Sisi 1914 написа:Първото полувреме го проспахме, но след почивката играхме по-добре и заслужено спечелихме!
Ходила си на мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Първото полувреме го проспахме, но след почивката играхме по-добре и заслужено спечелихме!
konvoec написа:Колко ли момчета са нежелани и подритвт по нивите?! Такива, като Йорданов. Този играч е просто върхът, достатъчен ми беше този мач, за да го преценя. Десет слаби да изиграе след това, пак ще го поддържам! Бърз, техничен и умен играч, по-добър от Райков и Рамос. Ако някой се осъмни в качествата му преди да го вземе, то той е пълен идиот! Отдавна не бях виждал човек да се бори толкова и да играе с такъв хъс. Нека не го величая, тепърва ще има много мачове да изиграе, но наистина си намерихме страхотно крило. По-скоро от испански тип, без онези високи центрирания, но много добър. А в този мач някои пак се поразходиха като баби през първото полувреме, но тази сдържаност си беше тактически ход (ама доста тъп). През второто натиснахме и се случи очакваното. Много се радвам и на Силва, за мен има бъдеще и ще е тъпо да го махнем набързо. Човекът си има нужда от време и дано го получи. Карвальо за пореден път игра добре! Пирин ГД все пак не е отбор, с който да се мерим, така че в тази победи имат значение единствено точките. Тепърва предстои трудното и ще се разбере до къде сме!
konvoec написа: Такива, като Йорданов. Този играч е просто върхът, достатъчен ми беше този мач, за да го преценя. Десет слаби да изиграе след това, пак ще го поддържам! Бърз, техничен и умен играч, по-добър от Райков и Рамос. Ако някой се осъмни в качествата му преди да го вземе, то той е пълен идиот!!
ralka_levskarka написа:Ето ги головете http://vbox7.com/play:6a4c661e18
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта