СИН_ИМПЕРАТОР написа:BOSS написа:Ивчо , по твоята логика всички трябва да сме заблудени и да сме от Левски или Цска , защото имат най-добри показатели в България . Много добре смелвам статистиките ти , но ти явно не смелваш или поради липса на смислен отговор ни подхвърляш някакви цифри колко сте велики .Мерси от такива победи и голови разлики като на двата столични гранда !!!Може само 12 победи да имаме срещу вас , но мога да си заложа децата на бас ,че всичките са били истински и честно спечелени !!! Ти можеш ли да кажеш същото за вашите победи ?!!!? Едва ли .......
стига ве пич, ти гледа ли Челси- Ман Юнайтед бе, ако такова нещо се случи в България бедна ми е фантазията какви ще бъдат реакциите, сигурно съдията ше го линчуват някъде.И това е поредната брутална аванта за МЮ, ама въпреки съдийските аванти, никой не може да отрече че Юнайтед е велик клуб нали така?
Пак някакви сравнения които нямат общо . Нямам пред вид , че А.Ангелов дал дуспа на Левски защото на някой му се събула обувката.
По - общо погледнато Левски и Цска винаги са били подкрепяни от властта , от някакви мафиоти също като допълнение(ВИС,СИК ,Илия Павлов и т.н ) защото виждаш ли подкрепата от разните правителства не им стига .Взима ли са който футболист си пожелаят от цяла България без пари , без да питат искаш ли не искаш ли . На всичкото отгоре , ако се закучи някой мач защото богопомазаните примадони нещо не са във форма или точно днес не им се напряга срещу някакви провинциялисти , веднага на помощ се появявя някакъв смешник и я ще свирне някоя смешна дуспа , я червено картонче ще покаже за да сложи нещата по местата им. Тези 12 победи са някакво уникално постижение според мен и се равняват на 120 . Няма лошо радвайте си се на победите и головете , но според мен има много по-важни неща в спорта .