ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
ТОЯ ТОНЕВ КАТО НЕ МУ СЕ ГОВОРИЛО ЗАКВО ЗАСТАВА ПРЕД КАМЕРИТЕ? Много смешници има. Една част в отбора, друга част в управлението. Искам да разбера защо играе Старокин, а Пинто седи на пейката? Защо Йовов играе а Райков/Димов/някой от младите седят на пейката?

nikoko написа:Напук на показаното днес, аз мисля, че Илиан ще направи отбор. Силен отбор, но ще му трябва повече време, трябва много внимателно да направи зимната селекция, вземайки централен защитник, дефанзивен халв и плеймейкър и нещата ще му се получат.
Всички в Левски обаче трябва да спрат да говорят за титла! Каква титла бе хора, направете отбор, тази година я забравете, много сме назад като игра от Лудогорец, дори и да ги "излъжем" в прекия двубой, лъжем най-вече себе си!
Илиане, забрави за титлата, почни да правиш отбор, днес второто полувреме беше много срамно, Пелето и Гаджев- лазят по терена, не могат да бягат!!!!
Направете добра селекция и подготовка, ще имате три месеца пауза, за никъде не бързате, спрете да действате на пожар!!!
Дано тази загуба да отвори очите на всички в Левски, щото от самото начало нищо не играем!
Как да направят отбор ве пич те си нямат идея как да стане тази работа не ви ли е ясно,всяка година едно и също , от некадърни ръководители и некадърни треньори какво да очакваме.
БФС ви бута,ЦСКА ви го набута.......такава стана тя!Томи ,ти си един от малкото сини привърженици коментиращи добре съдийството,особено ,ако не е на мач на Левски,но все чакам да си кажеш и мнението за този некадърник Тодоров,без да слагаш сините очила.Какво ще кажеш за картоните на Нюаджи и Бандаловски,при положение ,че играят първи с топката?Имаше ли фаулове ,за картоните не искам и да коментирам......а за опитите на Пелето да си вземе червен екип от нашите футболисти ?
joro65 написа:БФС ви бута,ЦСКА ви го набута.......такава стана тя!Томи ,ти си един от малкото сини привърженици коментиращи добре съдийството,особено ,ако не е на мач на Левски,но все чакам да си кажеш и мнението за този некадърник Тодоров,без да слагаш сините очила.Какво ще кажеш за картоните на Нюаджи и Бандаловски,при положение ,че играят първи с топката?Имаше ли фаулове ,за картоните не искам и да коментирам......а за опитите на Пелето да си вземе червен екип от нашите футболисти ?
Току-що отговорих в другата тема, но и тук ще напиша.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
СТРАХ
Не помня да съм изпитвал толкова болка на мач Левски-ЦСКА!От мач на мач синия отбор губи сърцето срещу ЦСКА.Ако преди години за нас това беше "мача на сезона"-явно сега е така за червените.В това дерби не побеждава този,който е по-дъбър,а по нахъсан.Явно това не може да разберат в Левски.Трябва ни треньор като Кокала,който да ги бие и да играят-това е.Поклон пред Илиян Илиев,но трябва да разбере,че "модела" Мъри в Левски не действа-страх с един нападател.Не ме боли,че загубихме,а че играхме без душа и сърце.Поклон на всички фенове,който бяхме на стадиона-ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Нещо много взеха да стават тия мачове на Левски... но НЯМА вече реверанси за сезон назад!!! Локо Сф. и ЦСКА си взеха СВОЕТО последни, Черноморец - още миналата година! Ние е време да си вземем НАШЕТО... в Разград! 

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
Re: СТРАХ
madhool написа:Не помня да съм изпитвал толкова болка на мач Левски-ЦСКА!От мач на мач синия отбор губи сърцето срещу ЦСКА.Ако преди години за нас това беше "мача на сезона"-явно сега е така за червените.В това дерби не побеждава този,който е по-дъбър,а по нахъсан.Явно това не може да разберат в Левски.Трябва ни треньор като Кокала,който да ги бие и да играят-това е.Поклон пред Илиян Илиев,но трябва да разбере,че "модела" Мъри в Левски не действа-страх с един нападател.Не ме боли,че загубихме,а че играхме без душа и сърце.Поклон на всички фенове,който бяхме на стадиона-ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ!
+1914
- ralka_levskarka
- Контакти:
Единственият истински Левскар останал в Левски!

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Единственият истински Левскар останал в Левски!
... едва ли, ВСИЧКО е пунт и пластика !!! А и другите играчи на Левски са БЕЗ врата със гол пасив !

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
Ралке, днес освен Пламен мога да отлича и Гаджев.... и донякъде Пелето! Малко по-късно ще напиша коментара си за мача и ще видиш какво имам предвид