Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Ливърпул са дали Карол под наем на Уест Хям... Според мен са се разбрали за Стъридж, дано да греша де 

[center]CHELSEA FC Forever! KTBFFH!!![/center]
-
Отново някаква - никаква група ... Подобна на тази от миналата година.
В такива групи Челси винаги има проблеми ...
По-добре беше, или да е някаква много тежка ( поне нямаше да има подценяване на никой ) ... Или разбира се, такава като на Юнайтед или Арсенал.
Иначе програмата е добра ...
Мен ме притесняваше единствено, да не гостуваме в Донецк към края на Ноември или още по-неприятното- през Декември.
Началото на Октомври си е приемлив вариант.
Иначе от последната урна бях сигурен, че ще се паднат датчаните от Нордсиланд ...
Просто, щеше да е изненадващо ако не се беше паднал отбор от Северна Европа.
Ако не сме с Розенборг, задължително ще сме с някой датски тим ...
Времето тече, при жребиите нищо не се променя за Челси ...
В такива групи Челси винаги има проблеми ...
По-добре беше, или да е някаква много тежка ( поне нямаше да има подценяване на никой ) ... Или разбира се, такава като на Юнайтед или Арсенал.

Иначе програмата е добра ...
Мен ме притесняваше единствено, да не гостуваме в Донецк към края на Ноември или още по-неприятното- през Декември.
Началото на Октомври си е приемлив вариант.
Иначе от последната урна бях сигурен, че ще се паднат датчаните от Нордсиланд ...

Просто, щеше да е изненадващо ако не се беше паднал отбор от Северна Европа.
Ако не сме с Розенборг, задължително ще сме с някой датски тим ...

Времето тече, при жребиите нищо не се променя за Челси ...

- Schleswiger...
- Контакти:
Hulk on his official Facebook page: "I can confirm that I will continue in the colors of FC Porto this season"
[center]
[/center]

[/quote]
И какви работи пиша ? Явно ти имаш представа ?[/quote]
Еми явно има малко повече представа от тебе!Колко мача са му гледал 1- 2 ? или ще кажиш сега 30 ?
Еми явно има малко повече представа от тебе!Колко мача са му гледал 1- 2 ? или ще кажиш сега 30 ?
Такааа... интересна група. Аз съм доволен, че шампиона на Италия е в нашата група, защото това означава, че ще гледаме страхотни мачове между двата отбора
В Крайна сметка съм уверен, че и Челси и Юве ще продължат напред.
Относно последния ден от трансферния прозорец - по всичко личи, че РДМ иска да привлече Шурле... смятам, че в зависимост от това дали успее или не, ще се реши и бъдещето на Дани Стъридж. Абсолютно съм сигурен обаче, че ако Шурле бъде привлечен, Дани ще премине в Ливърпул само под наем... в никакъв случай не бихме го продали, още по-малко на Ливърпул. Ако нещата с Шурле ударят на камък, то Стъридж ще си остане играч на Челси ... Чакат ни интересни последни часове, а довечера ни чака страхотен сблъсък

Относно последния ден от трансферния прозорец - по всичко личи, че РДМ иска да привлече Шурле... смятам, че в зависимост от това дали успее или не, ще се реши и бъдещето на Дани Стъридж. Абсолютно съм сигурен обаче, че ако Шурле бъде привлечен, Дани ще премине в Ливърпул само под наем... в никакъв случай не бихме го продали, още по-малко на Ливърпул. Ако нещата с Шурле ударят на камък, то Стъридж ще си остане играч на Челси ... Чакат ни интересни последни часове, а довечера ни чака страхотен сблъсък

Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Transfer deadline day - най-готиният ден от цялата трансферна година
Довечера ще трябва да се гледа на два фронта
В колко часа свършваше английския в българско време? 2 през нощта ли беше, какво беше? 

[center]
[/center]

В Англия времето е 2 часа по-назад спрямо нашето. Ако тук трансферния прозорец приключи в 00.00, то в Англия ще затвори в 02.00 наше време 

Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
hawai написа:
Еми явно има малко повече представа от тебе!Колко мача са му гледал 1- 2 ? или ще кажиш сега 30 ?[/quote]
На Шюрле ли ? Достатъчно за да си направя преценка за него и качествата му .... Имаше силен период преди два сезона когато игра в Майнц 05 ... От миналия сезон си е в Леверкузен където мен лично не ме е впечатлил с нищо ... Мое лично мнение аз си коментирам ... Работа на Ди Матео е да избира кой да си купи ....

-
- Контакти:
Хълк е излишен на този етап!По-добре,че няма да го вземем!Едва ли ще дойде в ЧЕЛСИ,за да стои на пейката,а и Торес е поне класа над него.Най-много да внесе напрежение в съблекалнята един подобен звезден трансфер.
Колкото до жребия,и по-трудно можеше да бъде!На пръв поглед интригата в групата е кой ще е първи измежду ЧЕЛСИ и Ювентус,но не трябва да подценяваме Шахтьор,защото са корав отбор и може да ни създадат проблеми,особено в Украйна.Тия датчаните съм ги отписал,не виждам как ще сътворят някаква сензация и според мен лесно ще минем през тях.
П.П.Дано Ди Матео даде повече шансове на Оскар след паузата за националните отбори!
Колкото до жребия,и по-трудно можеше да бъде!На пръв поглед интригата в групата е кой ще е първи измежду ЧЕЛСИ и Ювентус,но не трябва да подценяваме Шахтьор,защото са корав отбор и може да ни създадат проблеми,особено в Украйна.Тия датчаните съм ги отписал,не виждам как ще сътворят някаква сензация и според мен лесно ще минем през тях.
П.П.Дано Ди Матео даде повече шансове на Оскар след паузата за националните отбори!
Само на мен ли ми се струва,че от началото на сезона Рамиреш е слаб на фланга ???