31.08, 20ч. - Левски - Черно море - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: 31.08, 20ч. - Левски - Черно море - 4:0

Мнениеот yavorescu » 01 сеп 2012 00:01

Много глупости, плява и плюнки от странични люде и малко коментари от първа ръка... Смятам да изчакам 20-ината фена на Черно море, които според Гонг са са били на мача; все някой ще се окаже съфорумник и ще сподели неговата гледна точка.

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 01 сеп 2012 01:07

Гарфид, специално в този мач му играха алтернативите. И Попов, и Симеонов, но те са класи под бразилците. А без Божилов срещу силен съперник сме за никъде. Лошото е че май счупи ръка или нещо такова. Без пари за селекция и ниски заплати няма кои да вземем. Виж че всякакви анонимници ни прескачат и отиват в Доко сф, Локото, Ч-ц и др. Защо мислиш е? Когато показаха договора на Анисе в Ч-ц видях 11000 на месец. Колко от нашите футболисти взима толкова? Няма класа защото тя струва пари. С този орязан бюджет мястото ни е в средадата на таблицата. Хубавото е че от година насам аз виждам Морето да играе футбол с топка по земята и мисъл. Няма ги балоните и грубиянските прояви (освен некоординираните действия на беройския:) ). На мен лично играта ни ми харесва, а ако живот и здраве се намерят пари за класни изпълнители пак ще се радваме на мачове в Европа.

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 01 сеп 2012 01:09

blue avalanche написа:Ало-о-о-о-о...Кво стана,бре морячета-фанатичета?Съдията,мъдията,това-онова...Не знамсиквоси...
Спукахме ви от бой!На това му се вика гермеч!
ПП.Очаквам компетентните коментари на Стрелеца и другите,дето твърдяха,че Ч.море без рефера не можем да ги бием!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти вярно нямаш друга работа освен да се заяждаш в форума. Имате по- добри играчи и бихте. Мисля, че това е достатъчно.

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 01 сеп 2012 03:21

Блу ли си млу ли си ....айде бий си камшика и да те няма ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 сеп 2012 09:23

Играхме си напълно според възможностите.Головете в началото промениха настройката им за мача.Имахме положения,които за жалост Миро и още няколко човека не знам кои пропуснаха.Доволен съм от раздаването,което беше както винаги на предела,но просто нямахме шанс да отговорим на Левски.Детелин го развинтиха,а Росен игра малко необмислено на моменти.Генов за тактиката няма какво да го виня защото след първите два гола всичко се обърка.Мисля,че ако бият Ботев всичко ще се подреди,но ако паднат наистина Генов ще му е доста топло под краката... :o

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 01 сеп 2012 09:33

май е време за промени [оставки] :roll:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 сеп 2012 10:34

mivkon moriaka написа:май е време за промени [оставки] :roll:

едва ли ....от не знам си колко години нямаме спечелена точка на герена ....така че дали ще паднем 1:0 или 4:0 това е просто един резултат ..феновете дето са били на мача казват, че сме играли добре - имали сме положения и т.н. каква оставка ще искаш като не си бил на мача и не си видял как сме играли?! оставка може след мач дето поне си гледал, нали?! все пак първите 4 кръга срещнахме лудогорец, левски, славия - отбори от горната половина, както и 2 от топ 3 ...съдията леко ни поряза в 2 от 4те мача и т.н., но засега нищо чак толкова фатално и извън плановете не е станало, има още 26 кръга и съм сигурен, че ще набираме скорост :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 01 сеп 2012 10:40

yavorescu написа:Много глупости, плява и плюнки от странични люде и малко коментари от първа ръка... Смятам да изчакам 20-ината фена на Черно море, които според Гонг са са били на мача; все някой ще се окаже съфорумник и ще сподели неговата гледна точка.
Бях на мача.Най-сбито казано:
1.Защита - СЛАБ 2.Цялата четворка направи толкова много и толкова груби(и индивидуални,и колективни)грешки,че нямам идея как ще продължаваме така занапред.И това на фона на един ненатискащ Левски!
2.Халфове - МН.ДОБЪР 5(учудващо,нали?).Много спечелени първи топки,добра импровизация,извеждащи подавания,въобще създадоха доста(5-6)чисти голови положения.Друг е въпроса,че това нямаше да е така,ако мача вървеше нулев.
3.Атака - СЛАБ 2.Безобразен Миро,не по-добър Паломино.Божилов също не се забеляза(за минутите,които изигра).Изтърваха толкова(при това чисти) положения,колкото нямахме предишните три мача.

Левски лично мен не ме задоволи с играта си.Разград са с класи над тях.
Сега всички ще ми се смеят - разчекнаха ни в сравнително РАВНОСТОЕН мач. Но пък дали не беше игра на котка с мишка ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 сеп 2012 11:34

Когато са ти вкарали 4 гола няма как да си играл добре.

Престанете да се самозалъгвате, и един път за винаги си отворете очите за идиотската ситуация в отбора.
Индикациите си ги имаше още от самото начало на подготовката, като добавим и незадоволителната селекция и всичко си идва на мястото.

Върни се в “Архив”