Всички си спомняте Гонзо. Любимец на публиката, най-много голове във вечното дерби, винаги се е раздавал на 100% като футболист. Но след това стана директор, треньор, повечето време беше и двете. И се провали и като директор, и като треньор. Но проблема на Гонзо не беше провала, а това, че никога не си го призна. Ако беше казал честно, да провалих се, нека друг направи това което аз не можах и да се оттегли щеше да е друго. Защото Гонзо не е искал да се провали. Напротив, искал е да успее и заради отбора и заради себе си. Но явно не се получи, а защо е друг въпрос. Но той се запъна, стоя до последно и си тръгна тогава, когато нямаше на къде. Но лошото е,че с това изтри до голяма част ореола на успехите си като футболист.
Лошото е, че същото е на път да се случи и с неговия наследник, друга голяма фигура като футболист, Илиан Илиев. За разлика от Гонзо Илиан имаше опит като треньор и в Черно море и в Берое, като в Стара Загора направи подвиг и спечели купата тогава когато там бяха по-бедни от църковни мишки. За това и очакванията свързани с неговото идване на нас левскарите бяха доста по-големи. Но за сега не му се получава. Като резултати, отпадане от Сараево(определено стоят по надолу в иерархията от Беверн, Тампере и дори Олимпия), загуба във вечното дерби от Тройчо(но не от онзи отбор по времето на Томов и Митал когато само Неи струваше колкото целия ни отбор, а от някакъв отбор на който половината от футболистите не сме чували имената), и най лошото, няма никаква игра. Няма игра дори когато побеждаваме. Дори при 4:0 с Черно море. Измина доста време, а напредък никакъв. И тук анологиите с Мъри ще бъдат несъстоятелни. Тогава в началото също нямаше резултати, дори бяха по-лоши от сегашните, но подобрението в играта беше видно. А сега няма такова. Сараево ни биха елементарно, с изритани топки напред. В мача с ЦСКА след гола по-същия начин с изритани топки Присо ни развинти и възроди кариерата си. пробивите на Присо онзи ден много напомняха на тези на Хюсеинович в Сараево. В Берое Илиан направи един доста добър отбор от нищото. Но тук в Левски не му се получава. Защо е така не зная. Но в Берое имаше момент когато след поредица от загуби беше готов да си подаде оставката. За това ще го призова, Илиане, ако не виждаш сили да промениш нещо в положителна посока в най скоро време, оттегли се! Не повтаряй грешката на Гонзо! Нека феновете на Левски те запомнят с прекрасните ти изпълнения на зеления терен, а не като поредния неуспял треньор на Левски!
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Илиане, не повтаряй съдбата на Гонзо!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Помните ли Иван Вутов? Той беше същият "страхлив" треньор, както определяте Илиан. Това е положението. Точно двадесет години по - късно е много вероятно историята да се повтори. Вутов ни направи шампион с доста силни единици, но не чак толкова добър отбор. В течение на сезона тогава заприличвахме на ОТБОР - мачовете със "Славия" и "Локомотив" София през есента, както и с ЦСКА - пролетта, бяха инфарктни, но ги спечелихме с ВОЛЯ, с ЖЕЛАНИЕ, с ХАРАКТЕР. Това стана впоследствие.
Вярвам, че сега ще стане същото. Трябва да започнем да играем по - смело на чужд терен, не е редно отбор като "Левски" да го прави като провинциален тим. Като цяло победите ни назад в годините като гост са минимални, но това не означаваше, че играехме слабо, а имахме насреща корави съперници.
Илиан трябва да се промени малко, защото иначе рискува да провали сезона. Засега съм доволен от някои неща, защото е видно, че се работи, но има още много материал за "изправяне".
Вярвам, че сега ще стане същото. Трябва да започнем да играем по - смело на чужд терен, не е редно отбор като "Левски" да го прави като провинциален тим. Като цяло победите ни назад в годините като гост са минимални, но това не означаваше, че играехме слабо, а имахме насреща корави съперници.
Илиан трябва да се промени малко, защото иначе рискува да провали сезона. Засега съм доволен от някои неща, защото е видно, че се работи, но има още много материал за "изправяне".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Илиев е тренъор колкого аз съм космонавт- цяла седмица тренират на малки вратички все едно са се събрали на махленско мачле,да не се изморят много ,а ние се чудим що за половин година няма заучени положения или няква мисъл в играта.Забелязали ли сте че повечето нови играчи първите 1-2 месеца играят добре и после им пада нивото 

slagor написа:Илиев е тренъор колкого аз съм космонавт- цяла седмица тренират на малки вратички все едно са се събрали на махленско мачле,да не се изморят много ,а ние се чудим що за половин година няма заучени положения или няква мисъл в играта.Забелязали ли сте че повечето нови играчи първите 1-2 месеца играят добре и после им пада нивото
Ооо, гусин' космонавт!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Кажете гусин' ehh
Много е страхлив. Вчера ми пуска Йовов вместо Вутов, ЕЙ БОГУ това беше страшна простотия!
bardon_27 написа:Много е страхлив. Вчера ми пуска Йовов вместо Вутов, ЕЙ БОГУ това беше страшна простотия!
Приятел, на мен също ми се искаше да видя Вутов в игра, обаче вече критикувате на изуст.Поне погледнете дали момчето изобщо е било в групата, пък после ревете, че не е играл.Вутов е контузен - има проблеми с кръста, за това не беше в групата за мача.
Сега ще има ли извинение от г-дата космонавти или сме силни само на критиките. След като имаш уста да критикуваш, когато сгрешиш - също бъди мъж.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Сега ще има ли извинение от г-дата космонавти или сме силни само на критиките. След като имаш уста да критикуваш, когато сгрешиш - също бъди мъж.
Трудна работа...

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Кога ще добие смелостта да пуска юноши в решени мачове като днешния? Трябва да се рискува,а не да залагаш на играчи които са се изчерпали и малко или много не им се играе. Със сигурност публиката ще застане зад Илиан, ако залага на юношите ни отколкото на измислени чужденци.