Kruseiro написа:brossy написа:Аз съм Левскар до мозъка на костите и Българин.Официален мач не може да се отложи туко така,но една безмислена контрола може.Сега виждам,че има две принудителни сммени в Левски.Господ наказва!!!Вчера плюехте по И.Иванов,но днес ние се насрахме.Няма да имаме никога нация.Защото на никой не му пука за другия.Всеки вика "Да се оправят,нали на мен нищо ми няма".СМЕШНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!
А защо да се отлага контролата?! Значи официалния мач - не може, а контролата - може! Я, какъв аршин?!! За мароканчета - все тая! Ако наистина си левскар, трябва да знаеш, че според техния господ, в момента те са на пости, с други думи гладуват(но едва ли се лишават от пиене!!!) и формата им е жалка - след 30 минути просто умират и почват да се влачат по терена! Чудя се другия мюсюлманин (Бензукан) как още е на терена! И като не ти харесва "смешна държава" що не се откажеш от българско гражданство! Аман от позьори!!!
Официален мач се отлага от ФИФА или УЕФА при такъв случай.
Думата "аршин"май е дошла от Турция,вече те разбирам напълно,защо не те е грижа.