ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Когато изгоните наркоманите от Сектор Б, тогава приканвайте левскарите да го напълнят !
- radorezila
MainEventer написа:Когато изгоните наркоманите от Сектор Б, тогава приканвайте левскарите да го напълнят !
+1
-
- Контакти:
Здравейте! Направих си специална регистрация, за да попитам нещо в този форум. 
На 16 години съм, не живея в София. С баща ми и още няколко приятели ще ходим на мача и имам няколко въпроса:
1. За да си в Сектор Б самостоятелно, трябва ли да си пълнолетен?
2. Предполагам, че да. Затова очевидно ще трябва да има придружител с нас. Той какво трябва да прави? Чувам, че трябвало някакви декларации да попълва.
3. Искам да отида и да подкрепя отбора, но досега никога не съм бил в Сектор Б. Доста хора ми казаха, че едва ли не съм нямал работа там. Какво мислите за присъствието на по-малките в сектора?
4. И последният ми въпрос е свързан с билетите. Както казах, не съм от София и ще пристигнем там 4 часа преди началото на мача. Това достатъчно ли ще е да си осигурим 4-5 билета за сектор Б? С една дума, питам може ли да си вземем билетите непосредствено преди мача или ще свършат до тогава.
Благодаря предварително за отговорите!

На 16 години съм, не живея в София. С баща ми и още няколко приятели ще ходим на мача и имам няколко въпроса:
2. Предполагам, че да. Затова очевидно ще трябва да има придружител с нас. Той какво трябва да прави? Чувам, че трябвало някакви декларации да попълва.
3. Искам да отида и да подкрепя отбора, но досега никога не съм бил в Сектор Б. Доста хора ми казаха, че едва ли не съм нямал работа там. Какво мислите за присъствието на по-малките в сектора?
4. И последният ми въпрос е свързан с билетите. Както казах, не съм от София и ще пристигнем там 4 часа преди началото на мача. Това достатъчно ли ще е да си осигурим 4-5 билета за сектор Б? С една дума, питам може ли да си вземем билетите непосредствено преди мача или ще свършат до тогава.

MalkoLevskarche написа:Здравейте! Направих си специална регистрация, за да попитам нещо в този форум.
Ти билети за Сектор Б ще може да си купиш, но няма да можеш да влезеш без по-възрастен от теб. Съответно той трябва да попълни е декларация, че отговаря за теб и твоите приятели. Мисля, че ще си точно на време. Успех !

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
MalkoLevskarche написа:Здравейте! Направих си специална регистрация, за да попитам нещо в този форум.
1. Трябва ти придружител за всички сектори.
2. Да, попълва се декларация или се показва лична карта, а щом си на 16 значи я имаш.
3. В Сектор Б е мястото ти! Ако никога не си ходил там, отиди! Точно срещу ЦСКА чувството да си в този сектор е неописуемо! Пък и точно на този мач сектора ще бъде пълен, тъй че няма как да попаднеш сред лудите фенове от София Запад. Не бъди в централната част на сектора, ако не искаш да бъдеш опушен от димки. Въпреки това имай едно на ум, ако има някакво напрежение да се изтеглиш към краищата на сектора. Аз лично се съмнявам да се случи нещо особено.
4.Да, сигурен съм, че ще има билети. Аз също не съм от София и ще пристигна 2-3 часа по-рано. Единственото, което може да ти попречи са опашките пред касите, защото софиянци не са особени акалии и тръгват да си купуват билети точно преди мача, когато уж е времето за "провинциалните" фенове на отбора. Иначе билети със сигурност ще има!
Приятно прекарване на мача и САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]1914[/center]
-
- Контакти:
Без име написа:Да, сигурен съм, че ще има билети. Аз също не съм от София и ще пристигна 2-3 часа по-рано. Единственото, което може да ти попречи са опашките пред касите, защото софиянци не са особени акалии и тръгват да си купуват билети точно преди мача, когато уж е времето за "провинциалните" фенове на отбора. Иначе билети със сигурност ще има!
Приятно прекарване на мача и САМО ЛЕВСКИ!!!
Аз се притеснявам, че билетите ще са изкупени седмицата преди това и ако има места, то ще са някакви забутани. Но щом казваш, имам ти доверие.
-
niki87 написа:В този мач Левски винаги е имал едно огромно превъзходство- Публиката. Сините фенове, истинските, не тези, които се подвизават тук и петнят думата Левскар. А тези, които не предадоха идеята през всичките тези 98г. Тези, които след 10 дена отново ще пеем името на Великия българин, на Великия отбор, тези, които никога няма да предадем идеята.
А футболистите е достатъчно да покажат 1/10 от духа на Великата си публика, за да спечелят мача срещу комунистическия франкенщайн.
И кои са неистинските Левскари които петнят тази дума ? Може би тези които са против бай ганьо и простотиите му,или тези които не лижат задника на определени хора заради които Сектор Б опустя откъм сериозни хора в последните 4-5 години.Мисли малко преди да пишеш такива глупости

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
MainEventer написа:Когато изгоните наркоманите от Сектор Б, тогава приканвайте левскарите да го напълнят !
Ние си го пълним и така

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Внимавайте за струпвание на ушари по входовете, това ще означава че ще влизат в сектора и ще бият , както се е случвало не един път.
- Levski4Ever
- Контакти: