stg333 написа:леле, голямо плачене , между другото парите от турнирите се вземат следващата пролет, ако не знаете или по скоро следващото лято, аз на Батков не му знам бизнеса нито парите, знам че се купуват футболисти за конкретни постове с определени качества , според мене трябва или да правим трансфери над 500 000 или хич, политиката на ЦСКА си е тяхна работа, само дето още не е платено за Пиетробон и никой нито вие нито аз нито цесекарите знаят при какви условия са привлечени новите им футболисти, да не се окаже че са дадени при условие че им се намери отбор по време на европейските турнири да се делят приходите защото според мене е точно така. Е ако ще са футболисти за половин година мисля че Левски може да мине и без такива. И последно посочете ми отбор който привлича всяка година по 12-15 футболисти, вземат се по 2-3 свестни ако ще правим нов отбор всяка година благодаря.
Всички фенове на цска, футболистите и ръководството на клуба им живеят с една мисъл, да продадат повече играчи в чужбина. Всеки отива там да рита с мисълта 10-12 мача и се махам някъде навън. С такива играчи успехи не се постигат, те не се вълнуват от клуба а от парата .... Браво на Батков, че се опитва да задържа играчите в отбора и не ги разпродава на всяка цена, само и само да изкара пари за семки и бонбонки......Видяхме панчаревци как с великата си трансферна политика го докараха до фалит, парите ги няма.