Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 сеп 2012 15:19

Red Warrior написа:
ОФАНЗИВА написа:
Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...

Кво пак ти е виновна Офанзива бе??? КОгато правихме бойкоти, протести, бихме се с полицията и мутрите на Цимбика, някой лежаха по арести, други бяха заплашвани, ти къде беше бе мишка??? А????Заради такива интернет философи сме на това положение!!

И когато ни отнемат лиценза и боклуците се готвят да закрият ЦСКА, ми говорите за мегафони. Колко адекватно. :roll:
П.П.: Аз когато съм лежал по арести, ти си бил в детската градина!

И кво общо има това?
Помогнахте ли ни когато една година се борихме сами срещу всички-титан,мутри,журналисти ушаци и дори срещу голямата част от вас!! Не ,нали??
Кво право тогава имате сега изобщо да си отваряте устите-колко пъти ви призовавахме и ви се молихме да ни подкрепите, да съберем маса и да се опитаме ЗАЕДНО да изринем боклука!Какво право имате да ни скачате-на нас единствените, които за тия 2 години се опитаха да променят нещата!!С какво ни помогнахте?А и сега чакате пак Офанзива да ви организира нещо-и да го направим пак ще сме си същите хора-защото вашите закани стигат само до клавиатурата!!Видя се вече!
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 05 сеп 2012 15:23, променено общо 2 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2012 15:20

danko_sot написа:
100 години 100 написа:
danko_sot написа:Ами нещата отиват към "В" група или в най-добрия случай "Б". Аз когато виках " Вън боклуците от ЦСКА" и исках всички фенове да се обединим и да изгоним Титаните, тук беше пълно с фенове, които подкрепяха Титан. Всички сме виновни, но за такива фенове на червения отбор просто ми е жал ;)

Няма как да играете в Б!

Можем да вземем лиценза на Чавдар Етрополе

Глупости!
Но от теб само глупости чета в последно време!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2012 15:20

Вече не ми се и чете. Достатъчно трафик направих на Никиту Александров дето цяла година ми говори, че титаните не били виновни и Томиту Русев, който ми казва, че сме щели да се молим да се върнат титаните. Поздравявам Данко, Джони и още 2-3 момчета от форума, които бяха през цялото време срещу пернишките боклуци. Другите...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 сеп 2012 15:20

Време е да започват да празнуват "доброжелателите", но нали знаете, ще дойде ден ще дойде час... когато ние ще празнуваме. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2012 15:23

Бойко ще продаде всички лентички дето е събрал и ще погаси задълженията на ЦСКА :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 05 сеп 2012 15:23

j0rka7aa написа:Време е да започват да празнуват "доброжелателите", но нали знаете, ще дойде ден ще дойде час... когато ние ще празнуваме. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

Времето ви за празнуване мина и сега е момента на връщането

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 сеп 2012 15:26

Red Warrior написа:Вече не ми се и чете. Достатъчно трафик направих на Никиту Александров дето цяла година ми говори, че титаните не били виновни и Томиту Русев, който ми казва, че сме щели да се молим да се върнат титаните. Поздравявам Данко, Джони и още 2-3 момчета от форума, които бяха през цялото време срещу пернишките боклуци. Другите...

от син сайт като този какво очакваш, никито александров е толкова цесекар, колкото баба ми разбира от футбол... а Русев ми е под нивото да го коментирам :x

The_Blade
Контакти:

Мнениеот The_Blade » 05 сеп 2012 15:27

От доста време старателно чета включванията на феновете в този форум.Някои от тях искрено ме развеселяват.Но сякаш е дошло време да оставим хумора и иронията на страна.Причината е един много ясен и категоричен факт-у нас понятието футбол както го разбират и развиват по целия свят,не съществува.Причините трябва да са ясни на всички нас който поне мъничко сме били близо до тази игра.Като дете симпатизирах на Левски,посещавах мачове,давах си джобните пари за да гледам с надежда как се опитваме да пробием срещу някои от източноевропейските грандове като Галатасарай и Динамо Киев.Седмица преди мач чаках да стане 17:00 за да чуя как Томислав Русев казва,че Реджепмурад Агабаев от "Атирау" точи бутоните за Левски София.Радвах се когато някой друг български клуб правеше нещо успешно в тези европейски турнири или когато се появеше някои що-годе свестен играч независимо в кой отбор от "А" група.Вместо футбола ни да върви на горе поне мъничко със всяка изминала година от детството ми досега,то става точно обратното-върви към пълния крах.А във почти всяка една точка на тоя континент и не са само на този се случва обратното.Тия безумни оправдания от типа "бедна държава","държавата не помага"- писнало ми е да ги слушам.Каква държавна помощ трябва да има в един толкова печеливш бизнес.Дават ли им стадионите на концесии-дават им,ако собственик реши да инвестира и да гради,държавата да го е спряла?Да,но кой прави това.Ние тук си го правиме по нашенски-хората влизат във футбола-искат да дадат малко и да вземат в пъти повече,а като излизат пред медиите казват как си дават парите за клуба.Никой с изключение на Домусчиев и донякъде Ганчев,но там има и някои други особености,та никой освен Домусчиев за 15-20 години не е направил нищо съществено до сега.Още по-смешното е,че тук не се появи нито един клуб които да се опита да направи организация да се самофинансира без съдействието на мощен бизнесмен.Как навън опитват и с течение на времето се получава пък тук никой не тръгва по тоя път.Срамно е да виждам институция в нашия футбол като ЦСКА да е това дередже.Това е клуб точно от такъв мащаб,които при правилна политика на деятели и фенове,може да стигне до този момент-Самоиздръжка.Да създава футболисти,да ги пласира,да създава качествен продукт на марката "футбол" заради огромната фенска база.Да ама не.Вместо това този клуб загива и то от години и въпреки,че детето в мен още подкрепя Левски не ми е приятно да виждам това,по простата причина обичам футбола и с времето останах близо до него.Ако някой си мисли,че "Титан" не е на печалба от ЦСКА то е твърде далече от истината.Това са бизнесмени,очевидно добри и постигат това което желаят.Да,няма организация,няма школа,няма играчи..но какво от това.То и играчите са едни,спомням си как двама такива от състава който трябаваше да излезне в домакинството срещу Рапид Виена бързаха да вземат кредити точно преди въпросната среща,като единия вече беше натрупал доста задъжения.Това е реалността.Като от действията на играчи може по пътя на логиката да разберете какво вършат ръководителите.От както бизнеса с футболните залози се разви толкова мощно и правилата за бизнеса футбол се промениха много.Вече не е необходимо да чакаш толкова дълго за да си върнеш реинвестицията,не е нужно да градиш школа за да продаваш играчи,когато не можеш да си позволиш да купуваш качествени такива.Хората които дават уж многото пари знаят това много добре и реално всички са в играта.За нас феновете ако въобще се съхраним като такива остава някаква заблуда,че нещата може да се променят.Уви!И на Запад го правят,но там поне се реваншират с прекрасна организация,подръжка на някои клубни ценности и куп други неща.За това и феновете могат да им простят мръсния бизнес.Надявам се ЦСКА да оцелее,да ги има и да раждат играчи които да продължават кариерите си на места различни от Турция и Румъния.Надявам се и в Левски да не се бият по гърдите,че привличат играчи като Марсиню и Базил а взимат футболисти от които след 3-4 години могат след като вземат максимума тук,дори могат и да продадат на печалба,но....това вече изглежда твърде невероятно.Успеж на ЦСКА в битката са оцеляването им като клуб,може би най-важната досега в историята им.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 05 сеп 2012 15:29

А сега ТИТАН да нагласят едни хубави суми за глоби, защото като чувам какво се канят да правят някой фенове на отбора свят ще им се завие. Да вземат парите и да бягат, че ме съмнява и бизнеса им да замине. Невярвам така да ги оставят тия - безнаказани. И мн ми е интересно как направиха за 4г. дълговете 80 милиона. Венци Живков да си стяга багажа, че ще преминава в райрания отбор на Белене с тия договори дето ги е подписал. Просто ми се струва , че от другата седмица ще има страшна проверка в офисите на ЦСКА и ТИТАН. Жалко , че ТИТАНИТЕ не се съгласиха на сделка, сега ще видят пари през крив макарон, а феновете ще им покажат как се рита срещу ЦСКА.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Мнениеот gboy » 05 сеп 2012 15:29

Тия дела, които се водят, първо не трябва ли да се спечелят? Те в момента дефакто не би трябвало да играят роля. :roll: Виж, който реши да вземе клуба, той вече се съобразява с тях, защото е доста вероятно да бъдат спечелени, но в бъдеще време, не този месец.

Иначе е нормално кашата да е пълна, защото цска от доста време са на принципа "плащаме само като ножа е до кокала". То има ли някой да е направил последните години сделка с тоя отбор и да не е ревнал после, че му дължат пари? Сливен, Пирин, Черноморец, бивши футболисти, бивши треньрои и какви ли не институции реват на умряло, но благодарение на скапаната ни съдебна система всичко се точи с години и накрая я камилата, я камиларя. :mrgreen:

Един път вече БФС влезе в разрез със всички правила и остави цска в А група, предполагам, че и сега ще се стигне до там.
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

Върни се в “Архив”