До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
razor
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот razor » 08 сеп 2012 16:22

koccceee написа:БЕЗ РАДИО ГОНГ ЕФИРА НЕ Е СЪЩИЯТ ДАНО ТОМЕТО ИЗМИСЛИ НЕЩО

+1 ! Най-доброто радио не бива да бъде спирано!
http://www.razorbet.com/news.php Сайтът с най-точните спортни прогнози!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 08 сеп 2012 16:33

Аз също мисля,че не всичко зависи от Томислав.Левскар е,но го уважавам,опитвасе да бъде безпристрастен.Според мен трябва да има спортно радио без значение как се казва :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 08 сеп 2012 16:35

На 1-ви стартира ново радио на мястото на Романтика за бг поп музика - Зорана се казва. Малко ми стана смешно, защото колко пък са хората, където слушат такава музика, но де да знам и аз. А, има и бг радио, но какво ли разбирам аЗ. Но да няма нито 1 за спорт - смЕх през сълзи. От края на радио Гонг колко нови радиа в София се откриха и пак нищо за спорт. Сега гледам има обявен нов конкурс за честота в София и след като Томислав каза, че нещо може и да направи до нова година може и да стане. А дано!

Потребителски аватар
mancho utd
Контакти:

Мнениеот mancho utd » 08 сеп 2012 16:43

Дано да стане нещо, има готов екип. Но явно много пари трябват.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 сеп 2012 16:53

Със сигурност ако зависеше само от него - щеше да има Радио ГОНГ,но трябват сериозни пари за това ...да сме благодарни за - Гонг.бг,за Спортно шоу ГОНГ и че излъчват всички мачове 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Stoil Milanov
Контакти:

Мнениеот Stoil Milanov » 17 сеп 2012 17:56

г-н Русев , бил ли сте безработен и да си броите стотинките за хляб , ходеше ни се на България - Италия на мач , НЕ пием с жена ми по кръчми , ако билета беше по 5 лв. в Б или Г щяхме да отидем , сега за Дания , ако са по 5 лв. пак ще отидем , какво им коства на БФС , на дебелогъзите хрантутняци дето не могат да направят нещо разумно , билетите да струват 5 ЛЕВА ????

Потребителски аватар
Nacho Vidal
Контакти:

Хаджи Димитър

Мнениеот Nacho Vidal » 19 сеп 2012 17:09

Томе, какъв Хаджи Димитър?? Нали и двамата си вкарваме колите на заден ход от улицата на един друг адрес, защото са ни последни гаражите един срещу друг :)))

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 окт 2012 17:22

Г-н Русев, от кога лицето Веско Вълчев работи за футболен клуб Лудогорец? Много интересно е как въпросния журналист в кавички пише декларации от името на разградския клуб и ги публикува първо в Гонг, а после в официалния сайт на Лудогорец?

Много интересно е как същия си позволява да използва изрази като аборигени за една от най-големите публики в България. Интересно е как позволявате на работещи на подобни индивиди да бъдат на заплата при други клубове, а някои при повече от един.

Да не ревете после като има аборигенско отношение към такива помяри. Щото тоя абориген на следващото домакинство може да го посрещнем както подобава. Жалка работа, жалка.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 окт 2012 17:45

Пловдив1926 написа:Г-н Русев, от кога лицето Веско Вълчев работи за футболен клуб Лудогорец? Много интересно е как въпросния журналист в кавички пише декларации от името на разградския клуб и ги публикува първо в Гонг, а после в официалния сайт на Лудогорец?

Много интересно е как същия си позволява да използва изрази като аборигени за една от най-големите публики в България. Интересно е как позволявате на работещи на подобни индивиди да бъдат на заплата при други клубове, а някои при повече от един.

Да не ревете после като има аборигенско отношение към такива помяри. Щото тоя абориген на следващото домакинство може да го посрещнем както подобава. Жалка работа, жалка.

Абсолютно не одобрявам това, което си написал. Може би си чул нещо, което не отговаря на истината и си пуснал горните редове, без дори да провериш как стоят нещата. Веско Вълчев работи в Дарик радио. Не пише нищо и не е публикувал нищо. Познаваш ме, и знаеш, че не пиша случайно. Освен това, повярвай ми, той никога не би си позволил да обиди пловдивската публика, за да отправяш заплахи. Не ти прави чест.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 окт 2012 18:05

stenly написа:
Пловдив1926 написа:Г-н Русев, от кога лицето Веско Вълчев работи за футболен клуб Лудогорец? Много интересно е как въпросния журналист в кавички пише декларации от името на разградския клуб и ги публикува първо в Гонг, а после в официалния сайт на Лудогорец?

Абсолютно не одобрявам това, което си написал. Може би си чул нещо, което не отговаря на истината и си пуснал горните редове, без дори да провериш как стоят нещата. Веско Вълчев работи в Дарик радио. Не пише нищо и не е публикувал нищо. Познаваш ме, и знаеш, че не пиша случайно. Освен това, повярвай ми, той никога не би си позволил да обиди пловдивската публика, за да отправяш заплахи. Не ти прави чест.

Как да не пише? Името му е под статията за "Заучения плач". Втория въпрос, как така ОФИЦИАЛНА декларация от ФК Лудогорец излиза в Гонг преди в сайта на отбора от Разград и то докато хората, които отговарят за това още пътуват към родния си град?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”