Ходили сте по 3000 на мач във В група ама друг път. Не се правете на това, което не сте. Смешковци. Като чухте за Домусчиев и тогава почнахте да се появявате на стадиона. А до преди това бяхте "верни" фенове на Левски ЦСКА и др. отбори[/quote]
А от къде да знаеш? Не говори глупости.[/quote]
Ами от Разград съм.......
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
Последна промяна от OOP на 07 окт 2012 17:31, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- krum_kravov
- Контакти:
OOP написа:Феновете на Лудогорец на са като тези на "грандовете". Ние имахме по 3000 човека публика и във В група...Интерсно вие колко ще имате там? Вие сте глорихънтърчета...
Ходили сте по 3000 на мач във В група ама друг път. Не се правете на това, което не сте. Смешковци. Като чухте за Домусчиев и тогава почнахте да се появявате на стадиона. А до преди това бяхте "верни" фенове на Левски ЦСКА и др. отбори[/quote]
Ами от Разград съм.......[/quote]
Преди 3 години бях на мача "Лудогорец"- "Девня" и имаше не повече от 150-160 зрители. Сигурно само на този мач не си ходил и е чисто съвпадение, а в останалите винаги е имало минимум 3000...
Не че нещо ама в декларацията никъде не се споменава името Тодор Батков...
- 1Neutralen
- Контакти:
OOP написа:Феновете на Лудогорец на са като тези на "грандовете". Ние имахме по 3000 човека публика и във В група...Интерсно вие колко ще имате там? Вие сте глорихънтърчета...
Ама се изказваш като фен на Левски...няма как да знаеш.
krum_kravov написа:OOP написа:Феновете на Лудогорец на са като тези на "грандовете". Ние имахме по 3000 човека публика и във В група...Интерсно вие колко ще имате там? Вие сте глорихънтърчета...
Ходили сте по 3000 на мач във В група ама друг път. Не се правете на това, което не сте. Смешковци. Като чухте за Домусчиев и тогава почнахте да се появявате на стадиона. А до преди това бяхте "верни" фенове на Левски ЦСКА и др. отбори
Преди 3 години бях на мача "Лудогорец"- "Девня" и имаше не повече от 150-160 зрители. Сигурно само на този мач не си ходил и е чисто съвпадение, а в останалите винаги е имало минимум 3000...[/quote]
Лудогорец са паднали на много хора в очите без тези декларации да се правят на много невинни, пример от кога станахте толкова голям отбор, от къде почнахте да пълните стадионите, агитката ви е докарана от ръката на Домуса, всичко се върти около този човек и вие платените фенове на отбора от 1 година не ми коментирайте защото не знаете от кой отбор сте всъщност... къде бяха хилядите ви фенове преди идването на Домусчиев??????? и в форумите се пръкнахте хиляди само за 1 година, смятай , с платени фенове какво да коментираш , те не знаят изобщо за какво става дума...
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Делиорманци, само се вижте, че за 15 изписани страници, сте ТРИМА човека (а може и един с различни никове), които сте писали...Какво да говорим повече, излишно е...
РАЗБЕРЕТЕ ГО - ВИЕ СТЕ ОТБОР ЕДНОДНЕВКА И АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ НЕЩО СЕ СЛУЧИ С ГЕЛОСАНИЯ ИЛИ РЕШИ ДА СИ ПРЕМЕСТИ ЗАВОДИТЕ И ВИЕ СТЕ ДО ТУК ИЛИ КАКТО КАЗА ЕДИН КОЛЕГА - ВРЪЩАТЕ СЕ ДА ИГРАЕТЕ С ДЕВНЯ И СУВОРОВО !!
Да живее бе-ФЕС-е !!
РАЗБЕРЕТЕ ГО - ВИЕ СТЕ ОТБОР ЕДНОДНЕВКА И АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ НЕЩО СЕ СЛУЧИ С ГЕЛОСАНИЯ ИЛИ РЕШИ ДА СИ ПРЕМЕСТИ ЗАВОДИТЕ И ВИЕ СТЕ ДО ТУК ИЛИ КАКТО КАЗА ЕДИН КОЛЕГА - ВРЪЩАТЕ СЕ ДА ИГРАЕТЕ С ДЕВНЯ И СУВОРОВО !!
Да живее бе-ФЕС-е !!
- blue avalanche
- Контакти:
Kашчей написа:blue avalanche написа:Нали рИвахте мачовете да се давали,за да нямало "скрито-покрито"?
Сега,когато Левски пуснаха мача-пак рИветИ...
Последно-да ги дават ли(кой както може) или да не ги дават?
Да ги дават, но след общо решение на всички клубове.Така, както направи Батков, си е наистина предателство към останалите отбори.
Ако "другите отбори" искат да стоят "на тъмно"?
Батков да не е "венчан" за "другите отбори"?
ПП.Впрочем,Ай-фонните "предавания" Левски ли ги започна?
- 1Neutralen
- Контакти:
Teo написа:krum_kravov написа:OOP написа:Феновете на Лудогорец на са като тези на "грандовете". Ние имахме по 3000 човека публика и във В група...Интерсно вие колко ще имате там? Вие сте глорихънтърчета...
Ходили сте по 3000 на мач във В група ама друг път. Не се правете на това, което не сте. Смешковци. Като чухте за Домусчиев и тогава почнахте да се появявате на стадиона. А до преди това бяхте "верни" фенове на Левски ЦСКА и др. отбори
А от къде да знаеш? Не говори глупости.
Преди 3 години бях на мача "Лудогорец"- "Девня" и имаше не повече от 150-160 зрители. Сигурно само на този мач не си ходил и е чисто съвпадение, а в останалите винаги е имало минимум 3000...[/quote]
Лудогорец са паднали на много хора в очите без тези декларации да се правят на много невинни, пример от кога станахте толкова голям отбор, от къде почнахте да пълните стадионите, агитката ви е докарана от ръката на Домуса, всичко се върти около този човек и вие платените фенове на отбора от 1 година не ми коментирайте защото не знаете от кой отбор сте всъщност... къде бяха хилядите ви фенове преди идването на Домусчиев??????? и в форумите се пръкнахте хиляди само за 1 година, смятай , с платени фенове какво да коментираш , те не знаят изобщо за какво става дума...[/quote]
И за какво да бъдем из чужди форуми? Ние си коментираме отбора...Тук нямаше подфорум на Лудогорец.
snakebite написа:brossy написа:Т
Какви са тия селкяндури ,че да казват на Батков как да си управлява отбора.Това показва колко са комплексирани и неуки са.
Батков и Стойчо са много прави има нещо което спъва футбола в България и това са "перачите".
Много глупости си писал...нашите, .комплексирани от Левски и от ЦСКА, не ме карай да се смея !! Резултатите го показват, вече и на юношеско ниво, очаквам с нетърпение мача на ЦСКА - Лудогорец при юношите !
Комплексирани не,но надрусани да.Рано или късно и на вас ще ви лъснат голите задници.Някак си ми е малко странно как с бракувани играчи направихте отбор който да тича цял мач,всеки мач.
СПУКАНОГЪРНЕ
krum_kravov написа:Колегата много точно го каза- "Левски" може без Батков, но вие без Домусчиев пак ще играете срещу "Девня" след някоя друга година...
Момко, в декларацията няма нищо обидно към ФК Левски! А ти защо обиждаш Лудогорец? Без Домусчиев какво ще стане зависи какво ще се случи с клуба в следващите години и какви натрупвания ще има. Но дори и в момента има потенциал да играе в А група и без солидната опора на Домусчиев. При вас пък каква е гаранцията, че след Батков няма да дойде Баков №2? Виж кои са собствениците на ЦСКА, Локо София и Славия! Няма нито един да може да се нареди до Домусчиев като съзидател. Всичките са разсипници.
И още нещо - тази декларация не е писана от Домусчиев. Вероятно е писана от Петричев или от новия отговарящ завръзките с обществеността.
[center]
[/center]