Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот plamenst7 » 30 авг 2009 21:49

Noq^ написа:В Сектор "Б" бой ще има до момента, в който не изчезнат едни определени типове. Всички ги знаем кои са. На мен ми е по-интересно в Сектор "А" за какво се сбиха? :)

В сектор "А" се сбиха, защото някой тръгнаха да си ходят 15 мин.преди края на мача,но се влачеха гледайки мача в движение и тъпчейки върху краката на хората,който искаха също да гледат.Нататък мисля се сещата какво е станало.

Потребителски аватар
cekupa

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 21:58

червени сме горди сме само ЦСКА обичаме !
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 22:09

cekupa написа:червени сме горди сме само ЦСКА обичаме !
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

И като си горд слагаш комунистическата ви петолъчка върху Апостола ли? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот ndrangheta » 30 авг 2009 22:13

plamenst7 написа:Само да попитам-кой ще играе на мястото на Сърмов, който е наказан срещу Виляреал? Няма кой! Кой ще води нападението? Христов ли? Ами Зе Соарес и той е наказан за този мач.Какво правим?Кои са добрите футболисти които ще ги заместят? Камбуров и един дефанзивен халф от класа по-висока от тази на Сърмов са крайно наложителни.

Време е Балтанов да изгрее :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 22:17

Апостола е за ЦСКА!
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 22:18

zlatan написа:ей таралеж ли си какъв си нямаш право да ме обиждаш ясно ли ти е ,защото няма да се доказвам колко съм ЛЕВСКАР И КОЛКО ТИ.АЗ СТРАДАМ ОТ ГРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА КЛУБА МИ и ми е през ку.а дали харесваш мненията ми или не,този форум в крайна сметка е за това.Като си голям капацитет защо четеш бе ЗАЩО БЕ.Или е по лесно да обиждаме не те с срам.На мен ми стига това да знам че Левски върви в правилна посока,а такива като теб дето едвам чака да дойде лацио в софия не ми говорете.

................ МОМЧЕ СТИГА СИ СЕ САМОУНИЖАВАЛ !!!!
Ако беше толкова голям Левскар, щеше да знаеш , че това лято купихме Гаджев. Той бе при нас под наем до този момент. Щом не знаеш този елементарен факт .... си ми ясен !!!
Освен това истерията отдавана е лечима болест ........ :evil:
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 авг 2009 22:20

Да-време е,но не е този мач момента.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 30 авг 2009 22:20

cekupa написа:Апостола е за ЦСКА!

Престани да пишеш глупости ! АПОСТОЛЪТ Е ЗА ЗЯЛА БЪЛГАРИЯ !
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 22:21

cekupa написа:Апостола е за ЦСКА!

Ти добре ли си? :o
Изображение

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 22:27

stg333 написа:леле, голямо плачене , между другото парите от турнирите се вземат следващата пролет, ако не знаете или по скоро следващото лято, аз на Батков не му знам бизнеса нито парите, знам че се купуват футболисти за конкретни постове с определени качества , според мене трябва или да правим трансфери над 500 000 или хич, политиката на ЦСКА си е тяхна работа, само дето още не е платено за Пиетробон и никой нито вие нито аз нито цесекарите знаят при какви условия са привлечени новите им футболисти, да не се окаже че са дадени при условие че им се намери отбор по време на европейските турнири да се делят приходите защото според мене е точно така. Е ако ще са футболисти за половин година мисля че Левски може да мине и без такива. И последно посочете ми отбор който привлича всяка година по 12-15 футболисти, вземат се по 2-3 свестни ако ще правим нов отбор всяка година благодаря.

Всички фенове на цска, футболистите и ръководството на клуба им живеят с една мисъл, да продадат повече играчи в чужбина. Всеки отива там да рита с мисълта 10-12 мача и се махам някъде навън. С такива играчи успехи не се постигат, те не се вълнуват от клуба а от парата .... Браво на Батков, че се опитва да задържа играчите в отбора и не ги разпродава на всяка цена, само и само да изкара пари за семки и бонбонки......Видяхме панчаревци как с великата си трансферна политика го докараха до фалит, парите ги няма.
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Върни се в “Архив”