milen.hristov написа:Angoff написа:Абе какво се нахвърлихте на момичето ... ами не ги знае , какво толкова не всичко е знания предполагам , че има други достойнства момичето ... предпочитам незнаеща и красива жена пред умна и грозноватичка. На мен момичето ми допада и и съчуствам в тая ситуация. Жени бъдете преди всичко красиви всичко друо се научава

едно достойнство ми кажи
Красотата е субективна величина... първо на първо тя сама по себе си не е някаква награда. Тоест Андреа или Златка или Аксиния не са спечелили с някаква борба това да са красиви. Те са се родили така. ДА може да лежиш на кълката , че през първите 9 месеца в утробата на маиката плода се е оформил така , че на 22 да си неотразима красавица... и това да ти стига. Но можеш и да си кажеш - хубаво де , ама не пречи и да се образовам малко... Да постигна нещо с труд. С усилие. Аз предпочитам красива и умна пред красива и проста... А повярваите ми има много красиви и в същото време умни момичета. Мога да ви изредя няколко но едва ли сте ги чували. Биляна Гавазова , Мария Цънцарова, водещата на
Денят започва с култура на БНТ1, от 9 до 10. Забравих и името сега.
Искам да кажа , че не е задължително да си красив и затова да си Прост. респективно да си богат и да си не по-малко прост. Последното го казвам за някои мъже. Естествено можете да кажете , че ако имаш пари няма как да си прост но не е точно така. При днешното консуматорско общество, ако имаш малко по алчни ръчички - можеш да забогатееш. Независимо дали правиш гуми или продаваш хероин...
Това е, според мен поне, едно от ядрата на съвременните проблеми на цивилизацията. Бърка се природната-божията намеса с нашата собствена намеса в живота ни. Този казус е типичен пример за това което говоря.
Аз съм хубав и няма нужда да се интересувам от света около мен. Хората са се отклонили от правилния път и съвсем са го ударили през просото.. Ако си жена - трябва да имаш големи цици, ако си мъж - трябва да ти е поне 15 см. Да де ама това не е признак за това дали човека е добър или не. Ние не просто сме склонни , ние директно плюем и усмиваме жената коята има малък бюст с реплики от типа -
ХАХА тая е като мъж отпред.
Или някои бил слаб любовник щото му е 8 - 9 см а не 16 примерно. И представи си затова немога да съм с него. Ма да бе, секса е важен но все пак щом дадено човешко същество е готово да се откаже от чувствата си към друго, само заради анатомични особенности...тоо значи обществото ни е ТОТАЛНО деградирало. Реално цялата планета сега прилича на същенски Содом и Гомор....
Знам , че на някои от вас им е много неприятно когато равен на тях в йерархията
ги поучава и им казва , че разбиранията са им скапани. Но предпочитам да го кажа , защото вярвам , че във Вселената има баланс. Щом един иска тъпа като кофа жена но за сметка на това секси , трябва да кажа , че аз предпочитам да е умна.Красотата е субективна величина. Но честно да си кажа - възбуждат ме много жени но специално Н.Лозанова и примерно някои от Миските , както и Плеимеитките ме отвращават. Може да ме наречете всякакъв но тия 8-9 жени просто дори не будят някакви желания в мен , заради факта , че са елементарни. Не казвам какво би станало ако са голи пред мен, но това няма как и да стане точно щото не съм красавец и оная ми работа е само 10-11 см... а те сакат дебел портофел и дълък чеп...