Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Към ръководството на Левски: ОТМЕНЕТЕ КОНТРОЛАТА НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот brossy » 05 сеп 2009 18:34

Kruseiro написа:
brossy написа:Аз съм Левскар до мозъка на костите и Българин.Официален мач не може да се отложи туко така,но една безмислена контрола може.Сега виждам,че има две принудителни сммени в Левски.Господ наказва!!!Вчера плюехте по И.Иванов,но днес ние се насрахме.Няма да имаме никога нация.Защото на никой не му пука за другия.Всеки вика "Да се оправят,нали на мен нищо ми няма".СМЕШНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!

А защо да се отлага контролата?! Значи официалния мач - не може, а контролата - може! Я, какъв аршин?!! За мароканчета - все тая! Ако наистина си левскар, трябва да знаеш, че според техния господ, в момента те са на пости, с други думи гладуват(но едва ли се лишават от пиене!!!) и формата им е жалка - след 30 минути просто умират и почват да се влачат по терена! Чудя се другия мюсюлманин (Бензукан) как още е на терена! И като не ти харесва "смешна държава" що не се откажеш от българско гражданство! Аман от позьори!!!

Официален мач се отлага от ФИФА или УЕФА при такъв случай.
Думата "аршин"май е дошла от Турция,вече те разбирам напълно,защо не те е грижа.

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 05 сеп 2009 18:36

Официален мач се отлага от ФИФА или УЕФА при такъв случай.
Думата "аршин"май е дошла от Турция,вече те разбирам напълно,защо не те е грижа.[/quote]

Я, и езиковед си бил, освен патриот, състрадалец, алтруист и бунтар........ Аз пък разбрах, че си всичко друго, но не и левскар... Приятна вечер, хуманисте!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски - Металург Скопие TV ?

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2009 18:47

danchovalev написа:[offtopic]това го слагам по повод безсмисленото постване във форума на вякакви мнения, най-вече на чорбарските постове в нашия раздел http://www.itp.net/553086-spam-consumes ... y-annually[/offtopic]

Мерси :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Volov_Forever
Контакти:

Мнениеот Volov_Forever » 05 сеп 2009 19:02

Колко тъпи същества има на този свят не е истина :shock:

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 05 сеп 2009 19:06

Не ви ли писна да преливате от пусто в празно? :cry:
Съсредоточете се, натиснете Start, след това Turn off и светът ще се отвори пред вас!... Бог да прости хората!!! А вие да сте живи и здрави!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

ЛЕВСКИ ПОБЕДИ С ЛЕКОТА МАКЕДОНЦИ

Мнениеот djikitaeca » 05 сеп 2009 19:28

Отборът на Левски победи с 2:0 Металург Скопие в контролна среща, играна на стадион „Георги Аспарухов”, Попадения за „сините” паднаха през първото полувреме и бяха реализирани от Георги Христов и Зе Соарес.

Срещата започна с минута мълчание заради трагедията на Охридското езеро, но съдбата предостави още изненади на феновете на Левски, след като по време на срещата двойка младоженци влезе на съоръжението, за да се снима за спомен с шампионите.

Старши треньорът на Левски Ратко Достанич реши да заложи на следните титуляри: Цв.Димитров, Бензукан, Рабех, Милиев, Вагнер, Тиберканин, Бардон, Йовов, Зе Соарес, Христов, Жоазиньо.

През второто полувреме наставникът пусна в игра всичките си налични футболисти от резервната скамейка, като не направи единствено вратарска рокада (Топузаков, Ортега, Балджийски, Табаков, Ангелов, Павлов, Васев, Симонович).

Въпреки победата, приятелската среща може да донесе и лоши новини на Ратко Достанич, заради трите принудителни смени, които направи наставникът. Контузии получиха Юсеф Рабех, Рашид Тиберканин и Борислав Балджийски.

Срещата започна добре за гостите от Македония, но „сините” взеха инициативата в свои ръце след 10-та минута.

В 30-та минута Христо Йовов подаде на Георги Христов, който елегантно прехвърли вратаря Манчевски и прати топката във вратата на Металург Скопие за 1:0.

Второто попадение дойде малко преди почивката. В 41-та минута Зе Соарес удвои. Бразилецът стреля сравнително слабо към вратата на съперника, но въпреки това стражът не се намеси добре и топката влезе в мрежата. Попадението въодушеви публиката и най-вече младоженците Илиан и Марина Иванови, които станаха свидетели на този момент.

През второто полувреме играта се накъса, след като двамата старши треньори направиха редица смени. Въпреки това контролата може да се окаже особено полезна за младите футболисти на „сините”, които опитаха да покажат възможностите си и евентуално на по-късен етап да получат шанс за изява в първия състав на Левски.

Според мен една прилична победа на Сините , макар и в такъв приятелски мач без особена важност.Радвам се ,че момчетата показват дух и да продължават само така!
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ПОБЕДИ С ЛЕКОТА МАКЕДОНЦИ

Мнениеот levskarinvt » 05 сеп 2009 19:36

А защо тоя мач трябваше въобще да се играе? :?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: БАТКОВ или ТИТАН, кой е по по най ?

Мнениеот ehh » 05 сеп 2009 19:44

Като гледам този сладкодумец от управата на Титан и водещ се президент на ццка, си мисля че гони Батков с пълни сили.
Продължавам да твърдя, че чорбата вече поредна година не може да случи на управници.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

black adder

Re: БАТКОВ или ТИТАН, кой е по по най ?

Мнениеот black adder » 05 сеп 2009 22:44

boroborovski написа:Ще предоставя две връзки, от които ясно си личи интелигентността на синя България:

http://www.vbox7.com/play:b5298613&start=283
http://www.vbox7.com/play:b81043bc&start=11

Страшни клипове бате не мога да спра да се смея :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Левски - Металург Скопие TV ?

Мнениеот DukeUnv » 05 сеп 2009 23:04

Честита победа на нашите момчета. Радвам, се че Жоро вкара най-сетне гол. :)
Изображение

Върни се в “Архив”