ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот delpi » 20 окт 2012 19:16

SANSIRO7 написа:Приемам мнението ти, но изобщо не съм съгласен с него, изгледай пак мача и ще видиш,че изобщо нямаме халфова линия, не че другите дръвчеата играха нещо!

Марсиньо беше трагедия, дано повече не го пускат. За този полусезон можеше да се обиграе Вутов. Вместо това залагаме на играч със съмнителни качества... не го знам Илиян не ги ли вижда тези неща... ???
Илиян Йорданов също ми хареса днес, както и Мюлдер и Пламен. Другите бяха трагедия, като най-зле според мен бяха Марсиньо и Старокин и може би Прохазка.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 окт 2012 19:17

И този сезон замина :idea: :idea: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 20 окт 2012 19:18

delpi написа:
SANSIRO7 написа:Приемам мнението ти, но изобщо не съм съгласен с него, изгледай пак мача и ще видиш,че изобщо нямаме халфова линия, не че другите дръвчеата играха нещо!

Марсиньо беше трагедия, дано повече не го пускат. За този полусезон можеше да се обиграе Вутов. Вместо това залагаме на играч със съмнителни качества... не го знам Илиян не ги ли вижда тези неща... ???
Илиян Йорданов също ми хареса днес, както и Мюлдер и Пламен. Другите бяха трагедия, като най-зле според мен бяха Марсиньо и Старокин и може би Прохазка.

Как ще ти е харесал Мюлдер, като Карачанаков го развинти, докато беше на терена? Нашия не знаеш къде се намира!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 окт 2012 19:20

Без име написа:Как ще ти е харесал Мюлдер, като Карачанаков го развинти, докато беше на терена? Нашия не знаеш къде се намира!

На фона на останалите добре се представи, по-точно беше в час за разлика от някой други.
А Карачанаков чак да го е развинтил не знам... единствено при гредата им, за друго положение не се сещам.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 окт 2012 19:21

А тоя Батков няма ли да пукне вече!?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 19:25

ауууууууууу само с 1 гол се отървахте :evil:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 окт 2012 19:53

Оставка на Тонев и Илиев, с това ръководство титла или купа няма да видим,аргументите са повече от ясни. Провал в евротурнирите загуба от най големия враг какво да се чака повече да паднем и от разград всичко след това е ясно за пореден път.Писах преди време че с това ръководство и с тази селекция реално е да се борим за 3-4 място и веднага някой разбирач ме апострофира как щяло да стане това ами ето почва да става и това няма да е всичко .Някой да си спомня в последните години да сме взели мач с който се решава нещо, май не ,затова чао, само с Ясен имаше някакво събуждане откъм игра но не до край ама него го обявихме за строителен техник и го изхвърлихме да вземем големия специалист Ил.Илиев, вярно голям играч беше но като треньор средна работа за Берое,Черно море става.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 20 окт 2012 20:06

Напук на показаното днес, аз мисля, че Илиан ще направи отбор. Силен отбор, но ще му трябва повече време, трябва много внимателно да направи зимната селекция, вземайки централен защитник, дефанзивен халв и плеймейкър и нещата ще му се получат.

Всички в Левски обаче трябва да спрат да говорят за титла! Каква титла бе хора, направете отбор, тази година я забравете, много сме назад като игра от Лудогорец, дори и да ги "излъжем" в прекия двубой, лъжем най-вече себе си!

Илиане, забрави за титлата, почни да правиш отбор, днес второто полувреме беше много срамно, Пелето и Гаджев- лазят по терена, не могат да бягат!!!!
Направете добра селекция и подготовка, ще имате три месеца пауза, за никъде не бързате, спрете да действате на пожар!!!

Дано тази загуба да отвори очите на всички в Левски, щото от самото начало нищо не играем!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2012 20:14

ЦСКА - Левски 1 : 0

Честито!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slagor
Контакти:

Мнениеот slagor » 20 окт 2012 20:21

треньора е меко казано слаб

Върни се в “Архив”