terata написа:Ще го дават на Герена
И като го дават на Герена шопите що не можете да напълните Герена, даже Сектор Б не може да напълните, хората извън София по села, паланки и градове и те искат да гледат Левски !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terata написа:Ще го дават на Герена
terata написа:Morski, кво от казаното дотук не ти се нрави, че се впрягаш толкозЛевски в БГ е сред големите и то не го казвам аз, ти, сульо или пульо а ИСТОРИЯТА. Има факти пред които и дълбоко заслепените фенчета, като теб са безсилни и не е нужно аз да ти ги изброявам. Пред успехите на Левски вие сте никои, просто и ясно (кат за прости хора) ... никои. Може да те боли, разбираемо е, но е ФАКТ. А за оптимизма на повечето сини съфорумци... ми пич Черно море няма победа в София над Левски над 54 години, ако не се лъжа, така че оптимизма ни е напълно оправдан. Сигурно и моята прогноза за мача няма да ти се хареса, ама тва си е твой проблем - 4:0 за Левски. Успех на "сините", а ти по-малко се пеняви тук във форума, по-полезно ще е за здравето ти
![]()
И без тва нервите с твоите черноморски герои са ти в повече
KIL написа:Уважаеми привърженици на "Левски",отговорете честно,как бихте се почувствали и как бихте реагирали,ако съдийската бригада беше от Варна? Като научна фантастика,нали?
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Levskar_90 написа:terata написа:Ще го дават на Герена
И като го дават на Герена шопите що не можете да напълните Герена, даже Сектор Б не може да напълните, хората извън София по села, паланки и градове и те искат да гледат Левски !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта