Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: КАКВО НАПРАВИ БАТКОВ И КАКВО НЕ ЗА ЛЕВСКИ.

Мнениеот L_Messi » 02 сеп 2009 21:33

Angoff написа:
ЕМИЛ написа:Според мен Мустачко направи едно прекрасна база на Герена и продължава да я обновява.Но ненаправи стабилен отбор.Всеки трансферен прозорец се кърпеше положението и отбора затъваше.Стигнахме до унижението да се чудим дали ще бием ЦСКА,Миньор и Ботев!!!!!!!!!!!!!!

Според мен след влизането в ШЛ се помисли за много велик и оттам започна да не мисли адекватно за клуба.

Пак ЦСКА ти е в устицата на теб...но да слагаш ЦСКА до Ботев и Миньор говори само,че си силно комплексиран от отбора на ЦСКА и по-време на мача с Динамо си гълтал живи жаби !!!

Униежението ви под негово ръководство е...Беверен,Тампере,Бате,Жилина,Дебрецен

ЦСКА е един от всички тези съществуващи в момента български отбори, срещу които Левски има положителен баланс. Така че във въпростният контекст няма значение дали редом до Миньор и Ботев, автора ще напише ЦСКА или Берое, Мездра и др.
Да, по времето на Батков бяха въпросните отпадания, но пак по негово време бяха и двете участия напролет в Европа, едното от които до фаза 1/4 финал, както и класирането в групите на ШЛ. А ЦСКА за общо десетина години под крилото на двама от най-богатите българи - Илия Павлов и Божков не можа дори да се доближи до споменатите постижения, а при Томов стигна почти до фалит. Така че най-малко вие червените фенове може да давате оценка и за управлението на Батков!

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 02 сеп 2009 21:38

тая ***** Баткоф до кога ше я търпите ?! :roll:
А ние мразим Лефски!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 сеп 2009 21:52

Според мене Батков , след като Чорни се отегли официално от клуба , много се излага , ама много. Мнението ми е , че става за собственик на Родопа Смолян , но не и за Левски. Никакви транфери , никаква политика към юноши. Лош мениджърски посход / само уволнява и създава интриги/ . Долу Батков.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 21:54

cekupa написа:тая ***** Баткоф до кога ше я търпите ?! :roll:

Докато не се намери някой свестен, който да купи отбора. Даже и тогава не вярвам да го продаде.. Той е една гадна мижава п.... и държи Левски само и единствено, за да прибира всичко спечелно от турнири и да ги влага в неговия бизнес. :? Не отричам все пак, че е правил и добри неща за Левски, но...
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Гонзо преговаря с "Найк" за нова екипировка

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 21:56

На мен на Литекс екипите нещо не ми харесват, нищо че са на "Адидас". Незнам каква е причината, ама... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 02 сеп 2009 22:03

Незнам за екипите на Литекс дали приличат на испанския национален отбор , ама на всички са им дали един и същ номер. Вижте как на някои им висат фанелките като на окачалка - Том , Дока , а пък на други са им добре :) :) :) :)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 22:38

Helguera написа:Незнам за екипите на Литекс дали приличат на испанския национален отбор , ама на всички са им дали един и същ номер. Вижте как на някои им висат фанелките като на окачалка - Том , Дока , а пък на други са им добре :) :) :) :)

Имали са надежда, че ще пораснат.. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 02 сеп 2009 22:50

Helguera написа:Незнам за екипите на Литекс дали приличат на испанския национален отбор , ама на всички са им дали един и същ номер. Вижте как на някои им висат фанелките като на окачалка - Том , Дока , а пък на други са им добре :) :) :) :)

И на мен ми е правело впечатление, че на някои футболисти фланелките им стоят като подарени. Но до колкото знам Литекс, Славия си плащат за да обличат Адидас.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 02 сеп 2009 22:52

Едва ли има разумен Левскар, който да е против Батков. Дори факта, че Левски е най-добре организираният клуб в България и с една от най-добрата база, която се обновява непрекъснато, е достатъчно за уважение. Според възможностите си и според реалностите в България, правилно не се изхвърля на трансферният пазар. И на мен ми се иска Левски да е като Барселона, но реалностите са други.

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 02 сеп 2009 22:56

plamak написа:Едва ли има разумен Левскар, който да е против Батков. Дори факта, че Левски е най-добре организираният клуб в България и с една от най-добрата база, която се обновява непрекъснато, е достатъчно за уважение. Според възможностите си и според реалностите в България, правилно не се изхвърля на трансферният пазар. И на мен ми се иска Левски да е като Барселона, но реалностите са други.

Напълно съм съгласен! И според мен вече малко се поулхяме с темите срещу Батков. Тази може би е над 15та, но освен да си чешем езиците, друга файда няма, така че... :roll: :geek:

Върни се в “Архив”