Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?
Батков ще си върне някои друг кредит по фирмите си!А за Левски такива като Ортега,Достанич!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Навярно парите ще отидат в джобчето на Батко-там ще имат другарчета от миналите от Шампионската лига... 

-
Re: Има ли място Херо в Левски отново ?
Първо - не съм казал, че Ратко е някакав уникален треньор и Левски играе уникален футбол.
Просто за момента нека го изчакаме.
Ако трябва да направим просто сравнение между него и онзи простак Кокала (който ни върна 3 год назад) мисля, че ще се съгласите в това, че Ратко е с класа над него.
Ако трябва да направим просто сравнение между него и онзи простак Кокала (който ни върна 3 год назад) мисля, че ще се съгласите в това, че Ратко е с класа над него.
- fabregas_949
- Контакти:
Ъъъмм... HE 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
simeon tzanev написа:Първо - не съм казал, че Ратко е някакав уникален треньор и Левски играе уникален футбол.
И това, че Ратко е с класи над Кокала е рано да се каже... взе пак и резултатите не са маловажни, ако ни отупат в ЛЕ и не станем шампиони, дреме ми на мен, че сме играли по-правилен футбол при Достанич отколкото при Кокала...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ще ви нарпви още едно "уникално" общежитие 

3.5 евро е спечелил Батков до момента, не Левски и трансферите са Топчо, Бардон, Саша Симонович и Ортега под наем, най-вероятно за без пари... 

- stefan_bg2
- Контакти:
Ами аз само ще кажа да внимава какво ги прави, защото след 2г. най-много да си личи къде и защо са вложени и дали въобще ще бъдат, а ако не го направи, тоя път няма да му се размине. Прекалено нахален ще стане и той си го знае 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
vasilev2 написа::arrow: Като какъв да дойде? Скаут?

п.п. vasilev2, предния ти аватар беше по-як

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...