17.00 ч - Левски Сф - Пирин Разлог

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: 17.00 ч - Левски Сф - Пирин Разлог

Мнениеот Levski4Ever » 31 окт 2012 21:35

turbogena написа:Доста слаб и скучен мач като цяло. Въобще този формат на Купата е абсолютно безмислен. Никой не печели от такива мачове като домакинство на Разлог... Марсиньо отново беше скандално слаб. Щом срещу тези не може да изпъкне за какво говорим :shock: Райков също имаше доста неадекватни отигравания. Ясно е ,че се класираме напред. Дано поне следващия противник е по-сериозен ,за да е интересно...

Формата е добър, но противника беше слаб. Друг е въпроса, че и ние бяхме страшно слаби. Страшно много грешни отигравания. Наще бяха като пияни. А вратарчето, което между другото е добро, какво му стана? Защо се мяташе толкова неадекватно? Смените, които направи Илиан Илиев бяха глупави. Защо сменяш добре представящия се Цонев, като можеш направо да смениш Старокин и да пуснеш Пинто? Защо Йорданов не влезе на мястото на Райков, вместо на Рамос? Защо като иска да пуска Йовов (защото за мен трябваше да влезе Вутов), не го пусна на мястото на слабия Марсиньо? А за къде пазихме Цветелин Тонев? Този Старокин трябва да се махне от Левски възможно най-скоро! САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 окт 2012 22:11

Честита победа.
Какво друго може да се каже за подобен мач :?: :(

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 31 окт 2012 22:42

AN71 написа:
Kris_men2000 написа:Стига сте ревали срещу Йовов.На отбора му трябва малко класа в средата.Илиев на кого да разчита на тези младите ли.Та те нямат психика,психиката им е на пребито пиле.Та на кого да разчита Илиев от резервите.И стига с тези юноши.Та ние нямаме юноши от времето на Ники Илиев и Наско Сираков.Юноши та юноши като ги погледнеш приличат на пилета от люпилня.Сравнете ги със Силва и вижте огромната разлика по между им.И един въпрос.Кой тренира тези юноши.кой.Някой велик специалист или някоя пропила се легенда на Левски.Та вие искате юноши.Искайте специалисти който да тренират тези юноши и тогава питайте защо от 5-6 години няма юноша в отбора.И отговора е ЗАЩОТО НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ КОЙТО ДА ТРЕНИРАТ ТЕЗИ ЮНОШИ.Пак повтарям на отбора му трябват истински специалисти по футбол а не аматьори или шуробаджанаци.Кажете ми един свестен треньор в Левски.НЯМА ТАКЪВ РАЗБРАХТЕ ЛИ НЯМА.Поставете си на въпрос кой играчи подготви холандският треньор кой работеше в отбора и защо го изгониха нашите големим "Специалисти".

Момче вземи се занимавай с нещо друго футбола явно не ти е силната страна и само ако ми покажеш един факт за класата на Йовов в последните 2-3 години ще те призная и никой не е казал да тръгва с 3-4 юноши титуляри ама да тръгне с 1 и после поне един да пусне резерва ;)

КАКВО СТАНА БЕ РАЗБЕРАЧ НА ФУТБОЛА.Нещо да кажеш за Йовов.А разберачо.Взени се занимавай с художествена гимнастика там изглежда си най-силен в разбирането на играта.И когато си се занимавал с профисионален футбол като мен тогава ще даваш акъл за тази игра.Тази игра тим е тъмна Индия и въобще грам на е разбираш "РАЗБИРАЧО".Според мен гледай балет там си най-силен.Чао.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 31 окт 2012 23:03

Хайде стига с този ЙОВОВ БЕ РАЗБИРАЧ СИ ТИ ама друг път. За какво е йовов на Левски , къде да играе , на колко е години ??? То не беше ляво крило , то не беше дефанзивен , то не беше централен нападател ??? къде ли не игра този човек и едно голямо НИЩО !!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 ное 2012 09:56

Levski4Ever написа:Формата е добър, но противника беше слаб. Друг е въпроса, че и ние бяхме страшно слаби. Страшно много грешни отигравания. Наще бяха като пияни. А вратарчето, което между другото е добро, какво му стана? Защо се мяташе толкова неадекватно? Смените, които направи Илиан Илиев бяха глупави. Защо сменяш добре представящия се Цонев, като можеш направо да смениш Старокин и да пуснеш Пинто? Защо Йорданов не влезе на мястото на Райков, вместо на Рамос? Защо като иска да пуска Йовов (защото за мен трябваше да влезе Вутов), не го пусна на мястото на слабия Марсиньо? А за къде пазихме Цветелин Тонев? Този Старокин трябва да се махне от Левски възможно най-скоро! САМО ЛЕВСКИ!

Първата смяна - защото на Цонев, а и като цяло на всичките ни юноши, им липсва физиката да играят 90 минути мъжки футбол.Явно реши да го предпази от контузия.Относно втората смяна - смени Рамос за да му даде почивка, тъй като той е сред най-добрите ни играчи и няма смисъл да го оставя на терена при вече решен мач, при това след като вече е натрупал доста минути този сезон.Освен това не смени Райков, а Рамос, защото на РАйков му трябват игрови минути за да поддържа игрови ритъм.Все пак Райков и Йорданов са двама доста равностойни играчи и поне според мен ще е добре и двамата да са в оптимална игрова форма за да треньорът да има по-голям избор и вариативност.И накрая, относно Вутов, проблемът е, че момчето е контузено - има проблеми с кръста.Иначе и на мен много ми се искаше да го видя в игра, също както и Цветелин Тонев.Според мен втората му смяна можеше да е просто Цв. Тонев на мястото на Рамос - хем дава минути на младока, хем дава почивка на Рамос, а Йорданов изобщо не му и трябваше да влиза, защото и така си има достатъчно игрова практика.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 01 ное 2012 13:01

kempesmario написа:Хайде стига с този ЙОВОВ БЕ РАЗБИРАЧ СИ ТИ ама друг път. За какво е йовов на Левски , къде да играе , на колко е години ??? То не беше ляво крило , то не беше дефанзивен , то не беше централен нападател ??? къде ли не игра този човек и едно голямо НИЩО !!!!

Нема пипате Бижутеро, кой ще изстрелва иначе изкуствените спътници под български флаг :lol:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 01 ное 2012 15:18

BigBrother написа:
kempesmario написа:Хайде стига с този ЙОВОВ БЕ РАЗБИРАЧ СИ ТИ ама друг път. За какво е йовов на Левски , къде да играе , на колко е години ??? То не беше ляво крило , то не беше дефанзивен , то не беше централен нападател ??? къде ли не игра този човек и едно голямо НИЩО !!!!

Нема пипате Бижутеро, кой ще изстрелва иначе изкуствените спътници под български флаг :lol:

Бижутеро, е дал доста според мен на Левски и не основателно сега го хулят феновете. Друг е въпроса, че му е време да се махне от професионалният футбол. До колкото разбирам си червен, ми поздрави Т. Янчев,"той поне е млад"!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 01 ное 2012 15:41

http://sport.bnt.bg/index.php/futbol/bg ... pata-video Головете от по-добра камера по новините на БНТ ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 ное 2012 17:07

На Рамос бих казала, че най- много ми харесва, но и на Силва не е лош.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”