Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот L_Messi » 03 сеп 2009 10:39

Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.

LevskiFeen
Контакти:

Мнениеот LevskiFeen » 03 сеп 2009 10:43

Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 03 сеп 2009 10:45

L_Messi написа:Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.

в твоя сайт може и да ти писне ама тука всеки може да си пише каквото си иска без да ти иска разрешението, предполагам!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 03 сеп 2009 10:53

LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI
Браво! Много си велик.........
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 сеп 2009 11:04

toni petrovv написа:
L_Messi написа:Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.

в твоя сайт може и да ти писне ама тука всеки може да си пише каквото си иска без да ти иска разрешението, предполагам!

Пишете бе, някой да ви спира? Както и мен никой не ме спира да кажа, че ми писна от глупави теми като тази, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.

Потребителски аватар
Adam Ant
Контакти:

Мнениеот Adam Ant » 03 сеп 2009 11:07

LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Я дай личен пример и закупи Меси, Роналдо и Кака. Не ви ли омръзна да пишете глупости? Повечето си нямате и понятие от бюджет и издръжка дори на едно семейство, но иначе сте големи спецове по бюджет на футболен клуб. И на мен не ми харесват някои действия на Батков, но за съжаление в България клубовете са АД-та и въпросите с политиката и бюджета на клуба се решават от УС който е под надзора на акционерите.
aka DrAvalanche

Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 03 сеп 2009 11:15

Стига с това плюене бе хора! 2005-та да не бяхме с по-голям бюджет или пък с друг президент.Феновете са да подкрепят отбора , а не само да мрънкат,а и парите не решават всичко(справка прехваления Динамо Москва).
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 03 сеп 2009 11:28

Аз не мога да разбера защо някой си прави изобщо труда да чете това смешно руло тоалетна хартия, имащо претенциите да се нарича вестник... МЕридиан Мач, Спортала и всякакви подобни псевдмоедии са си чиста проба комплексарски г*зотворения на едни задръстени мижитурки, които вместо да си гледат собствената кочина, се занимават с чуждите отбори. Биха Динамо М и почнаха да реват така, все едно са спечелили Лига Европа, пък ако случайно стигнат нашите успехи отпреди 3 години не ми се мисли какво ще е, сигурно ще решат, че във галактиката нема по-добри от тях...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 03 сеп 2009 11:32

С нетърпение чакам да започнат евромачовете.Оптимист съм и вярвам,че момчетата ще се представят добре и ще покажат,че все пак стават за нещо.Време е да имаме и малко шанс.Прогнозите са ми:

Виляреал-Левски 1 /Тука няма как да стане друго/
Левски- Лацио x /при правилно проведен тактически мач и без да изпускаме положения/
Залцбург - Левски X2 /отбор от нашата класа - трябва да ги надхитрим/
Левски - Залцбург 1 /Длъжни сме пред великата ни публика да вземем тоя мач/
Лацио - Левски 1X/за X-са е нужен много късмет/
Левски-Виляреал X2/дано вече са се класирали испанците и да вземем нещо тук/

Върни се в “Архив”