VIP Brother - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: VIP Brother - официална тема
Мисля, че съм влюбен в Никол 

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Зададоха много тъп въпрос на Памела... "20 % от българите нямат вътрешна тоалетна" - вярно или грешно ?
Какви българи, бе ? Тези 20 % са циганите и турците !!!!!!!!!!!!
Скапана телевизия!
Скапана телевизия!
- bobonikolov
Eminem написа:Зададоха много тъп въпрос на Памела... "20 % от българите нямат вътрешна тоалетна" - вярно или грешно ?
Скапана телевизия!
Съгласен съм.И после как няма някакви дебили като оня Джей Лено няма да ни е*ава публично.Втора простотия съчиниха тея.....Не че американците нямат външни бани и не са на септични ями де.Там където ходех 4 години 90 процента от къщите са на септична яма.Доста от тях имат и външни бани.
- dreben23
- Контакти:
Не знам за другите, но ми е жал за Стефан Данаилов! Тоя изтърсак му попиля кариерата и авторитета нацяло! Ако беше мой син, влизам и го застрелвам!
Разсипа го отвсякъде за 5 дни! 
Аз съм за Къци и Николай Мартинов- тея двамата къртят отвсякъде и са най-интелигентните хора вътре!
Тея двамата ще разсипят всички, много са хитри!
Фънки и Патрашкова са супер безлични хора, Аксиния също е скучна за такова предаване. Като цяло съм познал, че Къци и Мартинов са интересни хора и ще е хубаво да идат на финала. А пък оная пушилня Мариана Попова тя е по-зле и от Златка. Онзи професора не щеше даже да се омаже с торта.
Става шоу, но доста посредствени хора са събрани вътре. Хубаво, че влизат и други интересни хора като Ласкин примерно, за да стане малко шоу. Това вътре е някъв кучкарник! 
в
Никол също е скучна. Но пък това на пингвина беше вълнуващо!
О, забравих да кажа за Орлин- много силен играч, може би и той ще спечели. Зависи с кой се пада на номинации обаче. Орлин е пич, но и той си има едно гадно качество- лицемер е! Казва едно, но прави друго...

Аз съм за Къци и Николай Мартинов- тея двамата къртят отвсякъде и са най-интелигентните хора вътре!

в
Никол също е скучна. Но пък това на пингвина беше вълнуващо!

О, забравих да кажа за Орлин- много силен играч, може би и той ще спечели. Зависи с кой се пада на номинации обаче. Орлин е пич, но и той си има едно гадно качество- лицемер е! Казва едно, но прави друго...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- bobonikolov
dreben23 написа:Не знам за другите, но ми е жал за Стефан Данаилов! Тоя изтърсак му попиля кариерата и авторитета нацяло! Ако беше мой син, влизам и го застрелвам!![]()
Разсипа го отвсякъде за 5 дни!
Аз съм за Къци и Николай Мартинов- тея двамата къртят отвсякъде и са най-интелигентните хора вътре!Тея двамата ще разсипят всички, много са хитри!
Фънки и Патрашкова са супер безлични хора, Аксиния също е скучна за такова предаване. Като цяло съм познал, че Къци и Мартинов са интересни хора и ще е хубаво да идат на финала. А пък оная пушилня Мариана Попова тя е по-зле и от Златка. Онзи професора не щеше даже да се омаже с торта.
Става шоу, но доста посредствени хора са събрани вътре. Хубаво, че влизат и други интересни хора като Ласкин примерно, за да стане малко шоу. Това вътре е някъв кучкарник!
в
Никол също е скучна. Но пък това на пингвина беше вълнуващо!![]()
За всичко почти си прав,но за едно не съм съгласен-Ники Мартинов е всичко друго,но не и интелигентен.И това се доказва,от факта,че избра тактика,която е губеща-а именно тръгна на директна война с Бони.При първото му излизане на елиминации съм сигурен,че где що има ром с GSM в ръка ще гласува против него.Просто защото ромите са обидчиви,а когато някой от тях бъде нападнат или обиден по някакъв начин бързо отмъщават.Тити Папазов хубаво го каза в един лайв-когато имаш състезание не трябва да нападаш противника директно,а трябва да покажеш своите качества,такива каквито той няма и с това да го победиш.
Иначе и на мен тоя Владо не ми харесва даже имам чувството,че ако аз бях в къщата нямаше да го изтрая и 1 минута с неговите глупости и щях да му затворя устата.А съквартирантите за да не си създават излищни конфликти му позволиха да бърбори прекалено много и това в крайна сметка подпали нервите на Фънки,който с право тая вечер щеше да му отпере шамарите.Изкефи ме как и Ласкин му затвори устата.А майка му Ирен Кривошиева пък не спря да говори за техните неволи с Ламбо.А уж иска всички да спрат да говорят, че било минало не знам си какво.В същото време тя не спира да говори за тоя случай.Е как тогава и останалите да спрат?Цели някаква реклама явно и това е.
- dreben23
- Контакти:
Имаш право за Бони, аз нея дори не я споменах, просто защото не ми е интересна- прекалено е изкуствена, но пък евала й правя седна и се изяснява с Ники примерно очи в очи! Така е редно да се постъпва и в живота, сядаш и се изясняваш, само че всички сме егоисти и не го правим... Това ме изуми, но те преиграват.
Според мен в миналото са имали някаква обща история нямам предвид само участия в предавания. Има нещо друго! Да речем аз си казвам кой е моят фаворит, но пък никога не бих изпратил СМС на подобни игри, сигурен съм, че и повечето от вас така мислят, точно затова може да спечели и Бони, но не вярвам да стане. Това със СМС-ите винаги е нагласено според мен, някой само може да олекне със сметката си!
Признавам си, че в първия сезон пращах за Здравко и оттам насетне край.
Играх едно време игрите с въпроси на Кънчев по телефона та знам, че е фалшива работа всичко.
Ходих едно време и на кастинг на 10/64 най-трудната игра, която е правена досега що се отнася до въпроси и отговори- разбих ги от знания, но не пожелаха да ме вземат. Аз нямаше и да отида де, понеже ме е срам - как ще се излагам пред толкова хора, а тези за едни умрели 10 бона вижте ги какви са циркаджии. Ей затва нема да успея с нищо! Но кастинга, на който се явих, беше много сложен- някъде от 10 въпроса 7 ги отговорих, при това като ти ги задават не гледаш никъде какви са вероятните отговори, а просто трябва да ги запомниш и се увеличават до 5-6 възможности да речем- иди ги запомни, че и трябва да мислиш... сложна работа!
Та точно там, където се провеждаше кастинга, беше къщата на биг брадър и видях поне 100 видео касети ( тогава все още се ползваха)
. Вкараха ме сред много хора в една тясна стая и ти дават някакъв безумен въпросник за попълване, в който има такива въпроси, които никой не би задал дори в нормален разговор с приятели. Това беше някаква анкетна карта, която се попълваше от всеки един. Накрая ти казват справихте се отлично, чакайте обаждане- глупости, има да чакаш... 
Примерно човек като отива за пръв път очаква някаква голяма сграда и тн., но се оказва, че е една стара къща наета под наем с 4-5 стаи вътре и във всяка от стаите са различните игри... Отказах се още в тоя миг, първото впечатление го нямаше...
А сега съм затъпял отвсякъде, то само мачове гледам как няма да затъпея?! Може би тук следва едно: "Please, don't try this at home!"

Примерно човек като отива за пръв път очаква някаква голяма сграда и тн., но се оказва, че е една стара къща наета под наем с 4-5 стаи вътре и във всяка от стаите са различните игри... Отказах се още в тоя миг, първото впечатление го нямаше...

А сега съм затъпял отвсякъде, то само мачове гледам как няма да затъпея?! Може би тук следва едно: "Please, don't try this at home!"

***САМО ЦСКА!***
-
- Контакти:
Чудя се кой ли ще излезе днес. Уж е много сигурно, че ще са лудия Влади и майка му, но като нищо може да ги оставят да продължават с простотиите в къщата.
Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
- dreben23
- Контакти:
Аз съм закъсал с епизодите, не ми казвайте кой... моля ви! 

***САМО ЦСКА!***
- Federer91
- Контакти:
Засега фаворитите ми са: 1) Ники Мартинов, 2) Къци, 3) Марияна Попова, 4) Люси, 5) Никол.
Довечера не ме бърка кой ще напусне стига да не е Аксиния
Довечера не ме бърка кой ще напусне стига да не е Аксиния

- t0bl3ro_bg
Eminem написа:Зададоха много тъп въпрос на Памела... "20 % от българите нямат вътрешна тоалетна" - вярно или грешно ?
Скапана телевизия!
На две от селата ми също няма ? Не съм циганин или турчин, само да кажа !