Прилична контрола. Не знам за останалите, но Силва и Димов показаха желание и горе долу се справиха. Майната игра прилично, но не мисля, че може да е твърд титуляр. Показа някой добри слизания, но нищо особено.
Контролата си беше за Дани и Силва и може би за франсето, но тоя пич няма как да играе в който и да е отбор в А група. Всичко е нормално, няма нови схеми, няма драми, извода е ясен Димов за ЦЗ не става, но за опорен си е перфектен, дано влезе във форма и да покаже каквото може, а то е достатъчно много за БГ и може да ние много полезен. За Силва не знам... По някаква причина ми харесва, но виждам и защо не е титуляр.
Левски Монтана 05.09.12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски Монтана 05.09.12
Могилката написа:За Силва не знам... По някаква причина ми харесва, но виждам и защо не е титуляр.
Защо Игуайн е титуляр,а Бензема не е?

- edmon_dantes
- Контакти:
wilge написа:kempesmario написа:Всичко хубаво , но защо не пусна Опоку в игра ?
Илиян Йорданов защо го вземат? Опоку е пътник. За това не го пуска.
И аз се изненадах, че не влезе Опоку. Защо да е пътник? Кога е играл, че му прецениха качествата? Взимат го и после не става. Нали са го гледали и са го одобрили? Ако наистина го освободят след полусезона, Илиян много ще ми падне в очите. Не му се дава шанс на това момче, питам защо? Има и друго - Райков е в добра форма и играе на неговата позиция, може би от тази гледна точка. Но въпреки това трябва да му се даде шанс, при положение, че е нов и при това чужденец.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- maximalniq
- Контакти:
edmon_dantes написа:wilge написа:kempesmario написа:Всичко хубаво , но защо не пусна Опоку в игра ?
Илиян Йорданов защо го вземат? Опоку е пътник. За това не го пуска.
И аз се изненадах, че не влезе Опоку. Защо да е пътник? Кога е играл, че му прецениха качествата? Взимат го и после не става. Нали са го гледали и са го одобрили? Ако наистина го освободят след полусезона, Илиян много ще ми падне в очите. Не му се дава шанс на това момче, питам защо? Има и друго - Райков е в добра форма и играе на неговата позиция, може би от тази гледна точка. Но въпреки това трябва да му се даде шанс, при положение, че е нов и при това чужденец.
Илиян не искаше Опоку, още след края на селекцията Илиян каза, че е доволен от футболистите, които сме взели, без Опоку.

- edmon_dantes
- Контакти:
maximalniq написа:edmon_dantes написа:wilge написа:Илиян Йорданов защо го вземат? Опоку е пътник. За това не го пуска.
Илиян не искаше Опоку, още след края на селекцията Илиян каза, че е доволен от футболистите, които сме взели, без Опоку.
Това означава, че този футболист е дошъл без неговото знание и без неговото одобрение, така ли?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

edmon_dantes написа:maximalniq написа:Илиян не искаше Опоку, още след края на селекцията Илиян каза, че е доволен от футболистите, които сме взели, без Опоку.
Това означава, че този футболист е дошъл без неговото знание и без неговото одобрение, така ли?
Каза че не е гледал Опоку не че не го иска

- milen.hristov
- Контакти:
не е актуална