Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
GOLEADOR, това твойто не е спор или мнения, твойто е федейкинска история...Абсолютно сляпо идолопоклонничество към едно име и нищо повече! Никакво вслушване в аргументи на свои и чужди, че и неутрални! Сиреч-другите дрънкат, пък ти си носителя на Правата вяра! Стойчо като всеки нормален човек, като теб и мен има сума ти недостатъци и грешки-как пък не се съгласи с нищо! И ти се показаха, и доказаха-и пак Стойчо най-велик, голям стратег, САФ и Моу пасти да ядат и да му лижат чорапите... Ми ти бетер от талибаните, дето кой каже нещо за Мохамеда, е враг и за убиване! Аз таквоз чудо не съм виждал, а това с помощник тренерството, дето го извади за баланса е тепач! Гошо Василев си отече без победа над сините, и това е...Лошо няма де-едни вадят черджата и блъскат глава в земята 5 пъти на ден, други се бият с вериги, че били чеда Иисусови-ти си си намерил идол да се кланяш! Без коментар.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:GOLEADOR, това твойто не е спор или мнения, твойто е история...Абсолютно сляпо идолопоклонничество към едно име и нищо повече! Никакво вслушване в аргументи на свои и чужди, че и неутрални! Сиреч-другите дрънкат, пък ти си носителя на Правата вяра! Стойчо като всеки нормален човек, като теб и мен има сума ти недостатъци и грешки-как пък не се съгласи с нищо! И ти се показаха, и доказаха-и пак Стойчо най-велик, голям стратег, САФ и Моу пасти да ядат и да му лижат чорапите... Ми ти бетер от талибаните, дето кой каже нещо за Мохамеда, е враг и за убиване! Аз таквоз чудо не съм виждал, а това с помощник тренерството, дето го извади за баланса е тепач! Гошо Василев си отече без победа над сините, и това е...Лошо няма де-едни вадят черджата и блъскат глава в земята 5 пъти на ден, други се бият с вериги, че били чеда Иисусови-ти си си намерил идол да се кланяш! Без коментар.
Тя твойта работа малко като на Гьобелс,вменяваш ми някакви неща и аз сега трябва да се оправдавам,че нямам сестра.Е няма да стане.Пробвай с някой друг.
Доколкото това,че моето не било мнение,напротив,имам мнение по въпроса и си го отстоявам.А и не виждам с какви факти някой да го е оборил.Какво значение има какъв треньор е Стойчо,като проблема на ЦСКА в момента са собствениците!?С какво смяната му ще помогне на ЦСКА?Докато Боклуците не престанат да се държат като селски тарикати и не почнат да управляват адекватно клуба,не САФ или МОУ ,ами и двамата да застанат начело на клуба все тая.Пишеш , че се държа като кръстоносец или федаин,но докато Боклуците не се вземат в ръце и почнат да се държат като разумни хора,аз няма да променя мнението си независимо това дали ти харесва или не.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
ime написа:Стойчо, е голям цесекар, доказвал го, е десетки пъти ама напоследък започва да им идва малко в повече постоянното му оплакване, наистина, трябва да има гласност на тези работи, ама в отбора има нелоши футболисти и може да играем добре, но защо не става, е друг въпрос. Или да каже право куме в очите какво става в тоя отбор или изобщо да не говори, защото с недомлъвки нищо не става..
Сега всичко ще е различно!Като започне Майкъла да се занимава с нещата различни от треньорство и го прави в името на ЦСКА,отстоявайки интересите на клуба,за Стойчо ще остане да ги подготвя,тренира и мотивира!Още в събота предполагам,че ще видим резултата с една хубава победа над отбора от Подуене!
А дано... 

Браво, Стойчо
Отново ги наказа, помля ги тактически, помля ги и пксихически.... Какъв треньор си имаме, Национално богатство-ерудиран, психолог, тактик, красив, умен, мъдър, любвеобилен и прочее, майна
Мерси, Стойчо!!!!!

Мерси, Стойчо!!!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
ето го Стойчо

БЛИЦ разбра по какъв начин Стойчо Младенов е надъхал футболистите за дербито. Цяла седмица преди двубоя Екзекутора на Ливърпул е бил облечен на тренировките със...син анцуг. В подобен вид на терена са излизали и помощниците му. Сините анцузи трябвало да изиграят ролята на дразнител за футболистите. След края на мача Стойчо Младенов размаха синьото сако. И то е било част от целия успешен сценарий. Връхната част от облеклото на треньора е била специално поръчана за случая, отвътре е синя. Специалистът беше и със синя карирана риза. Явно поредният гросмайсторски ход на Стойчо Младенов е дал резултат. “Червените” футболисти излязоха със стръв срещу “Левски”, раздадоха се и заслужено спечелиха. Дори от “синия” лагер признаха за по-голямото желание на ЦСКА.
“Не забравяйте, че Стойчо Младенов е страхотен мотиватор. Правел го е винаги, когато има мач срещу “Левски”. Видяхте, че и днес резултатът е налице”, коментираха от “червения” лагер.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dreben23
- Контакти:
Като биковете - с платнище ги е надъхвал! ХАХАХ!
Едно голямо ЕВАЛА за един голям СТОЙЧО в тоя мач!!! Отсега нататък напред и нагоре смело! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
шивача написа:Браво, СтойчоОтново ги наказа, помля ги тактически, помля ги и пксихически.... Какъв треньор си имаме, Национално богатство-ерудиран, психолог, тактик, красив, умен, мъдър, любвеобилен и прочее, майна
![]()
Мерси, Стойчо!!!!!
Така е,прав си.За това бе и тоя рев от сините ни приятелки да се махне Стойчо от ЦСКА.Защото знаеха,че Екзекутора пак ще спука синия балон.А триумфа му накрая кефи.Заслужена радост на заслужил човек.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Голям, е Стойчо..дано от този мач всичко се оправи и тръгнем нагоре
Великия Стойчо Младенов

Тошко Янчев

Тошко Янчев