Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ
Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.
-
- Контакти:
Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI
-
- Контакти:
L_Messi написа:Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.
в твоя сайт може и да ти писне ама тука всеки може да си пише каквото си иска без да ти иска разрешението, предполагам!
- Al_Abrashev
- Контакти:
Браво! Много си велик.........LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
toni petrovv написа:L_Messi написа:Писна ми от глупави теми, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.
в твоя сайт може и да ти писне ама тука всеки може да си пише каквото си иска без да ти иска разрешението, предполагам!
Пишете бе, някой да ви спира? Както и мен никой не ме спира да кажа, че ми писна от глупави теми като тази, породени от драсканици в тоалетните хартии ММач, Тема Спорт, 7 дни и тем подобни.
LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI
Я дай личен пример и закупи Меси, Роналдо и Кака. Не ви ли омръзна да пишете глупости? Повечето си нямате и понятие от бюджет и издръжка дори на едно семейство, но иначе сте големи спецове по бюджет на футболен клуб. И на мен не ми харесват някои действия на Батков, но за съжаление в България клубовете са АД-та и въпросите с политиката и бюджета на клуба се решават от УС който е под надзора на акционерите.
aka DrAvalanche
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
нищо ненормално
- Al_Abrashev
- Контакти:
Стига с това плюене бе хора! 2005-та да не бяхме с по-голям бюджет или пък с друг президент.Феновете са да подкрепят отбора , а не само да мрънкат,а и парите не решават всичко(справка прехваления Динамо Москва).
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- danchovalev
- Контакти:
Аз не мога да разбера защо някой си прави изобщо труда да чете това смешно руло тоалетна хартия, имащо претенциите да се нарича вестник... МЕридиан Мач, Спортала и всякакви подобни псевдмоедии са си чиста проба комплексарски г*зотворения на едни задръстени мижитурки, които вместо да си гледат собствената кочина, се занимават с чуждите отбори. Биха Динамо М и почнаха да реват така, все едно са спечелили Лига Европа, пък ако случайно стигнат нашите успехи отпреди 3 години не ми се мисли какво ще е, сигурно ще решат, че във галактиката нема по-добри от тях...
"Ако спечеля - печели цял народ..."
С нетърпение чакам да започнат евромачовете.Оптимист съм и вярвам,че момчетата ще се представят добре и ще покажат,че все пак стават за нещо.Време е да имаме и малко шанс.Прогнозите са ми:
Виляреал-Левски 1 /Тука няма как да стане друго/
Левски- Лацио x /при правилно проведен тактически мач и без да изпускаме положения/
Залцбург - Левски X2 /отбор от нашата класа - трябва да ги надхитрим/
Левски - Залцбург 1 /Длъжни сме пред великата ни публика да вземем тоя мач/
Лацио - Левски 1X/за X-са е нужен много късмет/
Левски-Виляреал X2/дано вече са се класирали испанците и да вземем нещо тук/
Виляреал-Левски 1 /Тука няма как да стане друго/
Левски- Лацио x /при правилно проведен тактически мач и без да изпускаме положения/
Залцбург - Левски X2 /отбор от нашата класа - трябва да ги надхитрим/
Левски - Залцбург 1 /Длъжни сме пред великата ни публика да вземем тоя мач/
Лацио - Левски 1X/за X-са е нужен много късмет/
Левски-Виляреал X2/дано вече са се класирали испанците и да вземем нещо тук/