Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: ДАРКО: ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ, НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ДОСТАНИЧ

Мнениеот vesodoc » 04 сеп 2009 17:50

red leno написа:Не се сърдете но думите на Дарко са интерпретирани от томето погрешно Дарко и Д останич имат много голям проблем затова ще стане лошо ако Дарко си отвори устата проблемът е че той е човек на сираков. Невие виновен Г. А . че имате проблеми. Хайде Дарко очакваме те през зимата при нас тук няма да имаш никакви проблеми. САМО ЦСКА.

Ей, Чорбе, я ходи да си правиш анализите във вашия си форум. Грух грух!!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски с нов треньор

Мнениеот metodito » 04 сеп 2009 19:08

К'ви тичания, к'ви пет лева. Ретро подходите на малоумния сръб ще вземат още жертви, помнете ми думата. Гаджев и Бардон е само началото. И не искам да гледам папагалски изказвания от рода: "Кокала виновен!" Ако някой е тренирал лека атлетика и знае за какво става дума, може, но той няма да се изказва така. Абе, всъщност казвайте каквото знаете.
И двата мача с унгарците не спряха да тичат...около унгарците. Ето и как тичат: Йовов - около себе си, Хичо - по тъча и обратно. Сърмов - накъдето си иска. Рабех - по главите на нападателите. Това да не могат да спрат една топка... Бардон, Лусио и Топузаков - старците - само те тичат както и накъдето трябва.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Хичо, Балтанов, М.Огнянов

Мнениеот L_Messi » 04 сеп 2009 19:57

Аз пак да попитам за тези тримата. Единия вече го видяхме срещу Славия, днес другите двама играха за мл.нац. отбор. Ако някой е гледал мача да каже как са се представили. Видях, че Лъчо е вкарал 2 гола.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

ЛЪЧО БАЛТАНОВ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 04 сеп 2009 20:24

ДАЛИ НЕ е дошъл момента това момче да заиграе в титулярния състав.велев го мъчеше десен бек ,но момчето си е класически халф.Сега не съм гледал мача на младежите,но и срещу Гана беше на висота,но после получи неприятна контузия.Та си мисля г-н Достанич как мислите Вие.Това е мой личен коментар по-въпроса не упреквам никого-това е изцяло тренерско виждане.Иначе от мен късмет и успех Лъчо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ЛЪЧО БАЛТАНОВ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот a boy named goo » 04 сеп 2009 20:26

Достанич не е човек, който обича да разчита на юношите. Пращането на Цачев в Пирин за сметка на Ортега доказват това.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 04 сеп 2009 20:27

Дошло му е времето, в последните 3 мача има 4 гола, при липсата на здрав дефанзивен халф, мисля че е идеалния вариант.
Дано Патко и Гонзо го вземат впредвид

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 04 сеп 2009 20:27

Ами той и Николай Димитров е за титуляр, гледах го като влезе резерва срещу Дебрецен. За разлика от някой други може да си спира топката и да центрира, но треньора и най-вече президента ви решава.
п.с. не съм Левскар.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 04 сеп 2009 20:33

Разбира се, че е време да получи шанс. Сърмов го видяхме какво представлява. Кръгла нула ни е дефанзивната част от халфовата линия.
И за Ники Димитров съм съгласен, че трябва да играе по-често. Може би е единствения, който може да центрира адекватно в тоя отбор.

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

Мнениеот Los_Ches » 04 сеп 2009 20:36

На БАЛТАНОВ от 2-3 години му следя развитието и мисля че е уникален футболист и е готов за титуляр миналата година игра каде ли не само вратар не игра :) за младежите прави невероятни мачове ама тоя треньо като гледам нема да разчита на нашите Юноши пак имаме таланти вие какво мислете ??

Върни се в “Архив”