Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 16:37

kambata написа:Президентът на БФС Борислав Михайлов, заяви че ЦСКА може да се прости с лиценза си за срок от 1, 2 или 3 години. „Знаете, че ЦСКА в момента е под мониторинг от страна на УЕФА. В подобно положение е и сръбския Цървена звезда. През септември от европейската централа ще дойдат за одит на ЦСКА и ако бъде установена неизправност, в който и да е момент лицензът може да бъде отнет веднага”, заяви босът на Българския футбол на пресконференция след дискусията по „Стратегия за развитие на българския футбол 2012-2016”.

Надявам се всичко с „армейците да е наред, въпреки проблемите, които има”, изрази увереност Боби и добави относно възможната смяна на собствеността в ЦСКА: „това са чисто търговски сделки, които не искам да коментирам”.

Михайлов изрази притеснение, че Ботев Враца може и да не завърши шампионата в А група. „Преди да започне първенството, поискахме финансова гаранция от всички клубове. Тогава те представиха такава. Това, че в момента нещата не са в ред, аз няма как предварително да знам. Ако не продължат в първенството, ще останем с 15 отбора”, завърши президентът на БФС.

Откриите разликите - Враца са почти сигурни аут щото БФС се готви да ги натири а за цска - надявал се всичко да е наред. И думичка не споменава, че е редно и трябва ако изхвърлят Враца да изхвърлят и ЦСКА. Просто тук двойния стандарт е очеваден. За пореден път единственото, което ги спасява е синьото БФС.

Аз пък тук виждам пълна незаинтересованост на президента на БФС към случващото се в Българския футбол!Брутално е това за Ботев Враца!Всъщност след като има финансова гаранция не бе трябвало да има проблем ако всичко е направено както трябва.Това че с лека ръка ще остави А група с 15 отбора :roll: Колкото до това което си писал за ЦСКА е ясно,че просто търсиш конфронтация и избиване на комплекси!
п.п. ЦСКА се пише с четири главни букви!Едва ли ти е приятно да виждаш написано лефски

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2012 16:38

Udoji90 написа:
mes que in club написа:Няма такъв късмет,точно когато Станко почна да бележи вие ще фалирате :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Не се знае - може пък да е хванал окото на чужди клубове и да го продадем за 80 млн. :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2012 16:38

PFC Litex написа:
Кашчей написа:
PFC Litex написа:Какво очакват не зная, но този дълг към НАП и наближаващият мониторинг от УЕФА като нищо може да изядат лиценза на ЦСКА.

С този дълг към НАП и играчи, как въобще им е даден лиценз е интересното?!

В момента лицензът им е издаден на база финансовата 2011 година, така че тогава вероятно са били изрядни нещата или не са били в такива големи размери, и са получили съответните лицензи.

Дори адвокатите на Титан казват същото за лиценза за следващият сезон http://gong.bg/view_article.php?article_id=295521

4.5 милиона са това!Как се трупат такива задължения към НАП за 8 месеца?Това означава по около 600 000 на месец.Какви осигуровки плащат тия (по документи), за да имат такива задължения, при положение, че има праг от 2000 лева?Как изплащат заплати, ако не са превели осигуровките?Даже и с данъците не ми се вижда нормално такава сума да бъде натрупана само за 8 месеца.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 16:40

Янис Зику написа:Сега е време да се види кой е истински фен на отбора. Вън боклуците, дори и от "Б" окръжна да започнем.

За един се сещам!Тава съм АЗ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2012 16:45

smith12 написа:
Tony_CSKA написа:Имам въпрос. Ако дълга към Живаго не бъде изплатен в определен срок, то той не трябва ли да придобие акциите на ЦСКА в такъв случай?

не,влиза синдик и обявява за продан абсолютно всичко-стари железа,косачки,автобуси,екипировка и с парите се плаща на Живаго

Доколкото се знае, по този заем са заложени акциите на клуба. Не виждам защо ще влиза синдик. Това става само ако се обяви предприятието в ликвидация.
Ако ЦСКА не плати на Жеваго, просто оня ще стане собственик на клуба.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

smith12

Мнениеот smith12 » 05 сеп 2012 16:45

Кашчей написа:
PFC Litex написа:
Кашчей написа:С този дълг към НАП и играчи, как въобще им е даден лиценз е интересното?!

В момента лицензът им е издаден на база финансовата 2011 година, така че тогава вероятно са били изрядни нещата или не са били в такива големи размери, и са получили съответните лицензи.

Дори адвокатите на Титан казват същото за лиценза за следващият сезон http://gong.bg/view_article.php?article_id=295521

4.5 милиона са това!Как се трупат такива задължения към НАП за 8 месеца?Това означава по около 600 000 на месец.Какви осигуровки плащат тия (по документи), за да имат такива задължения, при положение, че има праг от 2000 лева?Как изплащат заплати, ако не са превели осигуровките?Даже и с данъците не ми се вижда нормално такава сума да бъде натрупана само за 8 месеца.

преди няколко седмици христолов осъди чорбата за няколко милиона,тези пари отиват директно в нап
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2012 16:46

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Теб отдавна съм те игнорирал като потребител с който може да се дискутира, така че не прави напъни за същото.

Че кой те пита нещо?Ти и без това нямаш отговори на въпросите...
ПП.А среден пръст ще показваш на майка си! ;)

Явно си и късопаметен cska/viewtopic.php?p=3831239#p3831239
Ти правиш ли разлика между мнение и подпис, относно средният пръст?
Много си лек.

Ти правиш ли разлика между риторичен въпрос и...риторичен въпрос? :oops:
ПП.Значи в "подписа" може да се показва среден пръст,така ли?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 сеп 2012 16:48

BRF написа:
Янис Зику написа:Сега е време да се види кой е истински фен на отбора. Вън боклуците, дори и от "Б" окръжна да започнем.

За един се сещам!Тава съм АЗ

То като изключим Офанзива май се броим на пръсти..
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2012 16:49

mistreated написа:
smith12 написа:
Tony_CSKA написа:Имам въпрос. Ако дълга към Живаго не бъде изплатен в определен срок, то той не трябва ли да придобие акциите на ЦСКА в такъв случай?

не,влиза синдик и обявява за продан абсолютно всичко-стари железа,косачки,автобуси,екипировка и с парите се плаща на Живаго

Доколкото се знае, по този заем са заложени акциите на клуба. Не виждам защо ще влиза синдик. Това става само ако се обяви предприятието в ликвидация.
Ако ЦСКА не плати на Жеваго, просто оня ще стане собственик на клуба.

Задължението към Живаго да не е равностойно на акциите на ЦСКА?
Може ли и аз да "заема" на ЦСКА 1000лв. срещу акциите на ЦСКА и после да стана собственик?За какво му е на Живаго ЦСКА?Няма ли да му е по-добре да си вземе паричките?

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 05 сеп 2012 16:51

УЕС, УЕС, УЕС!
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”