Президентът на БФС Борислав Михайлов, заяви че ЦСКА може да се прости с лиценза си за срок от 1, 2 или 3 години. „Знаете, че ЦСКА в момента е под мониторинг от страна на УЕФА. В подобно положение е и сръбския Цървена звезда. През септември от европейската централа ще дойдат за одит на ЦСКА и ако бъде установена неизправност, в който и да е момент лицензът може да бъде отнет веднага”, заяви босът на Българския футбол на пресконференция след дискусията по „Стратегия за развитие на българския футбол 2012-2016”.
„Надявам се всичко с „армейците да е наред, въпреки проблемите, които има”, изрази увереност Боби и добави относно възможната смяна на собствеността в ЦСКА: „това са чисто търговски сделки, които не искам да коментирам”.
Михайлов изрази притеснение, че Ботев Враца може и да не завърши шампионата в А група. „Преди да започне първенството, поискахме финансова гаранция от всички клубове. Тогава те представиха такава. Това, че в момента нещата не са в ред, аз няма как предварително да знам. Ако не продължат в първенството, ще останем с 15 отбора”, завърши президентът на БФС.
Откриите разликите - Враца са почти сигурни аут щото БФС се готви да ги натири а за цска - надявал се всичко да е наред. И думичка не споменава, че е редно и трябва ако изхвърлят Враца да изхвърлят и ЦСКА. Просто тук двойния стандарт е очеваден. За пореден път единственото, което ги спасява е синьото БФС.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: ЦСКА пред фалит!
PFC Litex написа:Tony_CSKA написа:От документите се вижда, че задълженията са 54 милиона лева, което е с 26 (!) милиона лева по-малко с широко тиражираните 80 милиона лева от кандидат-купувачите. Имайки предвид, че задълженията към титан са 40 милиона лева значи реално задълженията са 14 милиона лева. Отделно имаме няколко милиона евро за получаване от трансфери. Положението въобще не е неспасяемо
Явно пропускаш делата които се водят отново за пари и ЦСКА загуби ли ги, сумите по тях също се превръщат в дългове.
Това са потенциални дългове, които може никога да не се превърнат в реалност.
Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан
Имам въпрос. Ако дълга към Живаго не бъде изплатен в определен срок, то той не трябва ли да придобие акциите на ЦСКА в такъв случай?
- Udoji90
- Контакти:
mes que in club написа:Няма такъв късмет,точно когато Станко почна да бележи вие ще фалирате![]()
[offtopic]Не се знае - може пък да е хванал окото на чужди клубове и да го продадем за 80 млн.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Tony_CSKA написа:Имам въпрос. Ако дълга към Живаго не бъде изплатен в определен срок, то той не трябва ли да придобие акциите на ЦСКА в такъв случай?
не,влиза синдик и обявява за продан абсолютно всичко-стари железа,косачки,автобуси,екипировка и с парите се плаща на Живаго

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:blue avalanche написа:Дефинирай големи и малки размери,отнесено към получаването на лиценз...
Теб отдавна съм те игнорирал като потребител с който може да се дискутира, така че не прави напъни за същото.
Че кой те пита нещо?Ти и без това нямаш отговори на въпросите...
ПП.А среден пръст ще показваш на майка си!

kambata написа:Президентът на БФС Борислав Михайлов, заяви че ЦСКА може да се прости с лиценза си за срок от 1, 2 или 3 години. „Знаете, че ЦСКА в момента е под мониторинг от страна на УЕФА. В подобно положение е и сръбския Цървена звезда. През септември от европейската централа ще дойдат за одит на ЦСКА и ако бъде установена неизправност, в който и да е момент лицензът може да бъде отнет веднага”, заяви босът на Българския футбол на пресконференция след дискусията по „Стратегия за развитие на българския футбол 2012-2016”.
„Надявам се всичко с „армейците да е наред, въпреки проблемите, които има”, изрази увереност Боби и добави относно възможната смяна на собствеността в ЦСКА: „това са чисто търговски сделки, които не искам да коментирам”.
Михайлов изрази притеснение, че Ботев Враца може и да не завърши шампионата в А група. „Преди да започне първенството, поискахме финансова гаранция от всички клубове. Тогава те представиха такава. Това, че в момента нещата не са в ред, аз няма как предварително да знам. Ако не продължат в първенството, ще останем с 15 отбора”, завърши президентът на БФС.
Откриите разликите - Враца са почти сигурни аут щото БФС се готви да ги натири а за цска - надявал се всичко да е наред. И думичка не споменава, че е редно и трябва ако изхвърлят Враца да изхвърлят и ЦСКА. Просто тук двойния стандарт е очеваден. За пореден път единственото, което ги спасява е синьото БФС.
камбо, искам да играе ме във В група и най-накрая да се чувствате всички оценени в подуене и всички медии да си вземат малко отдих и да се насочат към другите клубове

Сега е време да се види кой е истински фен на отбора. Вън боклуците, дори и от "Б" окръжна да започнем.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
blue avalanche написа:PFC Litex написа:blue avalanche написа:Дефинирай големи и малки размери,отнесено към получаването на лиценз...
Теб отдавна съм те игнорирал като потребител с който може да се дискутира, така че не прави напъни за същото.
Че кой те пита нещо?Ти и без това нямаш отговори на въпросите...
ПП.А среден пръст ще показваш на майка си!
Явно си и късопаметен cska/viewtopic.php?p=3831239#p3831239
Ти правиш ли разлика между мнение и подпис, относно средният пръст?
Много си лек.

- орчо войвода
- Контакти:
Чакаме ви в Югозападната В група догодина , но предполагам че "синьото" БФС ще ви прати в северозападната , защото вие не можете да спечелите първото място в Югозападната В група .