Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот kempesmario » 30 авг 2009 20:06

Само за информация :

Червената звезда или петолъчката (пентаграм без вътрешния петоъгълник) е символ на Комунистическото движение и на Социализма, представлява петте пръста на разтегната работническа ръка, както и петте континента, които се населяват от хора на Земята. Друг не толкова популярен смисъл на червената звезда е че тя символизира петте класи, които ще предвождат комунистическото движение.

Много моля , недейте да украсявате символа на България с петолъчки и червени фланелки , срамно е !

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 20:07

Според мен шом е отхвърлен от ЦСКА ми става ясно шо за нападател е със сигорност е под нивото на Владо Манчев и Платини... :oops: :oops: :oops:
А ние мразим Лефски!

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 30 авг 2009 20:09

cekupa написа:Според мен шом е отхвърлен от ЦСКА ми става ясно шо за нападател е със сигорност е под нивото на Владо Манчев и Платини... :oops: :oops: :oops:

Абе кво толкова се вълнуваш за Левски... аз това не мога да разбера, играе "любимия" ти отбор, не си на стадиона ясно, поне го гледай по ТВ-то, а стига писа глупости във форума на Левски. Ебати неориентираното грухтящо... :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 авг 2009 20:10

Нападател с фамиля МАНАЛОВ в България няма бе глупаци нещестни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

whenblindmancries
Контакти:

Мнениеот whenblindmancries » 30 авг 2009 20:11

cekupa написа:Според мен шом е отхвърлен от ЦСКА ми става ясно шо за нападател е със сигорност е под нивото на Владо Манчев и Платини... :oops: :oops: :oops:

измий си ръцете и си ги пъхни в гъза \ и двете \ . С уважение
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 20:11

4400 написа:

Абе кво толкова се вълнуваш за Левски... аз това не мога да разбера, играе "любимия" ти отбор, не си на стадиона ясно, поне го гледай по ТВ-то, а стига писа глупости във форума на Левски. Ебати неориентираното грухтящо... :roll:

Моля да не убийдаш за да не хванеш бан..на
:evil: :evil: :evil:
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 авг 2009 20:13

greenpeak написа:Нападател с фамиля МАНАЛОВ в България няма бе глупаци нещестни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 30 авг 2009 20:14

cekupa написа:
L_Messi написа:
cekupa написа:Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности

Махни комунистическата петолъчка от Апостола, безродник!

Апостола е за всички не само за левски! 8-)

Taka e, човека те моли да махнеш петолъчката, нищо повече, ако толкова си държиш на петолъчката си тури Че Гевара, а не Апостола. Попрочети малко де, не се излагай: "За чиста и свята Република" казва Левски, а не: "За комунистическа кочина".

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 авг 2009 20:15

Така е, великите неповторими цдна са отхвърлили Обафеми Мартинс, но представи си нищожните Интер го взеха при тях да поцъка няколко години... :roll:
Иначе няма забрана, но е смешно и досадно.
Представяш ли си сега аз да бях с аватар на Милко Балев в екип на Левски и в подписа ми да се мъдри Ние всички мразим цдна(цецка, цура.. каквото си харесаш), примерно... И преди да бъда криворазбран, определено не поставям на едно ниво Левски и комунягата, просто се опитвам да покажа какво е чувството. Все пак както Левски е в сърцата на всички българи, така и милко балев е в сърцата на грухтящите :geek:
Левски няма да купува повече за сега, мисля че е ясно на абсолютно всички нормални хора...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 30 авг 2009 20:17

cekupa написа:
4400 написа:

Моля да не убийдаш за да не хванеш бан..на
:evil: :evil: :evil:

По-голяма обида от твоята не може да има... Първо Апостола с екип на ЦСКА с петолъчката, второ в подписа нещо си Лефски, което не знам какво значи и 3-то пускаш тема във форума на противниковия отбор, докато твоя играе в момента мач след като Гонзо днес казва, че няма да има повече трансфери в отбора ми, ама ти нито запонат, нито нищо отваряш поредната тъпа и измислена тема, като дори не казваш и откъде си я видял тази информация.

Върни се в “Архив”