И да не пипате кучето на Ралица.То не е виновно.Не стреляйте и по футболистите-
те просто толкова си могат.
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- nikolayn55
- Контакти:
Въпрос до Томислав Русев за тв излачването?
Здравейте господин Русев пак пиша от Лондон имате ли някаква информация за тв излачванията на бг футола.Ако имате можели да я кажете в ефир.БЛАГОДАРЯ.

- BigBrother
- Контакти:
Re: До Томислав Русев
Кучето на Ралица е номер едно
Искам да попитам защо не отдадохте дължимото на треньора на ЦСКА-Стойчо Младенов, в това състояние на изкуствена кома в която беше докаран отбора, след толкова атаки и помия които се изляха отгоре му, той тотално надигра Левски, а дори резултата трябваше да бъде и по-изразителен. Ако ролите бяха разменени сигурно с месеци щяхте да говорите за това и да каните на сладка раздумка Илиян Илиев през седмица,през две, ама нали е Стойчо не можете да излезете от рамките на левскарското ви достойнство.

Искам да попитам защо не отдадохте дължимото на треньора на ЦСКА-Стойчо Младенов, в това състояние на изкуствена кома в която беше докаран отбора, след толкова атаки и помия които се изляха отгоре му, той тотално надигра Левски, а дори резултата трябваше да бъде и по-изразителен. Ако ролите бяха разменени сигурно с месеци щяхте да говорите за това и да каните на сладка раздумка Илиян Илиев през седмица,през две, ама нали е Стойчо не можете да излезете от рамките на левскарското ви достойнство.
BigBrother написа:Кучето на Ралица е номер едно![]()
Стига бе, те се възмущават как можело да се радва на победата, ти очакваш някакво признание...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Стига сте преигравали и тръшкали по земята. Каква кома, какви пет лева? Това, че титаните го играят ганкиното не означава, че едва ли не отборът ви е кандидат за Б група и онзи ден сте постигнали най-голямата изненада в последните 10 години. Стига сте се правили на големите жертви, тъпо е. Отборът ви е достатъчно стойностен. Стига с това водене по свирката на Стойчо, който също като феновете (а може и от него да го гледате) да се прави на голямата жертва и колко е нещастен.
По-голяма беше изненадата, когато ни бихте на Герена с 3:1 преди няколко сезона.
По-голяма беше изненадата, когато ни бихте на Герена с 3:1 преди няколко сезона.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
BigBrother написа:Кучето на Ралица е номер едно![]()
Не ти ли беше достатъчно да гледаш как Александров в "Пред банята" задава удобни въпросчета на същият "голям" треньор, който се гордее с купата на Певрсийският залив,а в Европа най-големите му постижения са 0:3 от сънародниците му Галатасарай и 0:6 с националният отбор.
п.п. да не съм офф, Томислав беше култов - в тухларната за 5 години за мангалите

- BigBrother
- Контакти:
не съм гледал Пред Банята,но доколкото знам там е бил поканен и Илиян Илиев, така че двоен аршин няма. А по отношение на успехите на Стойчо, нима Илиян Илиев има по-големи успехи
Да не говорим пък за кариерата му като футболист, че е стигал там където левскарски крак никога не е стъпвал и не се знае въобще ще стъпи ли някога 

-
- Контакти:
vasko1 написа:BigBrother написа:Кучето на Ралица е номер едно![]()
Не ти ли беше достатъчно да гледаш как Александров в "Пред банята" задава удобни въпросчета на същият "голям" треньор, който се гордее с купата на Певрсийският залив,а в Европа най-големите му постижения са 0:3 от сънародниците му Галатасарай и 0:6 с националният отбор.
п.п. да не съм офф, Томислав беше култов - в тухларната за 5 години за мангалите![]()
![]()
![]()
Наистина в омразата си към Стойчо Младенов си жалък,когато Стойчо защитаваше честта на България и радваше милиони българи,сигурно не си бил роден.Сигурно Стойчо игра на терена при загубата с 0:6 от Чехия.Много е лесно скрит зад компютъра да плюеш срещу успелите хора.Кажи един български треньор да е направил кариера в чужбина че да кориш Стойчо.Сигурно Мъри и Херо направиха нещо и навън и в националния отбор,за разлика от тях Стойчо беше голям футболист.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- BigBrother
- Контакти:
Томе къде ви е репортажа от Левски-Локо Пд ? В толкова добри отношения сте с Герена, а не можете един репортаж да покажете на хората. Или май не искате, щото ще можем да видим някои нелицеприятни неща 

Чудя се и аз къде е видеото. В сайта на Левски също го няма.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!