никаква логично обосована причина. Левски играел слабо и грозно...и направи дубъл ! Вярно,че си пада малко истерик,но такъв е той..Гори :) Под негово ръководство,Нафтата мачкаже жестоко,Литекс беше супер отбор,Левски направи дубъл.
moonlight написа:Ако ми обясниш какво си недоволен от Ратко и според теб няма да изкара повече от 2-3 месеца ще съм ти благодарен ;)

Може ли аз?Защо не харесвам Ратко..Тук няма да вземам предвид простотиите вършил преди да дойде в Левски
Ако се не лъжа тимът под негово ръководство е играл 8 мача. В тези 8 мача имаме 5 победи,1 равен и 2 загуби. Както и да го говориме такъв баланс не е допустим за отбор,като Левски. Нека видиме и срещу кой са победите. Победа срещу БЕЗКРАЙНО слабия Литекс на финала за СК. Да не говориме,че Литекс до един момент седеше по-добре от нас, а ние нямахме реално голово положение. Ботев...тая победа няма да я коментирам. Смешно е ако съдиме по нея. МиньорО...късметлийски първи гол,пак много тегава игра и .. надиграни на моменти от миньорци. Славия...супер слаб отбор. Вижте им резултатите. Много икономична игра..като цяло на фона на супер слабия мач,Левски се държеше нормално. Баку...толкова нерви,срещу толкова слаб отбор.
Равния беше гостуването в Баку...пак надиграни,нито едно положение,Гошо Вратаря герой за Левски.
Мачовете с Дебрецен се видя. Тотално надиграни във всяко едно отношение.
Селекция...имаше малко време поне да каже какви играчи иска. Взехме Ортега и Симонович. Дадохме Цачев на Пирин ! Изкара младоците от основния отбор (Цачев,Огнянов, Иса) - тотално недопустимо според мен.
Експериментите,които си позволява с Минев като десен бек и т.н. няма да ги коментирам. Всеки треньор прави такива експерименти. Въпроса е,че обикновено не в толкова важни мачове.Това,че не може да накара Тасевски да играе пак няма да го коментирам.Обаче липсата на какъвто и да е облик на отбора в 7 от 8 мача (изключвам гостуването на Дебрецен,където пак загубихме) няма как да не се коментира. Вие си решете за вас дали състава на отбора е оптималния (колкото хора,толкова и мнения),дали е нормално Сърмов да е единствения дефанзивен халф,дали използваме наличните футболисти оптимално.
И аз не съм за поредната смяна на треньора. Особено по никое време,но трудните мачове в първенството още не са започнали.Да не говориме за тези в ЛЕ. Ще видиме как ще излезне Левски от тях. Имаме най-добрите играчи в родното първенство (с някои изключения),би било недопустимо поне в първенството да не покажеме силна игра.

Groti, първо извинявай ,че чак сега ти отговарям ,ама бях на море ;)
Простотиите на Ратко преди Левски не ме интересуват .Той идва в Левски , и няма значение какво е направил преди това . Тук сме на едно мнение! Сега ,относно победите :roll: Слабия Литекс беше победен с втория състав. В мач , който половината титуляри или не играха , или играха по 1 полувреме.Ботев - и аз ще го пропусна. Миньор да ни е надиграл- еми явно тук сме гледали два различни мача.Славия-мач след загубите от Дебрецен. Много важен от психологическо значение. Може да сме играли най-хубавия футбол на света, но тук беше важен резултата.Баку-същото ,което казах и за мача с Славия, само че в Европа.Там също нямахме победа над приличен отбор от много време. Съгласен съм,че Баку са слаби, но все пак победата си е победа!
В Баку бяхме надиграни в последните 30 минути , когато се измориха. Предполагам, в следствие от прекрасната подготовка на Кокала . :? Мачовете с Дебрецен , тотално надиграни :? Добре , за първия мач съм съгласен .Ама за втория мисля ,че тотално ги надиграхме и само малшанса ни попречи . Представи си какво щеше да стане ,ако Г.Сърмов беше вкарал в 5 минута . :| Ех ,мечти, мечти :cry: За младоците ,според мен единствения му пропуск беше Цачев .Иса си изкара червен картон в мач с Сант Жулия в 42 минута на мача ! Как да имаш доверие на такъв човек ? :shock:
Последна промяна от moonlight на 07 сеп 2009 19:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот moonlight » 07 сеп 2009 18:59

slavi_1914 написа:
moonlight написа:
slavi_1914 написа:Всички знае че Ратко няма да изкара повече от 2-3 месеца !

Ако ми обясниш какво си недоволен от Ратко и според теб няма да изкара повече от 2-3 месеца ще съм ти благодарен ;)

Виж му визитка,къде колко е изкарвал.Виж публиката по колко свобода им дава.И да ти кажа за един месец все можеше да им обясни да не центрират хаотично и неграмотно и как да изпълняват статични положения.Това е тренира за 10 дни !
Имам търпение към него но не му давам повече от тези 2-3месеца който ти казах. А ако Херо иде в Литекс или Славия (има голяма вероятност) може да берем ядове.

Ами аз лично мисля ,че имаше някои статични положения , които си личеше ,че са тренирани.Какво ме интересува мене статистиката на Ратко. :? Нека да бие с Левски, пък ако ще да пада с по 0:10 в другите отбори.Това за центриранията- Как да им обясни да не центрират хаотично и неграмотно , като този отбор от 5 години центрира така. Левски няма футболисти за центрирания. Топката трябва да е долу на земята , а не в небесата. Там е силата на Левски . Зе , Жо , Г.Христов -силата им е в краката , не в главата !

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 07 сеп 2009 19:56

Живко Миланов е много добър футболист и винаги играе на сто процента, но сега не бива да се рискува с него.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Песни на агитката на Левски ?

Мнениеот Делибаш » 07 сеп 2009 20:47

Blue_Lion, благодаря!!!
"Внука" ще се зарадва и ще има какво да разучава! ;) :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 07 сеп 2009 21:13

Ж. Миланов го викат в националният отбор заради перуката и неговият менажер за да покрие необходимите 75 процента в нац. отбора за да го пробутат в Англия като татковото.

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: FUN: Бисерите на лумпена Ангелов

Мнениеот Niksyy » 07 сеп 2009 22:31

heckler написа:Смях е тоя, наистина.... А чорбарите тука май съвсем се забравиха! Защо пък да не му се смеем, като е смешен? Никой не е казал, че е смешен защото е чорбар! Той просто е смешен (забавен) чорбар. Аз лично много се забавлявах като гледах репортажите от последния ни мач с чорбата... Особено след втория гол... Тотално посран :lol:
+1 с 1 приятел сме се разбили от смях."И това е втори гол за Левски, Въпреки първите 15 феноменални минути на цска" (rofl) .

Потребителски аватар
player255
Контакти:

Билети за дербито

Мнениеот player255 » 07 сеп 2009 23:30

Някой знае ли дали в "Германос" и "Пикадили" ще се продават билети за сектор "Б"?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Билети за дербито

Мнениеот turbogena » 07 сеп 2009 23:38

абе хора ,какво сте се разбързали все едно ще има 40 000 на стадиона ,а и мача е на 20 септември ,и в деня на мача даже ще има билети ,колкото до въпроса ти ,не ми се вярва в Германос и Пикадили за сектор Б ,там по принцип продават билети на ЦСКА ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”