без Зе нема да ни е лесно. според мен трябва да играеме супер прибрани в тоя мач,а не да тръгнем да се надиграваме,щото пак ше ни разцепат... тва ни е най-трудния мач в цялата група.
но тия може и да ни подценят... лошото е,че испанските отбори играят много мотивирано в тоя турнир,за разлика от англичани и италианци например.
Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blue_World_Order
- Контакти:
Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
Мисля, че трябва да се излезне с една идея по-дефанзивна тактика, иначе ще ни попилеят. Вилереал е от отборите, на които ако им потръгне играта не прощават, мисля , че този състав е оптималния :
-----------------------Петков----------------------
Бензукан--------Рабех----------Топузаков ------------Минев
------------Симонович----------------Балтанов-------------
-------------------------Тасевски-------------------------
Жо---------------------------------------------------Димитров
---------------------Кръстовчев------------------------
Като резерви влизат Бардон последните 20 минути (жалко, чена този етап не може да играе цял мач на високо ниво , а около 60 мин), Христо Йовов и Георги Христов.
Като резерви влизат Бардон последните 20 минути (жалко, чена този етап не може да играе цял мач на високо ниво , а около 60 мин), Христо Йовов и Георги Христов.

cekupa написа:Ако паднете с по малко от 3 гола това ше е успех
Не е свързано с темата, но няма как да не отбележа, че си пълен селянин. Ти дори не си турчин, а най-вероятно смотан мелез.
Първо, пише се Левски, неграмотнико!
Второ, само смотан комплексар и безродник може да си сложи такъв аватар. Как можеш да поругаеш Апостола така?!!! Как може да сложиш на лика на Апостола футболна фланелка, селянино прост?!!!
По темата:
Не е рано за темата, защото всички се вълнуваме за тия мачове, нищо, че са чак средата на септември. Виляреал е много силен отбор, а аз по принцип смятам, че българите се представяме зле срещу испанци. Стилът им е много нападателен и ще имаме доста проблеми в защита! Но пък защо да не бием?
Не е рано за темата, защото всички се вълнуваме за тия мачове, нищо, че са чак средата на септември. Виляреал е много силен отбор, а аз по принцип смятам, че българите се представяме зле срещу испанци. Стилът им е много нападателен и ще имаме доста проблеми в защита! Но пък защо да не бием?

Да бе Бардон неможе цял мач, а кое те кара да мислиш, че Саша може да изкара повече от едно полувреме?
Бензукан няма да играе, Живко ще е излекуван и Радко няма да посмее да го остави резерва. Симонович няма шанс да го пуснат на мястото на Бардон. Балтанов е добро решение, но не виждам Радко да му дава шанс, така че и на мен не ми е ясно кой ще играе там. Според мен Йовов ще го пуснат крило, а не Ники Димитров. След събота, вероятноста Еньо да е титуляр е адски малка.
----------------------------Петков------------------------------
Миланов--------Рабех----------Топузаков ----------Минев
--------------Тасевски ----------------Балтанов--------------
----------------------------Бардон------------------------------
Жо-------------------------------------------------------Йовов
---------------------------Христов------------------------------
Бензукан няма да играе, Живко ще е излекуван и Радко няма да посмее да го остави резерва. Симонович няма шанс да го пуснат на мястото на Бардон. Балтанов е добро решение, но не виждам Радко да му дава шанс, така че и на мен не ми е ясно кой ще играе там. Според мен Йовов ще го пуснат крило, а не Ники Димитров. След събота, вероятноста Еньо да е титуляр е адски малка.
----------------------------Петков------------------------------
Миланов--------Рабех----------Топузаков ----------Минев
--------------Тасевски ----------------Балтанов--------------
----------------------------Бардон------------------------------
Жо-------------------------------------------------------Йовов
---------------------------Христов------------------------------

А какво ще кажете за: Петков - Миланов, Топчо, Генев, Минев - Рабех, Балтанов - Ники Димитров, Жо, Дарко - Г. Христов?
Рабех би се справил в ролята на деф.халф - физиката си я има, борбеността също, има и техника да изнесе топката....
А че трябва в този мач да играем прибрани и на контри - спор няма. Затова си мисля, че Йовов и Бардон трябва да са резерви.
Рабех би се справил в ролята на деф.халф - физиката си я има, борбеността също, има и техника да изнесе топката....
А че трябва в този мач да играем прибрани и на контри - спор няма. Затова си мисля, че Йовов и Бардон трябва да са резерви.
според мен трябва да излязат в схема 5-4-1
сам на върха на синята атака да бъде Ортега
на фланговете Жоазиньо и Йовов
в средата на терена Бардон и Тасевски които и да потпомагат Ортега в редките случай на атака
в отбрана 5 там има голям избор и са равностойни.
Смени Сърмов Христов Димитров
сам на върха на синята атака да бъде Ортега
на фланговете Жоазиньо и Йовов
в средата на терена Бардон и Тасевски които и да потпомагат Ортега в редките случай на атака
в отбрана 5 там има голям избор и са равностойни.
Смени Сърмов Христов Димитров
-
Гледах мача на Виляреал срещу Осасуна на запис......беше ми интересно в каква точно форма са, и кои са им силните и слабите страни. Ето какво видях:
-Бавна игра.....нещо като на Левски от първият ни мач с унгарците. Постепенни атаки, с доста разигравания....интересното е, че не използваха особенно крилата си.
-При контраатаките, след като са отнели бързо топката.....обикновенно следваше дълъг пас към бързият Джузепе Роси, или към някои от крилата.....в случая беше много елементарно за защитата на Осасуна, и те се спрвяха с лекота.
-Забелязах, че не са особенно сигурни в защита.....и то точно в центъра на отбраната ! Бековете са им добри, и затварят доста добре противниковите крила.....но в центъра на защитата си, определено не са добре.
-Най силната им страна от играта която видях........е ПРЕСАТА ! Невероятна преса, в своята половина.....мине ли топката центъра, халфовете им, се нахвърлят като питбули върху съперниците си.
-Липса на игрови ритъм....това се видя отчетливо и няма как да е иначе, след като са съвсем в началото на сезона.
..................................................................................................................
Общо взето абсолютно не са нещо особенно......поне на този етап ! Бих казал че е добре дошла тази пауза в шампионатите заради квалификациите....така няма да могат да навлязат във форма за мача с Левски......а те определено не са във форма в момента !
-Бавна игра.....нещо като на Левски от първият ни мач с унгарците. Постепенни атаки, с доста разигравания....интересното е, че не използваха особенно крилата си.
-При контраатаките, след като са отнели бързо топката.....обикновенно следваше дълъг пас към бързият Джузепе Роси, или към някои от крилата.....в случая беше много елементарно за защитата на Осасуна, и те се спрвяха с лекота.
-Забелязах, че не са особенно сигурни в защита.....и то точно в центъра на отбраната ! Бековете са им добри, и затварят доста добре противниковите крила.....но в центъра на защитата си, определено не са добре.
-Най силната им страна от играта която видях........е ПРЕСАТА ! Невероятна преса, в своята половина.....мине ли топката центъра, халфовете им, се нахвърлят като питбули върху съперниците си.
-Липса на игрови ритъм....това се видя отчетливо и няма как да е иначе, след като са съвсем в началото на сезона.
..................................................................................................................
Общо взето абсолютно не са нещо особенно......поне на този етап ! Бих казал че е добре дошла тази пауза в шампионатите заради квалификациите....така няма да могат да навлязат във форма за мача с Левски......а те определено не са във форма в момента !
Re: Виляреал - Левски
vasilev2 написа::arrow: Защо отписвате Георги Сърмов? Живко Миланов със сигурност ще е титуляр.
Наказан за първия мач заедно със Зе Соарес.