Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00
Задавам въпрос и искам отговор веднага. Само при мен ли от единия говорител се чува публиката, а от другия коментаторът? 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- TheCorruptor
- Контакти:
Много го хвалят Жоао нещо. Я тези които имат вазможност да гледат мача да кажат имат ли право от сайта или тоя се е разиграл?!?
Tommi написа:Задавам въпрос и искам отговор веднага. Само при мен ли от единия говорител се чува публиката, а от другия коментаторът?
И при мене е така.

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
TheCorruptor написа:Много го хвалят Жоао нещо. Я тези които имат вазможност да гледат мача да кажат имат ли право от сайта или тоя се е разиграл?!?
не не се е изобщо не ми харесва ..
Левски София 1914
Много ме е яд за този Силва, хич няма късмет.Първо греда, а после при гола вратарят извади топката на магия - сигурно ако сутринта си беше изрязал ноктите тази топка влизаше.
TheCorruptor написа:Много го хвалят Жоао нещо. Я тези които имат вазможност да гледат мача да кажат имат ли право от сайта или тоя се е разиграл?!?
Старае се момчето, но според мен не е на мястото си - играе зад Карвальо, включва се по крилата да центрира...... а мястото му е в наказателното поле да бележи.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Тоя пък
[offtopic]пламен илиев ..[/offtopic]

Левски София 1914
- ralka_levskarka
- Контакти:
Пламен да се събуди 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
futbolqga написа:Много ме е яд за този Силва, хич няма късмет.Първо греда, а после при гола вратарят извади топката на магия - сигурно ако сутринта си беше изрязал ноктите тази топка влизаше.

- TheCorruptor
- Контакти:
Е в крайна сметка май се е пренатоварил сайта! Това ми излиза като пробвам а вляза : Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.