Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00
Има ли ги някъде головете?
bardon_27 написа:Има ли ги някъде головете?
A целия мач?
- delqnski47
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Левски - 10 мача, 1 равен, 1 загуба
Лудогорец - 10 мача, 1 равен, 1 загуба ..
А всички ни бяха отписали..
ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛЕВСКАРИ!!!
Е кой ви отписва бе!Вие сте сила

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Заслужена победа за Левски. Отново не играхме кой знае какво ,но просто срещу нас нямахме сериозен отбор ,който да накаже грешките ни. Пламен отново направи някаква простотия отзад и добре ,че оня се хлъзна...
Хубаво е ,че Силва най-после вкара. Дано да му тръгне играта след днешния мач.
Сега ни чака гостуване в Перник. Тия ще бъдат яко стимулирани от Лудогорец и ще скочат на кръв. По принцип само ние можем да си направим мача труден. Дано това не става и си вземем спокойно 3-те точки
Само Левски
Хубаво е ,че Силва най-после вкара. Дано да му тръгне играта след днешния мач.
Сега ни чака гостуване в Перник. Тия ще бъдат яко стимулирани от Лудогорец и ще скочат на кръв. По принцип само ние можем да си направим мача труден. Дано това не става и си вземем спокойно 3-те точки

Само Левски

болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора,УМОЛЯВАМ ВИ.БОЙКО СПРИ СЕ,БЕ ЧОВЕК НЕКА ИМАМЕ СИЛЕН ЛЕВСКИ.
ОСТАВИ ОТБОРА НА ХОРА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА НЕГО.ГЛЕДАЙ СИ ПОЛИТИКАТА ОСТАВИ ЛЕВСКИ НАИСТИНА ТЕ МОЛЯ.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора,УМОЛЯВАМ ВИ.БОЙКО СПРИ СЕ,БЕ ЧОВЕК НЕКА ИМАМЕ СИЛЕН ЛЕВСКИ.
ОСТАВИ ОТБОРА НА ХОРА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА НЕГО.ГЛЕДАЙ СИ ПОЛИТИКАТА ОСТАВИ ЛЕВСКИ НАИСТИНА ТЕ МОЛЯ.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Айде стига глупости...
- ralka_levskarka
- Контакти:
И през трупове и кърви - Левски пак ще бъде първи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
умряла работа беше мачът, хубавото е че и Лудогорец издиша- т.е. не мисля че сме съвсем обречени в Разград, там Илиян с бясно катеначо, може и да издрапа геройски хикс.По-скоро следващият кръг трябва да внимаваме, тъй като е ясно че озверелите орки ще бранят къшея хлебец с крясъци и дърве, и ако нашите ми се лигавят като днеска, може и да се издъним...което би било престъпление-при тая ужасна форма на Миньор, да ни спънат отново-вече би било прекалено.
zlatan написа:болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Явно не си гледал целия мач !!! Какво тото те гони, след като Сините имаха 4 (четири) 100 процентови голови ситуации при резултат 2-1 и само малшансът и неумението на футболистите ни лишиха от победа с 5 или 6 на 1. Така, че не се вкарвай във филми и не подвеждай хората, които не са гледали мача.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- ralka_levskarka
- Контакти:
Вратарят на Левски Пламен Илиев разкри, че играе на инжекции, заради травмите си. Стражът сподели това след успеха на сините с 2:1 над Локомотив Пд в мач от 10-я кръг на А група.
„Нормално, винаги ще има критики, когато паднем от ЦСКА. Лошо се получи тогава, че загубихме точки срещу тях, но е добре, че тази седмица победихме“, сподели вратарят.
Пламен Илиев коментира и грешката си в края на първото полувреме, когато на границата на наказателното поле вратарят се опита да си вкарва топката с крака вътре в пеналта, Маламов му отне топката, но не успя да вкара гол след тази груба грешка на Илиев. „Подхлъзнах се, но добре, че и футболистът на Локо Пд се подхлъзна след мен.“
„На инжекции съм, като свършат мачовете, тогава ще мисля за травмите“, сподели вратарят.
„Нормално, винаги ще има критики, когато паднем от ЦСКА. Лошо се получи тогава, че загубихме точки срещу тях, но е добре, че тази седмица победихме“, сподели вратарят.
Пламен Илиев коментира и грешката си в края на първото полувреме, когато на границата на наказателното поле вратарят се опита да си вкарва топката с крака вътре в пеналта, Маламов му отне топката, но не успя да вкара гол след тази груба грешка на Илиев. „Подхлъзнах се, но добре, че и футболистът на Локо Пд се подхлъзна след мен.“
„На инжекции съм, като свършат мачовете, тогава ще мисля за травмите“, сподели вратарят.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]