Ще предоставя две връзки, от които ясно си личи интелигентността на синя България:
http://www.vbox7.com/play:b5298613&start=283
http://www.vbox7.com/play:b81043bc&start=11
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: БАТКОВ или ТИТАН, кой е по по най ?
Нещо ще коментирате ли по статията или пак само ще плюете ......

-
- Контакти:
Нещо ще коментирате ли по статията или само ще плюете ......
Този въпрос на себе ли си зададе ? Защото доколкото си спомням ти започна да се отклоняваш от темата и да обясняваш за сините интелигенти.
Отностно темата- защо не гледате от къде идват вашите пари ? Миша Чорни (човек с доскорошна забрана за влизане в България. Никой не може да ме убеди, че Тодор Боратков може да издържа един отбор от класата на Левски с една адвокатска кантора и хотел в Банкя.
Нещо ще коментирате ли по статията или от безсилие пак ще плюете ..............
-
- Контакти:
Любимец13 написа:Нещо ще коментирате ли по статията или от безсилие пак ще плюете ..............
Беше ти отговорено.
-
- Контакти:
А относно собствениците на ЦСКА- от километри си личи че са мутри. Но това не ме интересува, при условие че отбора върви напред. А това предстой да видим дали ще стане.
- POPCORN
- Контакти:
Любимец13 написа:А обясни ми сега маце, що тия плачат, че няма пари и че всички били срещу тях ?????
Парите са в тях , властта е с тях , а рееееввввв ............
а защо сините фенове не проверите откъде идват парите на Батков а?И какво ви бърка вас сините фенове кой дава пари в ЦСКА?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Любимец13 написа:А обясни ми сега маце, що тия плачат, че няма пари и че всички били срещу тях ?????
Парите са в тях , властта е с тях , а рееееввввв ............
а защо сините фенове не проверите откъде идват парите на Батков а?И какво ви бърка вас сините фенове кой дава пари в ЦСКА?
Тук не става дума за произхода на парите на този или онзи. То за парите е ясно. При първоначалното натрупване на капитал, всеки лев е "кървав". Тук става въпрос, че панчаревци постоянно реват, че всички били срещу тях, а се оказва, че всички управляващи са техни хора. Освен това имат стотици милиони, а плачат , че парите не стигат и все още се мъчат да минат метър с плащанията . Старите навици трудно се изкореняват !!!!!
Се ми е тая дали са мутри или не нашите собственици. Интересуваме дали ЦСКА върви, а в момента сме си доста добре, така че не ми пука.
- batmanlevski
- Контакти:
ОФ,ТО ЦЕЛИЯТ ОТБОР НА ЦСКА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАКРИТ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА,КОГАТО В ЕВРОПА ГИ РАЗКРИХА ЗА ДАЛАВЕРИ И ГИ БЯХА ИЗГОНИЛИ,НО МИХАЙЛОВ И ПЪРВАНОВ ГИ СПАСИХА.НЯМА ОПРАВИЯ.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]